עבור לתוכן

צריך חוות דעת על ל"Desktop replacemet" לפטופ בתקציב של 16k~ ש"ח

Featured Replies

פורסם

צריך חוות דעת

המחשב שמגיע מאתר www.sagernotebook.com

הדגם הוא הNP7280-S1

תקציב של 16k אפשר לחרוג עד עוד 2k

השימוש שלו יהיה לגימינג ועריכה

ציוד הקפי: תיק גב

מתוכנן OC נמוך/בינוני

יש צורך לכלול מערכת הפעלה

מקסימום מקום זיכרון בRaid 0 כל המידע החשוב יהיה מגובה בהרד דיסק חיצוני נוסף

מפרט:

[table][tr][td]Display[/t][/t]

17.3" Full HD LED-Backlit Display with Super Glossy Surface (1920 x 1080)

[table][tr][td]

Video & Graphics Card

Dual Nvidia GeForce GTX 580M GPU with 2GB GDDR5 Video Memory - Opt out additional AC Adapter & Power Converter Box [$700.00]

[/td][/tr][tr][td]

CPU Processor

Intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Edition ( 12MB L3 Cache, 3.46GHz, 6.4GT/sec QPI, 6 Cores ) [$790.00]

[/td][/tr][tr][td]

Thermal Compound

IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU

[/td][/tr][tr][td]

Operating System

Genuine MS Windows® 7 Ultimate 32/64-Bit Edition ( 64-Bit Preloaded ) [$110.00]

[/td][/tr][tr][td]

Memory

12GB Triple Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz - 3 X 4GB

[/td][/tr][tr][td]

RAID Storage Options

h_elp.gif

RAID-0 Storage ( Data Strip - Requires 2nd Hard Disk Drive or both 2nd & 3rd Hard Disk Drives with identical capacity as Primary HDD)

[/td][/tr][tr][td]

Primary Hard Disk Drive

750GB 7200rpm SATA 300 Hard Drive

[/td][/tr][tr][td]

2nd Hard Disk Drive

750GB 7200rpm SATA 300 Secondary Hard Drive in RAID configuration [$95.00]

[/td][/tr][tr][td]

3rd Hard Disk Drive

750GB 7200rpm SATA 300 3rd Hard Drive in RAID configuration [$95.00]

[/td][/tr][tr][td]

Optical Drive Bay — Optical Drive or Hard Disk Drive in Optical Drive Bay with Caddy case

6X BD-R Blu-ray Burner/8X DVD±R/2.4X +DL Super-Multi Drive & Software [$95.00]

[/td][/tr][tr][td]

Wireless Network Card

Bigfoot Networks Killer™ Wireless-N 1103 - 802.11A/B/G/N Wireless LAN Module [$25.00]

[/td][/tr][tr][td]

Bluetooth

Internal Bluetooth V2.1 Module

[/td][/tr][tr][td]

Primary Battery

Smart Li-ION Battery Pack

[/td][/tr][tr][td]

Integrated Security Device

Fingerprint Reader

[/td][/tr][tr][td]

Microsoft Office

Microsoft Office Starter 2010 - Included in Price

[/td][/tr][tr][td]

Warranty

Sager 1 Year Limited Parts and Labor Warranty

[/td][/tr][tr][td]

Carrying Bag

Standard Carrying Bag

[/td][/tr][tr][td]

TXL617, Targus 17" XL Notebook Backpack [$85.00]

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

תענה על השאלון בסטיקי. למה דווקא נייד?

פורסם

OMG גבר באמת למה נייד..אם יש לך תקציב שכזה, עדיף באמת לרכוש נייח, הרי אתה יודע היטב שנייד עם מסך 17.3 אינץ' הוא כבר מעבר לDSR...הוא פשוט טנק...כבד, מסך קטן יחסית, ביצועים ירודים ביחס למחיר.

בתקציב הזה אתה יכול לרכוש שולחני חזק מאוד לגיימינג וכל מה שתחפוץ+מחשב נייד לעריכה גרפית ושאר ירקות.(כמובן כולל מסך וציוד היקפי+מערכת הפעלה חוקית).

הייתי מציע לך לשקול את זה פעם נוספת. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני הולך לזוז הרבה ואני לא ממש יכול להביא דסקטופ מחו"ל אם אני לא הולך לשם פיזית כי מכס פשוט יקרע אותי האומנם אם יש הצעה לשילוב של דסקטופ ונייד חזק אני מוכן לשקול

פורסם

בחצי מחיר בערך (בארץ) אתה יכול לקנות מחשב נייח שיתן לך ביצועי גיימינג זהים אם לא טובים יותר.

פורסם

בשביל לקנות מחשב כמו זה, צריכים סיבה טובה מאוד, הבנה טובה מאוד של הצרכים ותיאום ציפיות. בסופו של דבר, לא מדובר במחשב נייד, אלא יותר במחשב שולחני במארז של נייד. כמובן זה עולה הרבה יותר מנייח תואם, כי התכנון ההנדסי שמאפשר לארוז את כל זה במארז קטן עולה כסף. לכן נשאלת השאלה - למה לא נייח.

אתה אומר שאתה הולך לזוז הרבה - השאלה היא מה כוונתך. אם אתה מתכוון לשנות מקום מגורים בצורה תדירה, או לנסוע מסביב לעולם עם מזוודה, שבוע פה, שבוע שם, וצריך שהמחשב כל הזמן יהיה איתך במקום המגורים הנוכחי שלך, אפשר להבין את היתרון במחשב כזה.

לעומת זאת אם אתה מחפש מחשב שתוכל להסתובב איתו יום-יום ולעבוד "בשטח" (בין אם שטח זה אוניברסיטה, בית-קפה, רכבת או בסיס צבאי), מחשב בסגנון זה הוא רעיון מאוד לא מוצלח, בגלל הגודל והמשקל (יותר מ5.5 קילו וזה בלי המטען). במקרה כזה, יכול להיות שעדיף מחשב שולחני בדירה שישמש לכל השימושים הכבדים, ומחשב נייד שהוא באמת נייד, בשביל לעשות דברים קלים בדרכים.

מבחינת הביצועים יש לך כאן את מעבד הi7 השולחני הextreme משושה הליבות של אינטל. מדובר כנראה במעבד החזק ביותר כיום בכל מה שקשור לכוח עיבוד מרובה משימות נטו. לא תמצא כזה במחשב נייד "נורמלי", אך עדיין תוכל למצוא מרובעי ליבה, אמנם בתדר מופחת, אך עדיין חזקים ביותר, במחשבי 14-15" ומשקל חצי ומטה מהמחשב הזה.

מבחינת גרפיקה - יש פה שני GTX 580M, שזה הדבר הטוב ביותר שיש לניידים, אך צריך להבין שזה שקול בערך לGTX260 שולחני בודד.

הדבר הייחודי במחשב הזה הוא כמובן האפשרות לחבר עד 3 דיסקים קשיחים, מה שמאפשר שטח אכסון רב יותר מבכל נייד אחר. אך רק בשביל זה ככל הנראה לא שווה לקנות.

השורה התחתונה היא שלפני שהולכים על פתרון כזה, צריך להשקיע מחשבה רבה ולהיווכח שהוא באמת תפור לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

אני טס לחול השנה לפחות 3 פעמים והולך לעבור 2 דירות בשנה וחצי הקרובה

אני מוכן לשקול את האופציה של דסקטופ ולאפטופ אני פשוט צריך שלפטופ יעבוד מספיק טוב (יריץ משחקים על גבוהה\בינוני ויוכל לערוך) ושהדסקטופ יהיה לפחות חזק כמו הלפטופ של Sager

אם תעזרו לי ותמצאו מפרט כזה באותו סכום, סביר להניח שאקח אותה

פורסם

על אילו משחקים מדובר?

לפטופ עם כרטיס כמו 555M יריץ BF3\metro2033 על מדיום ואת רוב המשחקים על high בכיף. זה למשל יעלה 5000 ש"ח:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18824

וכולל מעבד I5 מודרני. ניתן להשיג גם גרסאות עם I7 בתוספת תשלום.

ב-7K תוכל לקנות נייח חזק מאוד לעריכות כבדות וגם משחקים ברמה גבוהה, כולל מסך וציוד היקפי אחר.

פורסם

על אילו משחקים מדובר?

לפטופ עם כרטיס כמו 555M יריץ BF3\metro2033 על מדיום ואת רוב המשחקים על high בכיף. זה למשל יעלה 5000 ש"ח:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18824

וכולל מעבד I5 מודרני. ניתן להשיג גם גרסאות עם I7 בתוספת תשלום.

ב-7K תוכל לקנות נייח חזק מאוד לעריכות כבדות וגם משחקים ברמה גבוהה, כולל מסך וציוד היקפי אחר.

i7 quad core, fullhd screen, 8GB RAM באותו מחיר

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1321315&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

פורסם

i7 quad core, fullhd screen, 8GB RAM באותו מחיר

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1321315&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

בהחלט, אחד כזה יהיה אחלה מחשב נייד שיתלווה לנייח אימתני. ומדובר בנייד מעולה לדעתי. נכנסתי לת'רד רק כדי לראות אם מישהו מציע אחד מאלה, שזה עניין עם הצעה לפורום - כמו שיש ת'רד מציאות בפורומים אחרים, למה אין כאן ת'רד מציאות? אני אישית כל כמה זמן מחפש מחשב חדש (עם או בלי תוכניות באמת לשדרג) וממש קשה למצוא את המציאות האלה, יש כזה היצע, ולרוב ההיצע יש כרטיס מסך גרוע (או מובנה).

פורסם

יש שגיאה באתר החנות מבחינת דגם המעבד.

דגם ‎N55SF-S1358V‎ מגיע עם מעבד 2670

דגם ‎N55SF-S1188V‎ מגיע עם מעבד 2630

פורסם

המחשב המוצע הוא מחשב מצוין (זה מה שיש ברשותי) אז אני יכול לדבר מניסיון. הוא יכול לשמש אותך כאחלה מחשב נייד שבעולם ותקנה לך בנוסף עוד מחשב נייד איכותי כולל ציוד היקפי לפי דעתי זה הרעיון הכי טוב שאתה יכול לקחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים