עבור לתוכן

מחירים בפיצריות

Featured Replies

פורסם

אם כבר גודל משולשים, קניתי פעם בבוסטון מגש פיצה 32 סלייסים ענקיים! רצינו כמה חברה לקחת את המגש הבייתה. הבעייה? המגש לא נכנס לאוטו!

בקושי נכנס לבגז'...

• תגובות 139
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממליץ על מאמה מיה בימי חול עד 11, ורימיני לחגים ושעות אחרי 11..

פעם אחת בחיים שלי הייתי בכרמיאל, פעם אחת בחיים שלי אכלתי פיצה רימיני. לרגע אחד חשבתי שזו הפיצה האחרונה שאני אוכל בחיים, ואז התחוור לי שהפיצה סתם דרעק ואני לא באמת הולך למות.

לא יודע מה שמים עליה, אבל גבינה זה בטח לא....

לשוכני העמק, פיצות סבירות-

פיצה MUNCH ברמת ישי, פיצה דה לה קאזה במגדל העמק.

רצוי גם לנסוע לנשר, פיצרינו, אחלה פיצה, ויש גם את לב המפרץ במרחק יריקה משם שיש שם פיצה האט.

פורסם

באיזור זה יש גם פיצה פאדל .

פורסם

חוץ מהאט, אין על פדאל וורוניקה (או איך שלא קוראים להם) בקריון.

פורסם
  • מחבר

כשפתחתי את הדיון לא שיערתי שנגיע ל- 7 עמודים... אבל ממה שאני לומד, עדיין אפשרי למצוא פיצות במחירים סבירים.

פורסם

אז אתה צריך לעבוד על הבנת הנקרא.

אין פיצות זולות, לפי הקנה מידה שלך. יש חיקויי פיצה זולים.

פורסם

אם כבר גודל משולשים, קניתי פעם בבוסטון מגש פיצה 32 סלייסים ענקיים! רצינו כמה חברה לקחת את המגש הבייתה. הבעייה? המגש לא נכנס לאוטו!

בקושי נכנס לבגז'...

חחח ככה עושים פיצה! פיצה כלבבי :lol: . ממלכת הגאנ'ק פוד.

USA! USA! USA! USA! USA! USA! USA! USA! USA!

פורסם

כרגיל אצל האמריקאים מחליפים איכות בכמות.

פורסם

הפיצות שם ממש איכותיות. יש פיצה "מאמא תרזה" בלונג איילנד, תענוג.

פורסם

נראה שעדכנתם את מוקדי ה"עליה לרגל" שלי בצפון. עד כה אלו היו "סינטה-בר" בחיפה פריים וחומוסיית "עימאד" בנצרת.

פורסם

לאמריקאים יש תרבות פיצה מאוד מפותחת עם הרבה כבוד וסוגי פיצה יחודיים לפי איזורים ותרבויות.

אין סיכוי שתתפסו אותם מכינים פיצה עם זבל תחליפי גבינה וגבינה צהובה כמו אצלינו.

אם כבר אצלינו החליפו את האיכות בכמות (מגשים שלא נכנסים באוטו לדוגמא... מוצרלה אין שם)

ליביו

פורסם

יש גם את פיצה פרגו,אחלה פיצה לדעתי.

פורסם

חוץ מהאט, אין על פדאל וורוניקה (או איך שלא קוראים להם) בקריון וטורינו.

פורסם

על טורינו כבר דיברנו בעבר, עוד לא יצא לי לנסות אותה שוב. מה רע בורוניקה שבקריון?

פורסם

מי שאי פעם יצא לו להגיע לשקף! I יש שם פיצריה, לא רעה בכלל!! 50 שקל למגש! I אבל המגש קטן יחסית, מספיק לבן אדם אחד.

אם אתם נמצאים ברמת הגולן עדיף שתעשו פרסה, הפיצות הכי גרועות והכי יקרות בארץ, אם חייבים אז פיצל'ה במרום גולן או טנגו בקצרין.

אבל פיצות באמת טובות זה רק בתל אביב, אבל משלמים בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים