עבור לתוכן

איפה הכי זול וכדאי לקנות Battlefield 3?

Featured Replies

פורסם

אם אתה מעוניין,אני אמכור לך את החשבון שלי ב180 ש"ח.BF3 + BC2

• תגובות 42
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה עדיין יקר. ברוסיה מוכרים את המשחק הזה ב$15.

פורסם

אחרי כל הסוגיה של INTKEYS לא הייתי ממליץ עליהם לאף אחת. הם עשו הכל כדי להרוס את שמם.

אם מישהו רוצה מפתח רוסי אני יכול להשיג ב $18

פורסם

^^ למה מה קרה איתם?

אני רוצה לקנות מהם זה רק 40 דולר ו 90 סנט זה בערך 155 שקל וקצת זה מחיר מעלף ובכלל אם אני יצליח להחזיק מעמד עד לקריסמס יש מצב הם יורידו תמחיר שלהם אפילו ל30 דולר ואז בכלל אני קונה אותו(אבל אני חזק! אני הולך לחכות למבצעים!!!!!! אני גיבור אני לא נשבר תחת הלחץ של הפאקינג המשחק הכי טוב שאי פעם יצא!!!!!!!!#@!$#@^#%$^%*)^&%%$&*)&$#@^&%$#@^&%#$@ :bash: :bash: )

פורסם

מעקב. אני רוצה את המשחק הזה.

פורסם

^^ למה מה קרה איתם?

אני רוצה לקנות מהם זה רק 40 דולר ו 90 סנט זה בערך 155 שקל וקצת זה מחיר מעלף ובכלל אם אני יצליח להחזיק מעמד עד לקריסמס יש מצב הם יורידו תמחיר שלהם אפילו ל30 דולר ואז בכלל אני קונה אותו(אבל אני חזק! אני הולך לחכות למבצעים!!!!!! אני גיבור אני לא נשבר תחת הלחץ של הפאקינג המשחק הכי טוב שאי פעם יצא!!!!!!!!#@!$#@^#%$^%*)^&%%$&*)&$#@^&%$#@^&%#$@ :bash: :bash: )

המלצתי עליהם כאן בפורום והם מכרו מפתחות ברוסית כאשר הבטיחו שהם יהיו באנגלית. יחס קצת לא אחראי. אני בטוח שהם ידעו לפחות שבועיים לפני השקת המשחק שמבטחות יהיו רק ברוסית והמשיכו לפרסם אותם כ MULTILINGUAL

פורסם

לא חסר מאיפה לקנות היום באינטרנט.

רק תדאגו לקנות מאתרים אמינים (אפשר לבחון אמינות דרך גוגל)

והכי חשוב שהתשלום יהיה בפייפאל.

פורסם

המלצתי עליהם כאן בפורום והם מכרו מפתחות ברוסית כאשר הבטיחו שהם יהיו באנגלית. יחס קצת לא אחראי. אני בטוח שהם ידעו לפחות שבועיים לפני השקת המשחק שמבטחות יהיו רק ברוסית והמשיכו לפרסם אותם כ MULTILINGUAL

אבל אפשר לשנות תשפה לפי מה שהם אומרים:

http://www.intkeys.com/index.php?main_page=product_info&cPath=75&products_id=293

תראה בסוף מה רשום

פורסם

אני קניתי ב-30$ באתר שאני מכיר כבר כמה שנים ויחסית סומך עליו:

http://www.offgamers.com/Battlefield/battlefield-3-global/battlefield-3-global-cd-key-c-5997-12705-12706.ogm

יש רק לשים לב לכך שזה CD רוסי וצריך לבצע את ההוראות שם כדי לשנות את שפת המשחק לאנגלית.

איפה אני מוריד את המשחק אחרי שקנית את הקוד ???

תודה

פורסם

שאני מוסיף את המשחק רוצים כסף או פרומו קוד שלא עובד לי רשום שזה אנגלית אולי בגלל זה ?

פורסם

לכל אלה שפוחדים לרכוש סידיקי רוסי אז אני כבר משתמש באחד כזה כחודש והכל עובד פיקס.

פורסם

אז תסביר לי בבקשה מאיפה אתה מוריד את המשחק התקנתי את התוכנה של אורגין , ושאני מוסיף את המשחק רוצים כסף , איך מורדים ללא תשלום עם הקוד , בזמן הרכישה אני רואה שהמשחק באנגלית לא מצליח לרכוש רוסי

פורסם

אחי

ממש קשה להבין מה אתה מנסה להגיד

פיסוק זה אחלה

אבל משפטים הגיוניים שווים זהב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים