עבור לתוכן

מחירים בפיצריות

Featured Replies

פורסם

אל תגזים, איפה בדיוק תשיג פיצה ב-20 שקל? ואם כבר פיצה ב-20 שקל, מעניין איזה טעם יהיה לה? :nixweiss:

• תגובות 139
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פיצרייה בנס ציונה שמוכרת משפחתים (8 סלייסים סטנדרטיים) ב20 שקל בלי משחקים

תוספת עולה 5-7

שווה

פורסם

טוב נו, זה כבר שנים ידוע שנס-ציונה זה אחלה מקום לחיות בו.

פורסם

זה לחלוטין הסיבה שכולם גרים פה

פורסם

אל תגזים, איפה בדיוק תשיג פיצה ב-20 שקל? ואם כבר פיצה ב-20 שקל, מעניין איזה טעם יהיה לה? :nixweiss:

יש פיצה טובה בנתניה ליד התחנה המרכזית . 25 שקל מגש פיצה , השני 15. אחלה פיצה, תמיד קונה משם..

התוספת 5 שקל.

פורסם

למי שמעוניין באתרי הקופונים לפעמים יש מבצעים טובים

לדוגמא מבצעים קיימים:

פיצה האט והפעם דיל חם במיוחד - פיצה משפחתית + לחם שום למימוש מיידי כולל משלוחים* רק ב-44.90 ₪

בצד שמאל למעלה יש את המבצע של פיצה האט

חמה ומשפחתית! רק ₪39 לפיצה משפחתית ללא תוספות + בקבוק שתייה באחד מסניפי רשת 'סבארו'!

למעלה תבחרו בראשי ואז למטה בסבארו

יש גם המון מבצעים בפייסבוק בעמודים של דומינוס לדוגמא.

ובאתרי הקופונים כבר היו מבצעים הרבה יותר שווים, 22 שקל לפיצה משפחתית בפרגו וכו'

אז המחירים גבוהים בעקרון רק למי שלא יודע לדוג את המבצעים :)

הם יכולים לסרב לעשות לי משלוח אם אני רוכש את הקופון (לא מפורט שם אזורי חלוקה)? אני צריך לרמות.. בטלפון הם מתנים את המשלוח רק מהזמנה של 150 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יש פיצה טובה בנתניה ליד התחנה המרכזית . 25 שקל מגש פיצה , השני 15. אחלה פיצה, תמיד קונה משם..

התוספת 5 שקל.

רגע, אז זה קיים?

פשוט הייתה פיצריה שכונתית שאהבתי הרבה יותר מכל הרשתות והם תמיד מכרו לי 2 משפחתיות + בקבוק ב- 50. עכשיו אני גר בעיר אחרת וכל מקום שאני מתקשר אליו רוצים לפחות 90 על הדיל הזה :/

עכשיו הבאתם לי מוטיבציה ואני אמשיך לחפש.

פורסם

לאחר עייון בתפריט משלוחים שקיבלתי לפני חודשיים, שכמובן הפיצריות שם לא מי יודע מה הכי זולות - 2 פיצות + שתיה = 65 ש"ח, 4 פיצות + שתיה = 110.

משתלם לגור בדרום :xyxthumbs:

פורסם

זו בדיוק הנקודה!

להכין בבית אפשר כל דבר בעשירית מהמחיר שמוצע על אותו הדבר במסעדה....... אבל למישהו יש זמן לשבת ולהכין לעצמו כל יום פיצה/ סושי/ פסטה בולונז/ שניצלים? ושיהיה טרי? ספק!

אז אין מה להתלונן. המחירים של כל דבר עולים. תחשוב שהפיצריות צריכות לשלם שכירות על המקום, משכורות לעובדים, ועוד מליון דברים..... להוריד את המחירים = לפשוט רגל.

אז כן, יקר. אבל זה מה יש. ולמי שלא מתאים לו, יכול לאכל שניצלים מהמקפיא בבית.

למה את חושבת שמתחתנים? כי אוהבים? שהאשה תבשל *רק בבקשה שלא יתחיל פה דיון שהאשה לא באמת נחותה מהגבר*

נוגע לפיצות אומנם יש לי שני מתכונים אחד לפיצה אמיתית שמכינים בבית ודורש השקעה (4-5 שעות ל-20 פיצות אישיות) השניה היא פיצת פיתה לא רעה (ובהחלט עדיפה על טוסט או פיצה מעדנות אם יהיה ביקוש אני אפרסם

פורסם

מעדנות זה עוד סביר, זוכרים את פיצה מקפיצה? או איך שלא קוראים לחרא הזה שהגיע באריזת ניילון עם 8 (10?) אישיות, שתכלס היו פיתות עם רסק עגבניות ואיזה 5 גרם של גבינה (לא מוצרלה חס וחלילה).

פורסם

במעדנות (ורוב הפיצות הקפואות היום) אין טיפת מוצרלה.

גועל נפש.

פורסם

מעדנות זה עוד סביר, זוכרים את פיצה מקפיצה? או איך שלא קוראים לחרא הזה שהגיע באריזת ניילון עם 8 (10?) אישיות, שתכלס היו פיתות עם רסק עגבניות ואיזה 5 גרם של גבינה (לא מוצרלה חס וחלילה).

סיפור עצוב - הפיצה הראשונה שטעמתי (כשהייתי ילד קטן) הייתה פיצה מקפיצה. היא הייתה דוחה ומאז לא אכלתי פיצה במשך כמה שנים, עד שטעמתי פיצה אמיתית שוב במסיבת יומולדת, כשהייתי בכיתה ד'... וחיסלתי איזה 3 או 4 משולשים.

פורסם

למזלי גדלתי בניו יורק - אני יודע פיצות מה הן. :nutty:

פורסם

סיפור עצוב - הפיצה הראשונה שטעמתי (כשהייתי ילד קטן) הייתה פיצה מקפיצה. היא הייתה דוחה ומאז לא אכלתי פיצה במשך כמה שנים, עד שטעמתי פיצה אמיתית שוב במסיבת יומולדת, כשהייתי בכיתה ד'... וחיסלתי איזה 3 או 4 משולשים.

גדלת במערה באפגניסטן שפעם ראשונה שאכלת פיצה הייתה בגיל10-11?

פורסם

גדלת במערה באפגניסטן שאתה לא יודע חשבון פשוט?

הפעם הראשונה שהוא אכל פיצה היה כנראה בגיל 5-7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים