עבור לתוכן

דיווח על תוצאות הגלישה בהוט+בזק בין לאומי.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא בא להביע דעה לכאן או לכאן. אני רק בא לדווח את הנתונים שקיבלתי מבדיקות מגלישה באינטרנט עם בזק בין לאומי כספקית אינטרנט ועם הוט כתשתית.

שילמתי עבור 12Mbs עבור הספקית וכן עבור התשתית של הוט.

כשבדקתי את מהירות ההורדה משרת בברלין באמצעות SPEEDTEST.NET קיבלתי מהירות הורדה 1Mbs ומהירות העלאה 0.9Mbs

לאחר שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בין לאומי, ביצעתי שוב את הבדיקה.

הפעם התוצאות היו 2Mbs להורדה ושוב 0.9Mbs להעלאה(לאותו השרת)

לאחר מכן החלטתי לנסות ספקית אינטרנט אחרת(012) עם אותה התשתית של הוט. באותו היום עשיתי שוב בדיקה עם בזק בין לאומי מאותו השרת בברלין ומהירות ההורדה היתה עדיין 2Mbs

לאחר שהתחברתי ל012, ביצעתי שוב את אותה הבדיקה, באמצעות SPEEDTEST.NET, באותו שרת בברלין. התוצאות:

מהירות הורדה של 12.25Mbs ומהירות העלאה של 0.9 Mbs

אני לא בא להביע דעה. ואתם יכולים לעיין בהודעות קודמות שלי. לשיפוטתכם בלבד.

פורסם

למה אתה מתחסד כל כך :s05: , אף אחד לא הולך לתבוע אותך פה :cool2:

יש לי בדיוק אותם נתונים כמו שלך (הוט+בב"ל) במהירות 12M+גיימר+חייגן. המקסימום שקיבלתי ב- SPEEDTEST.NET היה 11.8 בהורדה ו- 0.95 בהעלאה. התוצאות שלך מאוד טובות. זה תלוי גם כן במיקום? לא מבין איך הצלחתה להגיע ל 2M בהורדה?? מה אמרתה לתמיכה בב"ל?

פורסם

תבדוק הורדות טורנטים ...

פורסם
  • מחבר

אוליי זה לא היה ברור, אבל המהירות הורדה היתה 2Mega Bit ולא 2Mega Byte כמובן.

שזו מהירות הורדה איטית להחריד.

עשיתי את הבדיקה עם בזק בין לאומי וקיבלתי את המהירות האיטית להחריד, וכמה דקות אחריי כשעברתי ל012 ועשיתי את אותה הבדיקה המיהרות היתה פי 6 יותר מהירה(גם הפינג היה יותר טוב משמעותית, לאותו שרת כמובן)

ביקרתי באיזה אתר(שלצערי שכחתי את שמו) שזיהה שאני מתחבר דרך בזק בין לאומי, והיה כתוב שם שאי אפשר לצפות ביו טיוב עם בזק בין לאומי(לא HD, רגיל) והכל איטי להחריד. אלא אם כן מבקשים חיבור GAMING.

ואכן, במשך תשעה חודשים סבלתי מאינטרנט איטי להחריד, זה אומר לחכות דקות ולפעמים יותר לעשות BUFFERING לכל הווידאו ביו טיוב על רזולוציה של 360p. זה אומר לא להיות מסוגל לשחק משחקיי רשת.

רק אחריי שהסתכלתי על האינטרנט אצל הורים שלי הבנתי כמה האינטרנט שלי איטי.

לדעתי, וגם היה כתוב במקום אחר, בזק בין לאומי עושים שמהירות עם תשתית הוט תהיה איטית להחריד. הסיבות כל אחד יכול לנחש, אבל נראה לי שזה הסיפור.

עריכה: באמת שלומו מה זה כל השרתים האלה של הורדות של לינוקס? עכשיו אני מפחיד שהתקנת לי ווירוס. זה יידוע שאנשי לינקוס עושים מאמצים לפתח כמה שיותר ווירוסים לווינדוס. ומה עושה את השרתים האלה ליותר מייצגים?

גם נראה לי שבשביל לבדוק מהירות אתה צריך לבדוק עם השרתים הכי טובים, לא הכי גרועים. כי אז אתה לא יודע אם זה בגלל השרת או בגלל הספקית אינטרנט.

פורסם

אתה מוריד אותם מחוות שרתים ידועות בעולם בכל רחבי הגלובוס. ועל FTP לא מתבצע CACHING לעומת HTTP.

ככה שתקבל מהירות שהספק יכול לתת לך לחול.

בדיקה בSPEEDTEST אינה אמינה מהרבה סיבות.

אתה רוצה תנסה אתה לא רוצה אל תנסה, אף אחד לא הצמיד לך אקדח לראש.

זה שהם לא ידועים לך לא אומר שהם לא ידועים ולא יכולים לתת את המהירות הזאת.

בזה אני סיימתי להגיב באשכול הזה, יום נעים... :bash:

פורסם

ואכן, במשך תשעה חודשים סבלתי מאינטרנט איטי להחריד, זה אומר לחכות דקות ולפעמים יותר לעשות BUFFERING לכל הווידאו ביו טיוב על רזולוציה של 360p. זה אומר לא להיות מסוגל לשחק משחקיי רשת.

זה משתנה לפעמים אין בעיה להריץ 1080 ביוטיוב ולפעמים גם על 240 זה זוחל

אבל על 012 היו תלונות שהם חוסמים טורנטים שזה יותר חשוב לי מיוטיוב

אני לא יודע מה המצב שם היום -אבל זכור לי תלונות כאלו בפורום ובגלל זה הרבה עברו ל014

פורסם

לדעתי, וגם היה כתוב במקום אחר, בזק בין לאומי עושים שמהירות עם תשתית הוט תהיה איטית להחריד. הסיבות כל אחד יכול לנחש, אבל נראה לי שזה הסיפור.

זה לא רק עם הוט זה גם עם בזק אותו הדבר :-\ הייתי איתם הרבה זמן וסבלתי מבעיות מאוד גדולות של פינגים במשך רוב שעות היום וגם יוטיוב לפעמים היה זוחל. אלא אם כן אתה עם גיימר ושם דווקא המצב בשבילי היה מצוין, אבל אולי דברים השתנו מאז הבנתי שגם היה להם תקלות עד לא מזמן, אולי עדיין.

פורסם
  • מחבר

עכשיו בזק בין לאומי טוענים שהתחייבתי אצלהם לכמה שנים ואני הולך לשלם כנס גדול. מה שלא זכור לי שהתחייבתי, ואם הייתי יודע שאני צריך להתחייב אני בטוח שלא הייתי מסכים לזה.

אני מברר עם האגודה הישראלית לאינרנט כי הבנתי שיש חוקים שמונעים דברים כאלה.

(האם לפתוח על זה שירשור חדש?)

בנושא, אז מישהוא אמר לי שהמהירות גלישה אצלו הייתה איטית והוא התלונן ואמרו שאין בעיות ומייד אחריי המהירות גלישה נהייתה פתאום יותר מהירה. גם אצל בזק בין לאומי.

בקיצור, אם אתה רוצה להיות שקרן פתולוגי יש רק חוק אחד שאתה צריך לדעת. לעולם אל תודה בשקר.

ואגב, אני לא צריך טורנטים בכלל. אני רק צריך משחקים אונליין וגלישה\יו טיוב\הורדות רגילות.

פורסם

אני חושב שנכנס חוק שמצמצם מאוד את הקנס ובמנוים חדשעם אין להם אפשרות בכלל לחייב

תבדוק את החוק ואז טטלפן אליהם שיש לך מספיק מידע

חוץ מזה יש אתר חדש (עוד לא בדקתי ) פה

https://www.netek.co.il/

שאמור לאפשר לך ליתנתק מהר

פורסם
  • מחבר

טוב הם אומרים לי שהקנס הוא 62 שקל, על פי מה שהבנתי.

אבל הם שיכנעו אותי שבינואר(בזק בין לאומי) הם הולכים לקבל כבל תת ימי חדש שיעשה את המהירות שלהם למדהימה? קצת מפריע לי שעד עכשיו סבלתי מהאינטרנט שלהם.

מה אתם אומרים? שמעתם על הכבל התת ימי ה"מדהים" הזה?

פורסם

הם בונים באמת כרגע כבל כזה

עד היום היה רק כבל אחד של חברה אחרת שמכרה רוחב פס לחול

אז 014 החליטה לבנות אחד משלה וככל הידוע לי זה במהלך פריסה

פורסם

אל תבטל, תקפיא אותם עד ינואר בינתיים תתחבר לספקית אחרת וכשהכבל יתחיל פעילותו ואם באמת יהיו שיפורים אז תחזור אליהם. אם לא יהיה שיפור או הוא עדיין יהיה בתהליכים פשוט תתנתק ותישאר עם מה שטוב לך. תמיד תוכל לחזור אליהם בכל מקרה...

פורסם

כבל תת-ימי של בזב"ל זה כנראה המנטרה החדשה של בזב"ל. ב 8 בנובמבר התקשרתי אליהם על מנת להתנתק אז הדבר הראשון שסיפרו לי זה על הכבל ;D נשארתי אצלם בתנאי שאקבל גיימר מוזל ושאקבל 12 MB יותר זול מ 60 ש"ח ששילמתי.

פורסם

אתה יכול לשדרג את המהירות שלך וזה יבטל לך את כנס היציאה ואז תוכל לעבור לאן שתרצה. בהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים