פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים תנסה. אם יעבוד, מה טוב. אם לא, תשאל למה.אין סיבה לשאול אם משהו יעבוד כשאתה יכול פשוט לנסות בעצמך (לכן גם לא הבנתי בהתחלה מה רצית).
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים מחבר אני מצטער, לא הסברתי את עצמי נכון. הוספתי וזה לא עבד. והנה שאלת השאלות - למה? איך עושים את זה נכון?
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים תגדיר לא עבד. מה עשית ומה בדיוק קרה?כפי שכבר אמרתי, אפשר לשפוך את התוכן של Thanks.html לתוך mail.php במקום לעשות redirect. זה אמור להיראות אותו דבר.
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים מחבר נסיתי להגדיר את הקובץ PHP שאחרי שהוא שולח את המייל,יופיע הדף Thanks.html.אתה אומר שיותר פשוט לשים את הקוד של ה Thanks.html בקובץ mail.phpכמו שעשית קודם, לזה התכוונת?
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים הבנתי מה ניסית. אבל כשאתה אומר שזה לא עבד, במה זה התבטא? איך זה היה נראה? (כבר היינו בקטע הזה קודם. אני לא יכול לנחש לבד מה עשית לא נכון, רק לעקוב אחרי התוצאות).זה לא שאלה של מה יותר פשוט, זו רק דרך נוספת לעשות את אותו הדבר. תעשה מה שנוח לך.
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים מחבר אוקי, אם זה אותו דבר רק בדרך שונה,אז יותר נוח לי פשוט "לעצב" את ה Thanks.html.מה שניסתי לעשות זה להוסיף header ('Location: contactus.html); בסוף הקוד.השגיאה שקיבלתי היא: Parse error: syntax error, unexpected $end
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים תוודא בקובץ שלך שלושה דברים:1. הקובץ מתחיל בתג הפתיחה של PHP בלי שום תו מקדים, רווח או אנטר וכו'. 2. כל הפקודות מסתיימות בנקודה-פסיק ;3. כל הסטרינגים סגורים (שלא יהיה מצב כמו בתגובה האחרונה שלך^^ שיש רק גרש פותח ולא גרש סוגר)אני לא יודע באיזה עורך אתה משתמש לערוך את הקובץ, אבל אם זה notepad "פנקס רשימות" וכדומה, תחליף למשהו יותר נוח שמספק syntax highlighting ואולי השלמה אוטומטית. זה יעזור לך לשים לב לטעויות ובכלל יהפוך את הקוד לקריא יותר. לדוגמה: notepad++ הוא קליל ונותן השלמה אוטומטית למגוון שפות. Zend Studio זו סביבת עבודה מלאה לPHP שכוללת בין השאר גם בדיקת שגיאות אוטומטית (עוזר מאד לטעויות כמו שציינתי למעלה ו"מה עשיתי לא נכון"), אם כי מדובר בתוכנה גדולה וכבדה למדי.
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר בסוף סיימתי הכל עם הכתבן.מה דעתך על הביצוע? (תתעלם שזה ברומנית)http://bleachbright.ro/contactus.html
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים אם זה עובד, זה בסדר גמור. רק תחליף את הטקסט המצחיק שכתבתי שם, לא באמת התכוונתי שתשתמש בו כמו שהוא.
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מחבר אני חושב ששוב פיספסתי משהו.אתה יכול בבקשה להציץ שוב על הקוד (שעבד קודם)ולראות למה הוא לא שולח את המייל?המון תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים אין לי ספק שהקובץ שצירפת פה הוא לא הקובץ שעל השרת, כי כשנכנסים ללינק רואים header('Location: thanks.html');בחלק העליון של הדף, וזה לא נמצא בקובץ המצורף. מעבר לזה, אין לי מושג למה זה לא עובד או מה עשית לא נכון. אגב, אתה כבר משתמש בעורך נורמלי? זה יקל עליך מאד, ויעזור לך לגלות בעצמך לפחות חלק מהבעיות במקום לשאול פה כל הזמן.
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מחבר הכל הקוד שאתה נתתה לי .. והוא פתאום לא עובד עכשיו הכל עובד.. וזהו. המון תודה על כל העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.