עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה בThe Sims 3 רץ לאט ויש תקיעות תכופות

Featured Replies

פורסם

אהלן, לפני כמה ימים הורדתי את הסימס 3 עם כל התוספות והוא נתקע לי בערך כל 5 דקות. בדקתי מבחינת חומרה http://www.systemrequirementslab.com ורשום שם שהכל אצלי בסדר. מישהו יכול לעזור לי לגרום לזה לרוץ נורמלי?

תודה מראש

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זה תלוי מאיפה קנית את המשחק (אני חושב שמכרו את זה באיזה 100 דולר בxmas ) . לי יש עותק חוקי של sims 3 ב origin (עותק פיזי שעשה בעיות התקנה) והוא התחיל לעשות לי בעיות במחשב החדש אז התקנתי אותו מחדש דרך הorigin וזה הסתדר אבל אבדתי את השמירות. בsteam יש גם sims 3 ושם עושים properties על המשחק ושם אפשר לעשות verify game data וזה מתקן את ההתקנה.

אם זה עותק בלתי חוקי אז אין לך מה לחפש פה - לא חוקי לעזור לאנשים עם הורדות של משחקים פיראטים. אם אתה אוהב את המשחק רצוי שתקנה אותו ואז המפתחים ידעו שאתה רוצה עוד משחקים כמותו . עד כמה שידוע לי אפשר לחסוך כסף ע"י קניה של CD key באינטרנט והוספת המשחק לחנות origin זה עדיין עסק מפוקפק לדעתי .

פורסם

האתר הזה בודק מול דרישות המשחק האם המחשב שלך *יכול* להפעיל אותו. הוא לא שיקר: עובדה שאתה יכול - אינך מקבל הודעת שגיאה כלשהי, המשחק נטען ומפעיל את עצמו. אף אחד לא התחייב שהמשחק יעבוד *טוב*, בטח שלא על הגדרות בינוניות ומעלה (לא ציינת על אילו הגדרות אתה מנסה להריץ את המשחק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.