פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים רכשתי אותו לפני כמה ימים ושמתי לב לבעיה בו - המסך נחתך במשחקים למלעה ולמטה. ככה זה בדגם הזה או שרק לי זה קורה? אם זה ככה בדגם הזה אז על איזה מסך אתם ממליצים שאין בו בעיות כאלה?
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים מחבר פס שקוף כזה שמרצד בתמונה כמו בסרט וידאו ישן. ושמתי לב שאני שם את ה VSYNC על ON זה לא קורה רק שהוא על OFF זה קורה.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים מחבר אבל למה זה קורה? זה אומר שהכרטיס מסך שלי דפוק או מה? אגב, VSYNC = VERTICAL SYNC ?
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים vsync מטרתו להתאים את קצב הפריימים לקצב הריענון של המסך, כלומר 60FPS. המטרה היא למנוע לאי-סנכרון בין התמונה שאמורה להיות מוצגתלבין קצב הריענון של המסך. חוסר בסנכרון עלול לגרום לקריעה בתמונה, מה שאתה רואה.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים מחבר VSYNC זה VERTICAL SYNC ? ואגב, סליחה על הבורות אבל איך אני יודע שאני מריץ משחק על ההגדרות הכי גבוהות אני פשוט די חדש בתחום המשחקים.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים ב OPTIONS --> GRAPHICSתבחר ULTRAאגב זה שהתמונה נקרעת ככה, זה להפך אומר שהכרטיס מסך שלך טוב ונותן יותר פריימים מאשר המסך מסוגל לקבל.
פורסם 2011 בנובמבר 614 שנים מחבר ב Rage וב Cal of Duty Black Ops למשל אני לא רואה אפשרות לשים על ULTRA או HIGH.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.