עבור לתוכן

עזרה בהשלמת רכיבים למפרט למשחקים.. 3.3K

Featured Replies

פורסם

רכשתי בחו"ל את הפריטים הבאים:

מעבד - Intel Core i5 2500K

לוח אם - Gigabyte Z68x-UD3H

ספק כח - Corsair 650TX V2

זיכרונות - Corsair Vengence 8GB 1600

כונן קשיח - Crucial M4 128GB

לאור פריטים אלו אני מעוניין להשלים את שאר הרכיבים על פי הדרישות להלן:

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש להמנע

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכני HD ועבודה משרדית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך להוסיף גם מסך למפרט.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא מעוניין בדיסק קשיח בימים אלה. ה - 128 יספיקו בשלב זה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאד, מעדיף אזור 7 ומעלה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אבל לא כבד.. לאזור ה - 3.9, 4.2 גג.. בהתחלה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מעוניין במערך CF או SLI אבל אני לא משוכנע שהספק 650V2 יספיק לזה (מבחינת חיבורי PCI ועצמה). בכל מקרה יש לי גם ספק Corsair 750TX מהסדרה הישנה שבטוח יתאים לזה, רק אשמח לאישוש לגבי אילו מערכים אני כן יכול להפעיל עם ה - 650.. ואם תהיה בעיה פשוט אחליף ואשתמש בספק ה - 750.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בסך הכל הלוח אם כבר נרכש כך שסעיף זה פחות רלוונטי לדעתי.

בקשר לכרטיסי מסך - זה לא ברזל, גם מערך עם כרטיס יחיד יכול להיות אופציה טובה עבורי, פשוט הלוח אם מתאים למערך ובמחיר שהשגתי אותו אני מרגיש קצת בזבוז לא לנצל את זה.. (התכנית הייתה לרכוש כרטיסי מסך בחו"ל רק היא לא יצאה לפועל מכיוון שנאלצתי להחזיר שני כרטיסי 6870 חזרה כי הם נמכרו לי כחדשים למרות שבפירוש ניתן היה לראות שנעשה בהם שימוש ולא רציתי לקחת סיכון בלהביא אותם לארץ)..

המון תודה.

פורסם
  • מחבר

BUMP?

פורסם

אז אתה צריך כרטיס מסך מארז וקירור למעבד?(ומסך, שכדאי להסתכל לגביו בפורום המתאים)

כרטיס מסך - פעמיים 6870 כמו שכבר תכננת.

מארז - עניין של טעם אישי, אתה צריך גם שקט אז הייתי מסתכל על הפרקטל R3

קירור למעבד קח Katana3\Mugen2\3

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה..

הפרקטל R3 נראה נחמד מאד.. הוא מספיק מקורר בסטוק שלו? או שמומלץ להוסיף עוד מאווררים? ועד כמה הוא מתאים ל - CF של 6870?.. 490 שקל זה יחסית יקר.. אבל אם זה מה יש אסתדר.. למרות שהייתי שמח למארז שקט נוח וטוב בתקציב שנמצא יותר באזור ה - 350-420.

כמו כן לשאלתי לגבי הספק - אני מבין שאצטרך להשתמש במפצלי מולקס בשביל שהמערך יתאים לספק.. האם זה כדאי? /בטוח? כי קראתי איפשהו שעדיף כמה שיותר להמנע ממצב כזה.. כי יש לי במחשב אחר שרץ על 6870 יחיד קורסאיר 750 שאני יכול להחליף איתו..

פורסם

הוא בא עם 2 מאווררים אחד קדימה ואחד אחורה, ניתן להוסיף עוד אבל זה מוריד מבידוד הרעש שלו.

אתה יכול גם להסתכל על המארזים של לנקול, בסביבות התקציב שלך.

אכן אתה תצטרך מתאמים, אני לא יודע עד כמה זה בעייתי, אבל לקחת את ה750 יהיה רעיון טוב.(גם מבחינת פחות בלגן עם הכבלים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים