פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים נגיד שקונים משם איך מורידים את המשחק ? לדעתי זה קצת חשוד שהסידי קי עולה חצי מהעלות של המשחק .. ולמה לעזעזל כשאני מנסה לקנות את המשחק דרך Origin הוא רוצה 50 יורו במקום 60 דולר ?!?
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים מחיר המשחק שונה ממקום למקום בעולם. ברוסיה למשל אני חושב שזול יותר (קשור לכלכלה המקומית) ולכן שם ניתן להשיג את המשחק בזולואז למכור את ה-CD-KEY שלו.לא הבנתי מה אתה רוצה, 50 יורו זה בערך 60 דולר...
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים מה בחינם? אתה קונה מפתחעריכה שיהיה ברור (:אתה קונה מפתח\משחק בקופסאמוריד ומתקין את אוריגיןמכניס לאוריגין את המפתח שקיבלת מהחנות\קופסאואז אתה יכול להתקין את המשחק מהדיסק אם קנית קופסא או להוריד מאוריגין אם קנית מפתחאתה יכול גם לקנות ישירות מאוריגיןאוריגין זה המקבילה של EA ל steamזו חנות למשחקים וממשק לניהול משחקים שתומכים בההכנסת המפתח מוסיפה את המשחק לחשבון שלך באוריגין ומאפשרת לך להוריד אותו*אני לא קונה מפתחות אז אני לא מכיר את החנות הנ"ל
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים אני קניתי ב-30$ באתר שאני מכיר כבר כמה שנים ויחסית סומך עליו:http://www.offgamers.com/Battlefield/battlefield-3-global/battlefield-3-global-cd-key-c-5997-12705-12706.ogmיש רק לשים לב לכך שזה CD רוסי וצריך לבצע את ההוראות שם כדי לשנות את שפת המשחק לאנגלית.
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים כשאתם מתכוונים לקנייה אתם מדברים שהזמנתם את המשחק בדיסק עם קופסא או שהורדתם אותו כמו בSTEAM ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.