עבור לתוכן

האם קליקים שנשמעים מבלי שלוחצים על שום דבר עם העכבר, הנם סימן לוירוס או נוזקה?

Featured Replies

פורסם

במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך.

לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם).

האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?

פורסם

לי זה נשמע כמו 2 דברים:

[list type=decimal]

[*]חוסם pop-ups שעושה את הצליל. הרבה חוסמי פופ-אפס וטולברים למינהם עושים את הרעש הזה

[*]עכבר דפוק? ניסית עכבר אחר?

פורסם
  • מחבר

הקליקים נשמעים גם כאשר הדפדפן לא מופעל.

העכבר במחשב של אמי הוא Microsoft Basic Optical Mouse V2.0, חדש יחסית.

במחשב שלי, בו מותקן חלונות 7, לא נשמעים קליקים אלו, אם כי בחלונות 7, בברירת המחדל, לא נשמעים קליקים כאשר לוחצים על לינק או על משהו אחר כמו בחלונות XP.

פורסם

איך העכבר מתחבר? PS2 או USB?

פורסם
  • מחבר

העכבר מתחבר בחיבור USB.

פורסם

נסה לחבר את העכבר בPS2 (צריך מתאם - אם אין לך בקש מאחד השכנים/חברים, להם בטוח יש)

נסה לחבר ליציאת הUSB התקן אחר כלשהו

פורסם

קליקים מאיפו ? מהרמקולים של חלונות ? מרמקול של מארז ? קליקים מכניים מקשיח ?

פורסם
  • מחבר

ברור שהקליקים שנשמעים הם ממערכת ההפעלה. הקליקים מגיעים מהרמקולים, לא מרכיב כלשהו של המחשב או מה-PC Speaker.

אולם נשמעים במחשב של אמי (שמותקן בו חולונות XP) מהרמקולים, הרבה מאוד פעמים קליקים סתם כך, מבלי שאני לוחץ על משהוא.

חיבור העכבר ל-PS2 לא יעזור במקרה זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים