עבור לתוכן

איזו תוכנת שיתוך קבצים היא הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

איזו הכי מומלצת מבחינתכם להורדת סרטים באיכות טובה על פס-רחב?

פורסם

DIRECT CONNECT!

אני מוריד ממנה את כל הסרטים שלי! (ויש לי הרבה!)

פורסם

DIRECT CONNECT!

אני מוריד ממנה את כל הסרטים שלי! (ויש לי הרבה!)

צירפתי את הרשימה שלי, מעוניין להחליף?

פורסם

ואוו יש לך הרבה! לי יש בערך חצי! אבל לא נתחשב בעובדה שהתחלתי להוריד רק לפני חודש (כשקיבלתי ADSL)! ;)

אגב אצלי הם כולם איכות DVD מה איתך?

ויש לי כל הסרטים שיש בקולנוע (מ SCREENERS של DVD - אם אתה יודע מה זה)!

פורסם

אגב אתה בעניין של אנימה?

פורסם

ואוו יש לך הרבה! לי יש בערך חצי! אבל לא נתחשב בעובדה שהתחלתי להוריד רק לפני חודש (כשקיבלתי ADSL)! ;)

אגב אצלי הם כולם איכות DVD מה איתך?

ויש לי כל הסרטים שיש בקולנוע (מ SCREENERS של DVD - אם אתה יודע מה זה)!

שלח לי את הרשימה שלך ובחר מה אתה רוצה מהרשימה שלי...

שלך לי לאימייל שלי.

אצלי רובם המכריע באיכות DVD (אני לא שומר איכות נמוכה אלא אם זה סרט נדיר ואז אני מציין ברשימה "AVARGE QUALITY")

SCREENS = CAM, זה אומר שמישהו צילם בעזרת מצלמת וידאו (CAMera) את הסרט בקולנוע והמיר אותו לקובץ. לרוב האיכות מזעזת וזה די פוגע בהנאה מהסרט, אז תציין לידם CAM...

האימייל שלי הוא APSM@NETVISION.NET.IL

פורסם

SCREENER בדרך כלל זה הDVD שמביאים לצפיה ראשונה נגיד למתרגם או לכל אחד אחר אשר צריך את זה, והסרט עצמו הוא איכות DVD אבל לפעמים יש למטה כתוביות כמו:

This movie is a property of.......

אין לי כח עכשיו לעשות רשימה של סרטים, תגיד לי מה אתה רוצה, בעיקר מהחדשים (שבועים+ בקולנוע) ואינ אביא לך את זה (אין לי בעיה!)!

אגב איך אתה רוצה להתחלף?

פורסם

SCREENER בדרך כלל זה הDVD שמביאים לצפיה ראשונה נגיד למתרגם או לכל אחד אחר אשר צריך את זה, והסרט עצמו הוא איכות DVD אבל לפעמים יש למטה כתוביות כמו:

This movie is a property of.......

אין לי כח עכשיו לעשות רשימה של סרטים, תגיד לי מה אתה רוצה, בעיקר מהחדשים (שבועים+ בקולנוע) ואינ אביא לך את זה (אין לי בעיה!)!

אגב איך אתה רוצה להתחלף?

בוא נמשיך את זה במייל...

תשלח לפחות רשימה קצרה של החדשים ביותר, ונתחלף דרך הדואר (אני אצרוב ואשלח לך מה שתבקש מהרשימה)

אני חייב ללכת לעבוד, נמשיך מאוחר יותר.

ד"א- יש לך את ICE AGE או BLOW?

פורסם

Edited! Sorry!

פורסם

Edited! Sorry!

למה??? כל מה שנוא ביקש הוא רשימת שרתים לתוכנה הזו??? מה אסור פה???

פורסם

אם כבר מישהו ניסה את התוכנה והבנתי שנייק רצה רשימה אז הנה האב טוב עם חיבור מהיר לישראל - Boras1.dns2go.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים