עבור לתוכן

המלצות לMMO או MOBA

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הסתובבתי קצת בפורומים החדשים של משחקים ולא מצאתי הסבר כל כך מה ההבדל בין MMO's לMOBA? אם מישהו יוכל לפרט קצת זה יהיה מצויין.

בנוסף שיחקתי בתקופה האחרונה MMO שנקרא TLBB וכרגע אני דיי קורס או בLAG נוראי כשאני מתחבר, ככה שרציתי לשאול לגבי המלצות למשחקי MMO ואולי גם MOBA (ברגע שאבין מה זה...) חינמיים, יחסית חופשיים מLAG (אם יש כזה דבר) ושלא תלויים בלהוציא מלא כסף אמיתי על המשחק כדי להיות שחקן טוב. גרפיקה פחות משמעותי מבחינתי, עדיף שתהיה קהילה טובה שיהיה עם מי לשחק והרבה אפשרויות לפתח דברים במשחק כדי שזה לא יחזור על עצמו אותו דבר כל הזמן.

תודה על כל עזרה :)

פורסם

לפי קריאה בwikipedia למשחק ששיחקת יש שרתים גם באירופה והוא נקרא dragon oath . אולי פשוט תשדרג לגיימר ותחסוך את הכאב ראש אבל זה עולה כסף. לי יש גיימר ב014 מאז שהוא קיים (7-8 שנים) ופעם שילמתי להם כפול כסף יחסית לחיבור רגיל (היום זה יותר זול) בגלל שהזמן שלי מוגבל לשעות העומס (שגורם לפינג ולpacket loss להתדרדר) .

מבחינת משחקים אני לא שיחקתי MMORPG שנים אבל אהבתי מאוד את DDO שאפשר היום לשחק חינם אבל המחשב שלי לא סחב אותו טוב. גם EQ2 אפשר לשחק בחינם ויש שם המון voice over . אבל תמיד למשחקים שהם ידועים וגדולים מגבילים את מה שאתה יכול לעשות בחיבור חינם . זה מאוד תלוי במשחק.

בעבר שיחקתי משחק MMORPG ממש שונה בגלל שהוא לא אלים ויש לו סוף פעם בשנתיים -שלוש וגם אין שם הרבה חוקים. הוא נקרא ATITD והכי שווה לשחק אותו ממש בהתחלה. יש שם הרבה פוליטיקה והשחקנים קובעים את החוקים. במשחק צריך לגלות איך דברים עובדים ע"י ניסוי וטעיה וחוץ מזה צריך לעבור מבחנים ב7 קטגוריות שבכל אחת 7 מבחנים. בסוף המשחק צריך לבנות 7 מבני ענק, אחד לכל דיספלינה ולכל אחד צריך להמציא מבחן חדש שיעבור לדור הבה (המשחק הבא) . בשביל לסיים את המבנים צריך בן אדם אחד שעבר 7 מבחנים, 2 שעברו 6, 4 שעברו 5 וכו . בגלל שהניצחון קשה להשגה צריך לרוב המון שיתוף פעולה וגם כדאי לבחור אנשים מסוימים לעמדות מפתח. אחד המבחנים בקטגורית המנהיגות היא בחירת דמי-פרעה שנותן לו כוח להעיף 7 שחקנים מהמשחק לצמיתות (טוב עד הסיבוב הבא אבל אני חושב שהם יכולים לפתוח חשבון חדש) . זה כוח שיכול להקשות מאוד על הגעה למצב של ניצחון. זה בעיקר משחק של איסוף משאבים ומיני משחקים.

פורסם

MMO לא דומה בכלל לMOBA

MMO שבדרך כלל מדברים על MMORPG זה משחק תפקידים (RPG) מאסיבי אונליין משמע מדובר על משחק שיתופי עם המון שחקנים באותו ""עולם"

MOBA זה סוג משחק תחרותי שכל שחקן שולט על גיבור ו2 קבוצות נלחמות על הריסת הבסיס של האוייב (עם שינויים קלים בין כל משחק אבל זה הבסיס)

בדרך כלל למשחקי MOBA אין דמות שמשתפרת באופן קבוע ככל שתשחק יותר (יוצא דופן זה LOL) בזמן שבMMO אתה משחק דמות אחת שמשתפרת ככל שאתה משחק יותר

פורסם

אתה יכול לנסות את LOL

(חפש בגוגל ותראה)

כמו שנאמר מעלי יש לך גיבור יחידש אתה שולט עליו שמזכיר דמות ב RPG (יש לו חפצים סקילים וכו')

אבל המשתמש שלך גם משתפר ממשחק למשחק (ולא רק בתוך המשחק עצמו)

פורסם

עוד חודש יוצא SWTOR, אין טעם להתחיל שום משחק MMO אחר לדעתי.

פורסם

SWTOR הוא אחלה משחק, בהחלט מומלץ מנסיוני ולדעתי.

אבל הוא לא חינמי אם זה מה שאתה מחפש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים