עבור לתוכן

לצאת לדייט ביום שישי או לשחק ב-Skyrim? מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

נו באמת תלבישו כל רוסי בחליפה, תעשו לו גאלח והוא יתאים לתיאור. לי זכור בחור אחר, נראה כמו מקרר. אני לא חושב שהוא פעיל יותר

מקווה בשבילך שהוא לא פעיל יותר. ;)

בקיצור, אי לכך ובהתאם לנסיבות לב, אני אומר - יום שישי בערב, צא, תשתה, תהפוך מישהי למלכה ואז תחזור לישון.

בנוגע למלכה... לא נראה לי שזה המקרה.

• תגובות 110
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי מלך.

אני חושב שצריך לפתוח נושא שבו אנו מביאים את הדיונים הכי הזויים.

אגב מה קרה עם בלוסקיי? אני זוכר שהוא היה די פעיל עד לאותו רגע שהוא הודה שהוא מצץ מרצונו לזוג ההוא ומאז נעלמו עקבותיו

פורסם

עוד בנושא...

אולי זה יעזור לפותח הת'רד אם הוא בסוף דחה את הדייט שלו...

פורסם

בלוסקיי ממש היה אותנטי, ממש האמנתי לו. לדעתי הפוסטים ההזויים צריכים להופיע בכתבה\סטיקי.

אגב, תארו לכם אתם נוסעים לתאילנד לאיזה ירח דבש ויוצא לכם להשתכן באיזה מלון קרירין :o :'(

פורסם

אז מה הוחלט בסוף?

פורסם

דבר אחד בטוח - אם בסוף אתה מחליט לבחור באופציית הדייט - בבקשה תתעד את זה בוידאו ותעלה לפה...

חחחחחחח xD

פורסם

אז מה לב,

"אם החברה לא לידך, תן לידך להיות חברתך" ?

פורסם

מצטרף לשאלה.

אוי, כמה התגעתי לדיונים כאלו...

פורסם

יכול להיות שפספסתי משהו? קרירין פתח מלון בתאילנד?

נראה לי לב תקבוע כבר יומיים על המשחק

פורסם

גם לי זכורה תובנה כלשהי מדיון עתיק במעמקי הזכרון בצורת "לב27 הוא יצור", אבל לאחרונה הוא השתפר פלאים והתובנה נשכחה. נחמד שבא הדיון הזה והזכיר לי ;D

ואגב - לא מומלץ לרדת על מקררים רוסים - פעם זה עוד יגמר ברע ;)

פורסם

למי שלא שם לב, לב כבר לא הגיב יומיים לדיון הזה, זה די מסגיר במה הוא בחר... Skyrim...

;D :facepalm:

פורסם

למי שלא שם לב, לב כבר לא הגיב יומיים לדיון הזה, זה די מסגיר במה הוא בחר... Skyrim...

;D :facepalm:

לך תדע אולי הוא התעורר בדירת מרתף בגבעתיים כבול באזיקים למיטה?

:smile1:

פורסם
  • מחבר

אני שמח שדואגים לי. בחרתי באפשרות הדייט והלך הרבה יותר טוב מהמצופה. אל תחשבו שאני איזה יצור ביצות שאשכרה מוכן להעדיף משחק על פני אפשרות להכיר מישהי.

פורסם

אני שמח שדואגים לי. בחרתי באפשרות הדייט והלך הרבה יותר טוב מהמצופה. אל תחשבו שאני איזה יצור ביצות שאשכרה מוכן להעדיף משחק על פני אפשרות להכיר מישהי.

ForLEVer alone

Untitled-1.jpg?1288903617

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים