פורסם 2011 בנובמבר 714 שנים אהלן, לפני כמה ימים הורדתי את הסימס 3 עם כל התוספות והוא נתקע לי בערך כל 5 דקות. בדקתי מבחינת חומרה http://www.systemrequirementslab.com ורשום שם שהכל אצלי בסדר. מישהו יכול לעזור לי לגרום לזה לרוץ נורמלי? תודה מראש
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים זה תלוי מאיפה קנית את המשחק (אני חושב שמכרו את זה באיזה 100 דולר בxmas ) . לי יש עותק חוקי של sims 3 ב origin (עותק פיזי שעשה בעיות התקנה) והוא התחיל לעשות לי בעיות במחשב החדש אז התקנתי אותו מחדש דרך הorigin וזה הסתדר אבל אבדתי את השמירות. בsteam יש גם sims 3 ושם עושים properties על המשחק ושם אפשר לעשות verify game data וזה מתקן את ההתקנה.אם זה עותק בלתי חוקי אז אין לך מה לחפש פה - לא חוקי לעזור לאנשים עם הורדות של משחקים פיראטים. אם אתה אוהב את המשחק רצוי שתקנה אותו ואז המפתחים ידעו שאתה רוצה עוד משחקים כמותו . עד כמה שידוע לי אפשר לחסוך כסף ע"י קניה של CD key באינטרנט והוספת המשחק לחנות origin זה עדיין עסק מפוקפק לדעתי .
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים האתר הזה בודק מול דרישות המשחק האם המחשב שלך *יכול* להפעיל אותו. הוא לא שיקר: עובדה שאתה יכול - אינך מקבל הודעת שגיאה כלשהי, המשחק נטען ומפעיל את עצמו. אף אחד לא התחייב שהמשחק יעבוד *טוב*, בטח שלא על הגדרות בינוניות ומעלה (לא ציינת על אילו הגדרות אתה מנסה להריץ את המשחק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.