עבור לתוכן

בעית פינג

Featured Replies

פורסם

שלום לא ממזמן שידרגתי לעשרים מגה VDSL בזק עד אז היה לי תדלינק 270 ופרייבט בוקס שאחד מהם היה מחובר (לגיבוי אחד מהם)

כל זה על מהירות 15 מגה עם פינג לתל אביב 10

שידרגתי לעשרים מגה והחלפתי תמודם לתומך VDSL נטגיר 2000 VVG היחיד בבזק סטור הקרוב אלי

מאז הפינגים קפצו בצורה מטורפת 20 15 פינג לפחות אני לא מדבר רק על ספיד טסט גם על משחקי רשת ושאר הדברים

יש לי חבילת גיימר אבל אני חייב להגיד שחוץ מהפינג הנתב אמין מאוד וחזק הוא לא נופל בהורדות לילות שלמים ועוד שלוש מחשבים מחוברים וגולשיים

אבל פשוט הפינג קפץ לא כיף לשחק ככה למרות שתלאגים לא מרגישים שזה מוזר אבל הפינג עלה ממאה למאה עשרים למשל ..

מי שיודע איך אפשר לפתור את זה שיגיד לי כי קראתי תפוסטים על הנתב וראיתי שלא אהבו אותו אבל גם אמרו לי MTU משהו כזה שצריך לשנות אולי יעזור

תודה ולילה טוב

פורסם

שלום יוסי.

לגבי הבעיה אני לא בדיוק יודע מדוע זה מתרחש, אבל יכול להיות שבהחלפת המסלול למהירות גבוהה יותר השתנה גם הניתוב.

בנוגע ללמה אתה לא מרגיש לאגים זה מאחר ואין הרבה הבדל בין 100-120 כל עוד החיבור יציב. כמובן שזה לא עוזר לFPS במשחקים, אבל לא תרגיש הבדל בכאלה הפרשים קטנים. אפשר לשחק גם עם פינג 200 ולא להרגיש לאגים אם החיבור שלך יציב, מניסיון :xyxthumbs: .

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה וכן אני מרגיש שהחיבור יציב מכל ראוטר אחר שהיה לי PRIVAT BOX DLINK 2760U וכמה אחרים ששכחתי תשם שלהם.

כדי להתקשר לבזק התשתית ולהגיד להם או שהם יגידו שזה תקין ? כי אפילו לוואלה עכשיו אני מקבל 45 פינג

או שלא כדי להגיד כלום כי החיבור מאוד יציב אני מקבל גם בשעות העומס עשרים מגה מלא לניו יורק אמרו לי לבדוק ואמרו שאם כן אז זה תקין ..

פורסם

הבעיה שאף אחד אצלנו לא מתחייב לפינגים והם מגדירים פינג תקין לחו"ל מתחת ל300 או 400 לא זוכר כבר (תלוי בספקית) ובארץ לא בדקתי כי לא היו לי בעיות אבל 45 נשמע די תקין. אתה יכול להתקשר לשאול אותם מה הסיבה שזה קרה, אבל אני מניח שגם הם לא יידעו לומר לך וינפיצו לך איזו תשובה, אלא אם כן תיפול על מישהו שבאמת מבין בעניינים של פינגים. בכל מקרה פינג של 45 במשחקים זה בדיוק כמו פינג 25 אז אין לך מה לדאוג.

פורסם

הפינגים שלך מצויינים אני לא מבין מה הקטנוניות הזאת בין 10 ל15 בארץ נו באמת איפה אתה מרגיש את זה ?

לגבי הספקית אין לך בשביל מה להתקשר עד 80MS בארץ נחשב תקין בחו"ל תלוי במדינה אבל זה נע בין 300 ל500

פורסם

ההבדל בין 100 ל120 לא כזה מורגש אולי בגלל המהירות הגבוהה צריך יותר זמן לקודד את המידע . כדאי לעשות tracert ולעשות פינג לנתב וגם לקפיצה הבאה אחריו ככה אפשר לדעת מאיפה זה בא. אולי זה סתם משהו זמני. עד כמה שידוע לי הlag של ADSL הוא משהו כמו 10-15 מילי שניות זה לא כזה מורגש. .יש בעיה רק אם יש ping limit נמוך בשרתים. כשאתה על הגבול לא נעים לעבור אותו. כמו שאמרו פה יציבות זה הדבר הכי חשוב.

בכל מקרה המהירות של הקו לא משפיעה הרבה על הפינג. פעם למשל לא עבד לי טוב על 5 מגה אז הורידו אותי 750kbps והמשחק שאני משחק בו עבד מצויין. במהירויות גבוהות ההשפעה של המהירות היא נמוכה מאוד . במהירות של 800kbps סימטרי (כמו הupload המקסימאלי בADSL ) ההשפעה היא של כ5 מילי שניות (חבילות של 250 byte כי הייתי נדיב) . אז לעלות מ10 מגה ל20 או 30 לא ישפיע הרבה על הפינג. ה15/0.8 זה בערך 2.63~ מילי השפעה על הפינג ואחרי השידרוג ל20/1 ההשפעה היא 2.1 מילי.

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה רבה הבנתי תתשובות וכן דיברתי עם נציג והוא הצליח להגדיר משהו חדש שהוריד את הפינג ב 7 ונשאר עדיין יציב ישר כוח לבזק בינלאומי !! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים