פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים היי, קניתי היום מאופיס דיפו : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22959699&af=2055&bid=true ביקשתי נקודה חמה ... אמרו לי שזה זה. השאלה שלי קודם כל האם זה באמת נקודה חמה ואני יכול לחבר את הראוטר וזה ולקנפג את זה ואז לשים בסלון לחבר לחשמל וזהו או שזה בכלל לא זה! :s05: כי שאני מחבר אותו למקור מתח (USB או חשמל ) אני לא מוצא אותו שאני מחפש התקנים של אינטרנט אלחוטי . אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי. תודה.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים צר לי לאכזב אותך, זו לא נקודת גישה (AP) זה בסך הכל כרטיס רשת אלחוטי עם מתאם USB שאולי יקלוט יותר טוב נקודות גישה אלחוטיות.נקודת גישה זה מכשיר שנראה כמו נתב או נתב שניתן להפוך אותה לנקודת גישה, ככל הנראה הייתה אי הבנה עם איש המכירות שהציע לך שיפור של קליטת הרשת במקלט חזק יותר.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים המוצר הזה אינו נקודה חמה, אלא כרטיס רשת אלחוטי לחיבור למחשב.מה הדרישה שלך בדיוק? למה צריך דווקא AP?
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים מחבר ידעעעתי ! המוכר הזה..... אמרתי לו שאני לא חושב שזה נקודה חמה הוא אמר לי "קח קח זה כן מלא אנשים קונים את זה " (((( יש לי את הסוני 3 בסלון ועוד מכשירים שאני רוצה להתחבר אליהם בגינה והמחשב עם האינטרנט אלחוטי בקומת קרקע והקליטה בסביבות 20 אחוז באייפד בסוני 3 באייפון אני ממש ממש עצבני עכשיו בטח גם לא יתנו לי להחזיר את זה . איזה באסה יש למישהו פתרון או מה עליי לקנות ? (או שבכלל שווה להשאיר את המכשיר שקניתי ) ציינתי למעלה בשביל מה אני צריך AP האם המכשיר הזה בסופו של דבר יכול כן לשמש אותי תודה רבה על העזרה והתגובות המהירות
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים פתרון אחד חוק הגנת הצרכן משמע 14 ימי עסקים להתחרט על עסקה.פתרון שני, לחקור מה זה נקודת גישה (AP) מה שנקרא גם כרפיטר בכדי שאחרי שתרכוש אותו תדע איך להגדיר אותו (זה לא הכנסת לחשמל וזה עובד).המכשיר שרכשת אולי יעזור לך למחשב בודד שיקלוט יותר טוב, לשאר מכשירים אכן תצטרך נקודת גישה בכדי להגביר את האות.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים מחבר תודה תודה! ננסה ביום ראשון להחזיר ונראה מה יהיה יש המלצה על AP איכותי ? שמתי לב שכולם מעל 200 שח.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים אתה יכול לקנות נתב TPLINK841N ולהפוך אותו לנקודת גישה, באופן כללי אחלה מכשיר.העלות שלו היא כ 150 ש"ח לערך...
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים אתה יכול לקנות נתב TPLINK841N ולהפוך אותו לנקודת גישה, באופן כללי אחלה מכשיר.העלות שלו היא כ 150 ש"ח לערך...יש לי 2 ראטורים מהדגם הזה בבית, ואני כל פעם מנסה להגדיר אותו כנקודה חמה וזה לפעמים עובד לי לפעמים לא... אני חושב שההגדרות ששמתי לא טובות..אשמח אם מישהו יוכל לעלות מדריך איך להגדיר את הראוטר הזה כנקודה חמה כמו שצריך ... תודה ושבת שלום !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.