פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכנס למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק,אני לא מבין מה קרה?הערה:אני חושב שהבעיה התחילה מאז שחיברתי עכבר חדש של RAZER והאור בסמל של העכבר דולק קבוע גם כשאני מכבה לגמרי את המחשב .יש מצב שהבעיה נובעת מהעכבר? עריכה:העכבר לא קשור לזה כי שמתי עכבר אחר והבעיה עדיין ממשיכה.בנוסף השינויים האחרונים שביצעתי למחשב זה אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים תסים עכבר על הגב. זה גם קורא ?בחלון של CMD תריץ פקודהpowercfg / requests ותוצאה של זה ליכתוב בפורום.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים מחבר גם עכבר על הגב זה קורא בעקרון פסלתי את נושא העכבר כי החלפתי לעכבר הישן שלי וזה עדיין ממשיךהרצתי את הפקודה זה רשם 3 שורות של DISPLAY, SYSTEM ו-AWAYMODEבשלוש השורות רשום NONE
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים אין תוכנה שמפריע - לפי חלונות.תריץ נ CMD powercfg /energy ותסים בפורום הקובץ שזה יצר.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים מחבר הרצתי את הפקודה שביקשתה ,התוצאות בתמונה שמצורפת:[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים זה חלק קטן מתוצאה.זה הפקודה יוצר קובץ energy-report.htmlתסים הקובץ כולו בפורום.
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים מחבר צירפתי את הקבוץ כולוכשעשיתי OC בביוס יכול להיות ששיניתי כמה הגדרות שהשפיעו על זה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים לא רואה מהשוא חריג.תנתק לגמרי עכבר ואל תיגע במחשב. אם לא הלך לישון אז אחרי עבר זמן שהגדרתה לשינה ועוד 5 דקותתריץ מ CMDpowercfg /lastwake ותיכתוב בפורום תוצאה.
פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים מחבר כמו שחששתי מסתבר אחרי שביטלתי את ה OC ,"המצב השינה" התחיל לעבוד כשורה, לפחות עלינו על גורם לבעיה מה אפשר עכשיו לעשות בנדון? - כי אני רוצה גם את ה OC וגם את מצב השינה ,למה שאני אתפשר על משהו !?
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר לוח אם - GIGABATY GA-P45-DS3ניסיתי אחרי זה לעשות OC קטן ל 3.6GHz ומצב השינה עובד עד 3.6 אם אני מגדיל ל 3.8 בהתחלה זה עובד מצב השינה ואחרי כמה זמן שוב פעם מפסיק לעבוד ,בעקרון עבדתי על 4.2GHz .איך מעדכנים ביוס?
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר נכנסתי לאתר :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2843&dl=1#biosאבל כל העדכונים שמצאתי מיושנים מ 2008 ,ולא יודע אם כול כך רלוונטים בשבילי,בעצם אולי.. תסתכל ברשימה של האתר מופיע ברשימה בשורה אחרונה תיאור של עדכון(Enhance system performance and overclock capability)אולי זה העדכון שאני צריך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.