עבור לתוכן

המלצות לשדרוג המחשב!

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה חברי פורום יקרים.

השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט.

המחשב כיום:

מעבד: AMD Phenom II X4 955

לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H

זכרון: 2X2GB DDR3

כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3

אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות.

כרגע אני חושב על:

1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2?

2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע קצת יותר ולרכוש כ.מסך חדש דנדש? ואם כן, איזה?

3. המעבד: האם כרטיס מסך + עוד זכרון לא יהפכו את המעבד לצוואר בקבוק רציני במערכת?

פורסם

1. הלוח שלך לא תומך בCF, יש לך רק חריץ PCIE אחד כך שעל מנת להוסיף עוד אחד, תצטרך להחליף גם לוח וסביר שגם ספק כוח. מה גם שכרטיסי 5850 הם גם כבר לא דבר נפוץ, ויחד עם זאת, עדיין מדובר בכרטיסים חזקים למדי.

2. מבחינת RAM, סטיקים של 8GB הם עדיין לא דבר נפוץ בשוק, אבל העלות של זוג סטיקים בנפח 4GB כל אחד - כלומר 8GB בסך הכל היא מגוכחת כיום, כך שזה הכיוון, קנה 8GB ואם הם מתאימים עם ה2X2GB שיש לך כיום, מה טוב, אם לא אז תוציא את הקיימים.

3. החלפה של כרטיס המסך לכרטיס חזק יותר, תשפר את הביצועים, GTX570 נשמע כמו הבחירה ההגיונית, ויחד עם זאת, קשה מאד להמליץ על השדרוג מ5850 לGTX570 פשוט בגלל שבעוד שההפרש בינהם מבחינת ביצועים אינו זניח כלל, זה עדיין לא שווה את זה. זו כן עליה בביצועים, אם היית קונה מחשב חדש סביר שזו הייתה ההמלצה, אבל כשדרוג לא מדובר במדרגה גדולה כל כך שזה שווה את הזינוק.

אם בכל זאת זה הכיוון, וודא שהספק שלך מסוגל לעמוד בלחץ, ושווה בהחלט לשקול OC קליל למעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים