עבור לתוכן

בעיה בThe Sims 3 רץ לאט ויש תקיעות תכופות

Featured Replies

פורסם

אהלן, לפני כמה ימים הורדתי את הסימס 3 עם כל התוספות והוא נתקע לי בערך כל 5 דקות. בדקתי מבחינת חומרה http://www.systemrequirementslab.com ורשום שם שהכל אצלי בסדר. מישהו יכול לעזור לי לגרום לזה לרוץ נורמלי?

תודה מראש

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זה תלוי מאיפה קנית את המשחק (אני חושב שמכרו את זה באיזה 100 דולר בxmas ) . לי יש עותק חוקי של sims 3 ב origin (עותק פיזי שעשה בעיות התקנה) והוא התחיל לעשות לי בעיות במחשב החדש אז התקנתי אותו מחדש דרך הorigin וזה הסתדר אבל אבדתי את השמירות. בsteam יש גם sims 3 ושם עושים properties על המשחק ושם אפשר לעשות verify game data וזה מתקן את ההתקנה.

אם זה עותק בלתי חוקי אז אין לך מה לחפש פה - לא חוקי לעזור לאנשים עם הורדות של משחקים פיראטים. אם אתה אוהב את המשחק רצוי שתקנה אותו ואז המפתחים ידעו שאתה רוצה עוד משחקים כמותו . עד כמה שידוע לי אפשר לחסוך כסף ע"י קניה של CD key באינטרנט והוספת המשחק לחנות origin זה עדיין עסק מפוקפק לדעתי .

פורסם

האתר הזה בודק מול דרישות המשחק האם המחשב שלך *יכול* להפעיל אותו. הוא לא שיקר: עובדה שאתה יכול - אינך מקבל הודעת שגיאה כלשהי, המשחק נטען ומפעיל את עצמו. אף אחד לא התחייב שהמשחק יעבוד *טוב*, בטח שלא על הגדרות בינוניות ומעלה (לא ציינת על אילו הגדרות אתה מנסה להריץ את המשחק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים