עבור לתוכן

ביקורות לMW3 מתחילות לצוץ ..

Featured Replies

פורסם

תקרא את התגובות של חברי הפורום , שם הרוח נושבת למקום אחר.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את התגובות ואני לא כל כך מסכים, המשחק ענה לי על הציפיות מבחינת המולטי. את הקמפיין והSPECOPS לא ניסיתי וזה הרבה פחות מעניין אותי.

פורסם

ה-SP ממש כמו הקודם.. זה אותו דבר רק בעלילה קצת שונה וקצת נשקים שונים.. כאילו למה מקבל המשחק 9?!

זה אותו מנוע מלפני 5-6 שנים.. לא יודע מה מיוחד בזה.. באמת שלא. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

הסינגל סבבה לפי מה שקראתי, הspes ops גם מעולים והוסיפו מצב חדש survival והמולטי שומר על הנוסחא המוצלחת של mw1 וmw2 רק משפר לא מעט אז מה רע? זה נותן בדיוק את מה שצריך.

פורסם

עוד לא קיבלתי את המשחק ואני מאוד מקווה שאתה צודק ואני לא יתבאס.

פורסם

בדקתי METACRITIC והיה מאוד מצחיק לראות הבדל בין ממוצע של ציוני המבקרים ושל גיימרים שזה 8.1 נגד 1.6.

נראה לי הביקורת של GAMESPY היא הכי נכונה. לשאר שנתנו 90 ואפילו יותר קשה לי להאמין.

פורסם

נהנתי מהSP, אבל ממש לא כמו מMW1,2 ואפילו BO....

פורסם

טוב בשעה טובה קיבלתי את המשחק אתמול ותכננתי לשבת על הסינגל רצוף עד שאני מסיים אותו.

לבן שלי (7 חודשים) היו תוכניות אחרות.

שיחקתי ב-2 המשימות הראשונות והיה ממש מעולה , אקשן מקיר לקיר כמו שאני אוהב.

הדבר היחיד שהייתי אומר שחבל מאוד שהן קצרות מאוד , היה אפשר אפילו פשוט להוסיף עוד אויבים בכל מקום (למשל ברצפה של הברוקרים) רק בשביל להאריך את המשימות.

דבר שני , היה מאוד קל. מוזר.

פורסם

על איזה רמת קושי אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

דבר שני , היה מאוד קל. מוזר.

מוזר באמת, כי לי בREGULAR לא היה כזה קל כמו במשחקים קודמים.

אמנם שיחקתי בPS3 אבל עדיין הקודמים היו קלים יותר.

פורסם

בדקתי METACRITIC והיה מאוד מצחיק לראות הבדל בין ממוצע של ציוני המבקרים ושל גיימרים שזה 8.1 נגד 1.6.

נראה לי הביקורת של GAMESPY היא הכי נכונה. לשאר שנתנו 90 ואפילו יותר קשה לי להאמין.

חושדים שמעריצי באטלפילד 3 הורידו את הציון בכוונה

זה מלחמות פאנבויס מטומטמים

בכל מקרה COD אפכה לסדרה שמתרכזת בעיקר באונלין ולא בסינגל-והם נותנים סינגל מאוד קצר

הבעיה שלי עם הסדרה שהעלו מחיר גם לPC ל60$ לכותר ומוצאים כמה חבילות DLC לכותר באיזה 15$ לכל אחד

בנוסף לזה לא נותנים לעשות למשחק מודים גם בגרסת הPC

ככה שמה שעשיתי עם באטלפילד אני יעשה עם COD החדש ...

פורסם

בסה"כ מתחילים לפתוח קצת את העיניים ומבינים שסידרת MW היא לא יותר ממחלבת כספים להדיוטות.

פורסם

כן אבל יש הרבה משחקי חליבה כאלו FIFA \פוקימון\NFS\AC גם אפכה לסדרת חליבה ועוד הרבה

כמובן באטלפילד שאפך המתחרה הישיר לCOD

COD התחילה מאוד טוב במשחקים הראשונים -ועד 4 לא היתה מחלבה

בגלל שCOD4 היה הצלחה ענקית -בזמנו לטעמי בצדק כי הוא תרם להתקדמות רמת ההפקה במשחקים וניראה מצוין לזמנו ורענן (קשה לחשוב על COD ורענן באותו משפט היום :smile1: )

בכל מקרה ההצלחה הולידה בולשיט של DLC הגדלת מחיר המשחקים בPC וכו וכו

בסוף יוצא שעלות המשחק באמת עם קונים את הDLC העיקרים יוצאת 90$ ואולי יותר

ומה גם שאחרי שנה יוצא עוד המשכון וזה חוזר חזרה -

מלא היו נותנים לקנות DLC של המשחק החדש במקום לקנות עותק פיזי בסכום מלא -אבל זאת מחלבה ויש הרבה מחוצקנים שקונים שנה אחרי שנה

פורסם
  • מחבר

זה באמת מחלבת כספים, אבל בינתיים אני נהנה מהמשחק והסדרה כלל, ועד שיימאס אני אמשיך לשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים