פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים אצלי זה שילוב בין שתי האופציות האחרונות אבל בחרתי את האחרונה שהיא הנכונה ביותר (:
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים בגלל הרבה בעיות של ניתוקים בבזב"ל סיימתי את הקמפיין ואפילו היה חביב כשאין אופציה אחרת ...
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים גם שיש לי חשק לשחק בסינגל, בדרך לשם אני מתפתה ועובר למולטי....המצב שלי בסינגל הוא כרגע שאני כמה שניות לאחר טיפוס על הרכבת (שלוחצים הרבה פעמים על SPACE), נראה לי זה ישאר ככה עוד הרבה זמן.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים תמיד עדיף להתחיל עם הסינגל ולתת למולטי להתבסס קצת ואז להצטרף.אני חייב לציין שלמרות שהמשימות היו מגוונות והיה אקשן , הסיפור עצמו היה משעמם ברמת על.הרבה זמן לא נתקלתי בסיפור דל כך שאתה לא מתחבר לדמויות ועלילה עצמה היא הזויה.כאן זאת בהחלט נקודה שחייבים לשפר.
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים התחלתי ישר עם המולטי לכמה דקותעברתי לסינגל שוב קצת מולטי ישבתי על הסינגל 4 שעותסיימתי את הסינגל....
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים הסינגל מבחינתי הוא תצוגת תכלית של המנוע... סיימתי אותו, אבל אני מודה שבSP של כל סדרת CoD למניהם יותר נהנתי. הMP לעומת זאת זה סיפור אחר לגמרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.