עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעייה: wifi מתנתק כשמורידים טורנטים

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי נתב TPLINK 1043ND ומחשב שמחובר אליו אלחוטית עם כרטיס רשת TP-LINK TL-WN951N.

יש לי בעיה קצת מוזרה עם הWIFI במחשב הזה.

הוא יכול להיות מחובר ימים לראוטר בלי בעיות, הקליטה מצויינת תמיד והמחשב גם לא מרוחק מאוד פיזית מהראוטר.

אבל אם אני מנסה להוריד מטורנטים אז אחרי 20 דקות עד שעה אני מקבל את הסימן קריאה הצהוב ורשום "no internet access".

במקרה הזה אני פשוט מתנתק מהרשת לרגע ומתחבר והכל ממשיך כרגיל.

הגדרתי מספר די נמוך של חיבורים בUTORRENT - בכללי 60, לכל טורנט 40, סה"כ 2 טורנטים עובדים בכל רגע נתון.

יש לי תשתית 10MB בבית - חסמתי את ההורדה על 500KB ואת העלאה על 45KB (מתוך 100).

שמתי לב שאם אני מוריד את מספר החיבורים ל 40 בכללי ו 20 לכל טורנט המצב משתפר מאוד.

אבל ככה ה P2P מאוד לא יעיל...

יש למישהו רעיון איך אני יכול למנוע את הניתוקים האלה ועדיין להשתמש ב P2P בצורה יעילה?

פורסם

היכולת של הערוץ האלחוטי להתמודד עם העברות מסיביות היא קטנה. חיבור בכבל יאפשר לך מהירות יותר רצינית.

פורסם
  • מחבר

במסיביות אתה מתכוון להתמודד עם הרבה חיבורים כן?

כי הורדה מ FILESONIC ודומיהם עם משתמש פרימיום אף פעם לא גרמה לי בעיות...

כבל זו לא אופציה נוחה במצב שלי.

יש אולי איזה המלצה איך אני יכול לשפר את מצב הניתוקים? אולי יש הגדרות שאני יכול לשחק איתם בראוטר שיעזרו?

פורסם

ההבדל בין FILESONIC ל-TORRENT הוא במספר ה-CONNECTIONS שנפתחים. אם אתה מתעקש להעביר באלחוט, תקטין את המספר. לא יזיק גם לנסות לעדכן את הקושחה של הנתב ואת ה-DRIVER של כרטיס הרשת.

פורסם
  • מחבר

הורדתי ל10 חיבורים פר טורנט ו 20 בכללי.

אין יותר ניתוקים והמהירות גם סבבה כל עוד הטורנט מחובר ל 5-10 SEED טובים :)

פורסם

הוא אשר אמרתי...

פורסם

מספר החיבורים שאתה רושם פה הוא קטן להחריד. אני בחיבור אלחוטי ובחיים לא הייתה לי בעיה עם 150+ חיבורים פר טורנט. לא מתנתק, מוריד מהר, הכל בסדר. ברור שאם כבל יהיה יותר טוב אבל אתה לא צריך להתפשר, משהו לא תקין בגלישה אלחוטית שלך. אולי הנתב שלך פשוט לא סוחב, באיזה אתה משתמש?

אני עם ה-Siemens SL2-141 של בזק, מהירות 15 מגה, ולעולם לא הייתה לי בעיה עם טורנטים.

פורסם
  • מחבר

כן גם לי זה הרגיש מספר קטן בהגזמה. זה למה החלטתי להתייעץ פה בפורום.

אני משתמש בנתב TPLINK 1043ND וכרטיס רשת גם של TPLINK שתומך עד 300MBPS (3 אנטנות).

הנתב בסלון ומחוברים אליו רק הממיר יס (קווית) והמחשב בחדר סמוך (אלחוטית).

אני לא מבין למה קשה לו כלכך...

הבעיה שנורא קשה לאתר מה המקור לבעיה פה. זה יכול להיות כמעט הכל, מהפרעות מהאלחוטי של השכנים ועד השיטת הצפנה...

אתה יכול לתת קצת רקע על המרחק בין המחשב לראוטר אצלך, ההצפנה וכו?

פורסם

יש לי כרטיס רשת פחות טוב משלך. אבל המרחק אצלי הוא בסביבות ה-2 מטר, הנתב בחדר המקביל לשלי. לרוב אני מקבל קליטה מצויינת.

אבטחה WPA2-PSK עם הצפנה AES.

עדכנת קושחה לנתב? באיזה קליינט של טורנט אתה משתמש? אם ביוטורנט אז שים פה צילומי מסך של ההגדרות שלך ב-Connection, Bandwith, Bittorent ונראה אולי איזו הגדרה שם הורגת לך את זה...

פורסם
  • מחבר

אצלי אותה הצפנה, גרסאת קושחה הכי חדשה שיצאה, UTORRENT 2.2.1, הגדרות BITTORENT מצורפות.

שמתי רק את הגדרות בתת תפריט BITTORENT כי ב CONNECTION ןב BANDWIDTH לא ראיתי שומדבר מיוחד שנראה שיכול להגביל.

[attachment deleted by admin]

פורסם

דווקא ה-Connection וה-Bandwidth הם המסכים הכי חשובים. בהגדרות ששמת אין הגדרה מסויימת שאמורה לגרום לך לניתוקים, אבל אני כן ממליץ לך לבטל את ה-UTP בשביל מהירות מקסימלית :)

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההיעלמות הפתאומית.

קניתי מחשב חדש והייתי עסוק בלהתקין אותו ןלהעביר דברים מהישן לחדש.

אני חושב שאני ילך על פתרון קווי.

יש כבר "חורים" בקיר וכבל של הוט שעובר מאיזור הראוטר לאיזור שלי, אז אני אנצל את זה ואעביר שם גם כבל רשת :)

אין על קווי בסופו של דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.