עבור לתוכן

CCC לא מסוגלים לספק 12 מגה?!

Featured Replies

פורסם

אני לקוח של CCC כבר שנה ומשהו ומעולם לא היו לי בעיות איתם. אפילו העברתי את רוב המשפחה שלי ושל אשתי אליהם כי הם פשוט סיפקו את הסחורה בלי קשקשת.

לפני חודש ומשהו עברתי ל-12 מגה דרך הוט ונראה לי הכי הגיוני להשאר עם CCC. רק שמאז, רוב הזמן (70% מהיום) המהירות בפועל של החיבור שלי מוגבלת לבערך 5 מגה. וזה לא קבוע, זה משתנה במשך היום בלי שאני משנה משהו בהגדרות או מתנתק ומתחבר ואני גם לא מדבר על טורנטים או משהו עם דרישות מיוחדות. אפילו מהאתר שלהם, את קובץ הבדיקה אני מוריד ב-450 קב"ש, שליש מהמהירות שאני אמור לקבל.

אז התקשרתי לתמיכה שלהם, רגוע ונינוח מתוך אמון בהם. דברתי עם טכנאי אדיב שאמר לי שזו בעיה שהוא כבר שמע עליה והוא יחזור אלי עוד שעה.

חזר (לא הייתי זמין) והשאיר הודעה שזה אמור להיות בסדר עד מחר (זה היה לפני שבועיים). וזה אכן עבר עד הבוקר, רק שזה חזר אחרי הצהרים.

וככה זה היה כל השבועיים האחרונים, רגע אני מוגבל לבערך 5 מגה, אחרי עשר דקות החיבור מתנהג שוב כמו 12 (שוב, בלי שאני משנה כלום).

אגב, במאמר מוסגר כל הזמן הזה הפינגים מצוינים וגם מהירות ה-upload.

אז התקשרתי שוב שבוע שעבר ושוב אמרו לי שיחזרו. חזרו ואמרו לי שהם מודעים לזה ושזה בטיפול.

רק שהיום זה שוב מתנהג כאילו יש לי 5 מגה אז התקשרתי שוב והפעם קבלתי תשובה מעציבה.

"אני לא יודע מה להגיד לך או אפילו מה הסטטוס של הטיפול בזה, זה בטיפול של הצוות תקשורת שלנו... אתה לא היחיד שסובל מזה." אז מה אני אמור לעשות ? "לא יודע מה להגיד לך.".

עצוב שזה כל העזרה שאני יכול לקבל מהתמיכה הטכנית שלהם, אבל לפחות הוא היה כנה ולא ניסה למכור לי בולשיט.

קיצר, מישהו מכיר חברה אחרת נורמלית, רצוי קטנה ואמינה (כלומר לא 014/013/012) שמציעה חיבור 12 מגה במחיר הגיוני בלי התחייבות?

ואגב, טריפל C, אם מישהו מכם קורא הודעות מהפורום - תתאפסו על עצמכם.

הלקוחות שלכם אתכם כי אתם ההפך מכל כנופיית ה01X, אם תתחילו להתנהג כמוהם אתם תשארו לבד.

פורסם

לדעתי יש להם תקלה טכנית חמורה כבר כמה ימים. (בלי קשר ל-12 מגה)

אני על 5 מגה וקורה לי בדיוק מה שאתה מתאר. ההורדה שלי מוגבלת ל-2 עד 3 מגה, זה משתנה לבד וקופץ תוך כדי הבדיקת מהירות.

בניגוד אליך אני לא מקבל 5 מגה כבר יום שלם. ה-UPLOAD גם לא כמו שהוא אמור להיות בכל הבדיקות (300-400 קילו במקום 500).

פינגים תקינים.

כל הבדיקות שאני מדבר עליהן גם מהארץ וגם מחו"ל.

פניתי אליהם בטלפון, עשינו את הבדיקת מהירות של HOT ושם הכל היה תקין. נאמר לי שהנושא בבדיקה ויחזרו אליי (עוד לא חזרו).

מקווה מאוד שעד מחר זה יסתדר אחרת זה כבר ממש מוגזם.

יש לציין שאני איתם מעל שנה ועד עכשיו לא היו לי תקלות כאלו ובסה"כ אני מרוצה מהשירות שלהם.

פורסם

מצטרף - היה לי עד לפני חודש חיבור של 12 מגה, שבפועל סחב באזור ה6.

עשיתי בדיקה זריזה ויחסית אמינה לגילוי QoS (האטה מכוונת מצד הספקית של פרוטוקול כלשהו) ,

ומה שגיליתי אולי לא יפתיע את רוב הלקוחות שמחוברים לטריפל סי:

בהורדת HTTP בחיבור TCP בודד אתם תקבלו באזור החצי ממה שהחבילה שלכם מאפשרת.

בהורדה בפרוטוקול SCP על SSH מאותו שרת, ב5 התחברויות בו זמנית - ההורדה מתייצבת על 1295KBps- מה שעוד איכשהו הופך את המצב לתקין. מאוד הגיוני כי בSCP לא ניתן להתערב ולהאיט מבלי לשבור את כל החיבור, שכן כל התקשורת מוצפנת.

אגב, לאחרונה עברתי ל30 מגה ואני מקבל כעת באזור ה12 - מה שמגדיל את הספקות של לגבי ה"נוהל חצי" שקורה לאחרונה.

כנראה שזה היה הייפ של שנה, עד שעומס הלקוחות הגיע גם לשם ולא ניתן לתת 100% לכולם, כי כל הפסקיות בארץ מוכרים מהירות

במודל over-quota.

צריך לאפשר ליותר ספקיות פרטיות כמו FAST לאפשר מתן שירותי ISP, ואז אם נראה 20 ספקיות קטנות הפקק הזה יגמר.

פורסם
  • מחבר

אני ממש אצטער לשמוע שזה מכוון. בינתיים אני נותן להם להנות מהספק, אבל אם זה ימשיך אני אעבור ספק (זה הרעיון הרי מאחורי ה"אין התחייבות", לא?). רק חבל בשבילם שאני לא אתנתק לבד אלא עם כל מי שהעברתי אליהם (לא ש-5 משתמשים יזיזו למישהו... ואולי הם בונים על זה).

פורסם

אם זה מכוון זה שערוריה.

לא ייתכן שאתה משלם על מהירות מסויימת ומקבל בפועל חצי מזה ועוד משרתים בארץ שלא צריכה להיות בעייה כלל.

לפני חודשיים התחייבתי אצלם לשנה ועכשיו אני מתחיל להצטער. :(

פורסם

הצלחת להתחייב אצל הספק הראשון בישראל שנתן מחירים הוגנים בלי התחייבות? מזל טוב.

אני עם CCC על חבילה של 5 מגה. הערב אוכל לבדוק אם יש בעיות קצב כאלה או אחרות (נכון לשבוע שעבר לא היו).

פורסם

CCC אחרי הקריסה של המרכזייה שלהם.. התחילו לחסום טורנטים וזה 100% נראה לעיין... עכשיו באמת אין לי מושג מה אפשר לעשות.. אני משלם קרוב ל-50 שקל עבור 10mb כאשר יכולתי לקבל את זה הרבה יותר זול אצל המתחרות, אבל בחרתי בהם זה יותר משנה רק בגלל אי ההתערבות בתעבורה של הנתונים..

באמת אין לי מושג מה לעשות עכשיו, כנראה אעבור ל-018 בחזרה. לפחות המחיר שם יותר זול...

פורסם

CCC התחילו להגביל וזה מורגש.

כנראה שהיתה אליהם נהירה של אנשים וזאת התוצאה.

עכשיו כל מי שהמליץ ויותר גרוע פרסם מבין את הטעות.

פורסם

תנחומיי לך. :)

פורסם

היום הצטרפתי להוט וטריפל C בבאנדל ל12 מגה.

שבוע הבא אמור להגיע טכנאי.

ביאסתם לי ת'ת** עכשיו.

פורסם

אל תתבאס. אין התחייבות. אם יהיה רע לך תמיד תוכל לעבור לספקית אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים