עבור לתוכן

בעיה | חיבור APn להוטבוקס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הוטבוקס (מודם בלבד, ללא WIFI) עם 4 פורטים של LAN.

ה HOTBOX מתחבר לבזק בין לאומי בחיבור ללא חייגן, כאשר אני מחבר 2 מחשבים לחיבור הLAN נראה שכל אחד מהם מקבל IP חיצוני שונה.

(לא ניסיתי לחבר 3-4 מחשבים, כי אין לי)

אני מנסה לחבר להוטבוקס APn, כדי שאוכל להתחבר אליו גם אלחוטית וגם קוית.

כרגע:

רק כאשר הכבל של HOT מנותק אני יכול לראות את פריסת הIP הפנימית, 192.168.1.XX

ורק אז אני יכול להכנס לממשק הניהול של הAP (בעיה ראשונה - לא קריטי).

כל המחשבים מקבלים כתובת פנימית (2 בחיבור עם חוט ו-3 מכשירי WIFI)

ברגע שאני מחבר את הכבל של HOT לנתב - רק 2 מכשירים מצליחים להתחבר לאינטרנט ומקבלים כתובת חדשה - חיצונית כנראה

84.111.75. XX

(בעיה 2)

האם למישהו יש ניסיון בחיבור AP להוטבוקס? האם ידוע על הגבלה של 2 מחשבים בלבד לחיבור כזה ללא חייגן?

תודה

פורסם

קלי קלות,

תחבר את ה-AP להוטבוקס באמצעות כבל רשת וזה אמור לעבוד לך ללא הגדרה ב-AP

פורסם
  • מחבר
קלי קלות,

תחבר את ה-AP להוטבוקס באמצעות כבל רשת וזה אמור לעבוד לך ללא הגדרה ב-AP

אז זהו שזה לא עובד, חיברתי בכבל מוצלב את הAP להוטבוקס, ונתתי לו כתובת ברשת הפנימית, (לפי המדריך של NETCHIEF) וזה לא עובד.

אני קורא ורואה שיש הגבלה על 3 IP חיצוני מהספק לחיבור ללא חייגן, וכנראה שהמחשב המחובר מושך אחד, הAP מקבל אחד והמכשיר האלחוטי מקבל אחד, סה"כ שלושה. הרביעי והחמישי לא מתחברים :(

יש אפשרות לתת IP לAP ושהוא "יחלוק" את חיבור האינטרנט למכשיירים שמחוברים אליו?

פורסם

ראשית, משתמשים בכלב מקבילי (ישר) ולא מוצלב.

שנית, התקנתי AP שלשום, פשוט חיברתי אותו להוטבוקס בכבל הרשת וישר התחיל לשדר לי בלי הגדרות מיוחדות.

כמובן שניתן אחרכך לשנות ב-AP את שם הרשת ולשים סיסמה.

פורסם
  • מחבר

אתה מחובר עם חייגן או ללא?

אני כמעט בטוח שאני מצליח לחבר רק 3 מכשירים וזו ההגבלה שאני מנסה לעקוף: לגרום לAP לשתף חיבור אינטרנט במקום לנסות להקצות IP חיצוני מהספק לכל מכשיר שמתחבר.

מנסה להפעיל עם כבל ישר (למרות שזו לא נראית לי הבעיה)...

פורסם

אין קשר לחייגן או ללא חייגן, החייגן הוא בראוטר ולא ב-AP

כמו שאמרתי קודם, תחבר עם כבל רשת מקבילי (ישר).

תנסה לעשות רסטרט ל-AP.

פורסם
  • מחבר

אין קשר לחייגן או ללא חייגן, החייגן הוא בראוטר ולא ב-AP

כמו שאמרתי קודם, תחבר עם כבל רשת מקבילי (ישר).

תנסה לעשות רסטרט ל-AP.

לא.. זה קשור מאוד לחייגן

אין לי חייגן בכלל, הראוטר שלי (ההוטבוקס) הוא רק מודם. לא מתבצע שום חיוג - כנראה שכאן ההבדל. אין בכלל אפשרות לחיוג בדף הניהול של ההוטבוקס.

החלפתי לכבל ישר והתופעה נשארה - רק 2 מכשירים והAP מתחברים.

פורסם

תן לי להבין,

להוטבוקס שלך מחוברים כרגע שני מכשירים בכבל, נכון?

האם המכשירים האלו גולשים באינטרנט?

פורסם
  • מחבר

כן, שני מכשירים מחוברים בכבל - מקבלים איפי חיצוני וגולשים באינטרנט.

אני מחבר את הAP, אני לא מצליח להיכנס לממשק ניהול שלו, וחיבור של מכשיר נוסף אלחוטי - לא יקבל אי פי ולא יצליח לגלוש.

פורסם

כן, שני מכשירים מחוברים בכבל - מקבלים איפי חיצוני וגולשים באינטרנט.

אני מחבר את הAP, אני לא מצליח להיכנס לממשק ניהול שלו, וחיבור של מכשיר נוסף אלחוטי - לא יקבל אי פי ולא יצליח לגלוש.

גם אני ניסיתי לעשות כמוך בהתחלה ונתקלתי בקשיים אך לבסוף הצלחתי לעשות את זה.

אצלי ה- HOTBOX מוגדר כמודם בלבד ואני בחיבור ללא חייגן.

חיברתי שני מחשבים נייחים באמצעות כבל רשת ועוד ראוטר גם עם כבל רשת להוטבוקס כדי שיהיה לי WIFI.

לכל המחשבים יש אינטרנט וגם למכשירים שמתחברים לראוטר בצורה אלחוטית יש אינטרנט.

הקשיים שאתה נתקל בהם גם אני עברתי אותם. גם אני לא הצלחתי להיכנס לממשק הניהול של הראוטר, עשיתי לו איפוס, חיברתי את המחשב ישירות לראוטר הגדרתי אותו שיעבוד ב- Dynamic IP, שמתי סיסמה ל- WIFI וזהו. חיברתי את הראוטר ישירות להוטבוקס עם כבל, לקח לו קצת זמן להסתנכרן אבל לבסוף הצלחתי לחבר אל הראוטר כמה מכישירים אלחוטיים.

עכשיו, אתה יכול לקבל עד 4 כתובות IP חיצוניות. כאשר אתה מחבר ראוטר להוטבוקס, כל המכשירים שיהיו מחוברים לראוטר יקבלו את אותו ה- IP החיצוני.

השיטה הזאת לא כדאית בכלל, עדיף לך להפוך את ההוטבוקס לראוטר אלחוטי ובכך לפתור את כל העניין. הרבה יותר פשוט ונוח.

וככה יש לך גם רשת אלחוטית ביתית שכל המכשירים יהיו מחוברים אליה ויוכלו לתקשר אחד עם השני.

פורסם
  • מחבר

זה AP ולא ראוטר רגיל, אין לי איפי דינמי באפשרויות, מנסה להפעיל DHCP בAP, אבל זה ממש יוצא מסובך (כנראה שאני מפספס משהו או שזה לא הפתרון)

בשביל להפעיל את הראוטר של ההוטבוקס, הוט רוצים תשלום נוסף... יש לי את הציוד אני פשוט עדיין לא יודע איך מחברים אותו נכון.

מקפיץ:

מה שווה הAP אם הוא לא יודע להיות נקודת גישה לרשת קווית?

למישהו יש ניסיון בזה? רעיונות?

אין לי רעיונות חוץ מלהביא נתב רגיל שיוגדר כIP דינמי...

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

1. כתוב בבקשה את דגם ה-AP המדוייק שיש לך.

2. כיוון שאתה מחובר ללא חייגן, בחיבור ישיר של ה-AP למודם שיש לך תוכל לחבר רק שלושה מחשבים לכל היותר.

3. אם אתה רוצה לחבר יותר משלושה מחשבים אתה צריך לפחות נתב אחד ברשת שלך - מה שכרגע אין אצלך כיוון שה-HOTBOX משמש כמודם.

הפתרון - לרכוש נתב או להפוך את ה-HOTBOX לנתב.

פורסם
  • מחבר

1. הAP הוא ew-7416APn V2 של אדימקס

2. מה שמוזר לי זה שאני מצליח לחבר רק 2 מחשבים (ולא שלושה) ויותר מכך, אם אני מנתק את אחד המחשבים ורוצה לחבר אחר אני חייב לכבות ולהדליק את ההוטבוקס.

3. כן יש לי נתב אחר, אני אחבר אותו בשבוע הבא. חשבתי שהAP אמור להספיק, העדפתי אותו כי הוא N והוא חזק יותר. כנראה שזה יהיה הפיתרון.

יש למישהו השערה למה ניתן לחבר רק 2 מחשבים ולא שלושה? וגם למה לא ניתן לחבר מחשב נוסף אחרי שניתקתי אחד? (זה בטח קשור להגדרה נסתרת בהוטבוקס)

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים