פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים שלום, האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזו?לפני שבוע ערך התחברתי לאינטרנט, קו של בזק +ספק של נטויזן.אינטרנט של 10 מגההיום לראשונה התחלתי להוריד משהו כבד, ולהפתעתי הרבה במשךמספר שעות הוא ירד במהירות מקסימלית. ככה ירדו להם להם בערך 6 גיגה.ולקטע החשודאחרי בער ך3 שעות של הורדה האינטרנט חדל לעבוד. לאח שהתקשרתי לשירות של בזקהם אמרו שלא ניתן לספק לי שירות של 10 מגה, אלא רק לאחר שיבוא טכנאי, כמובן בעוד שבוע.בינתיים עשו לי טובה ונתנו לי לגלוש במהירות 1.5מישהו נתקל פעם במשהו כזה?יש משהו לעשות?תודה, על כל מקרה
פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים הקו שלך לא מסתנכרן על 10 מגה, הורידו מהירות בכדי שיסתנכרן ושלחו טכנאי שיבדוק את התשתית (אני מניח שגם החיצונית וגם הפנימית).מאוד פשוט וממש לא חשוד...
פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים זה קורה שיש בעיה עם הקו אז מורידים את המהירות כדי שיהיה יציב. לא נראה לי פה משהו חשוד.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים מחבר ועדיין בעיה תמוהה בעיניי, שאלתי את הדייר שהיה פה לפני והוא אומר שמעולם לא היו לו בעיות עם בזקהוא גלש גם כן ב10 מגה
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים תקלות קורות מה בדיוק תמוה? הגיון פשוט.זה כמו לומר כבר שנה שאין לי תקלות עם הרכב ופתאום הוא לא מניע לי...אף אחד לא עושה לך בכוונה בזה תהיה בטוח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.