עבור לתוכן

עזרה בבניית מחשב תואם מק i7 990X לעריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

כל מה שקשור לערסים בדרך כלל מכניס הרבה כסף.

ידידה טובה שלי מברמנת, וכשמקום (כמו שקורה לרובם לקראת סוף מחזור החיים שלהם) מתמלא בערסים, כמות הכסף שהיא עושה במשמרת פשוט מטורפת :)

• תגובות 40
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"אין על מק" זה חרטא בין לאומית.

היתרון הגדול ביותר של אפל זו התאימות המושלמת בין התוכנה לחומרה, מה שלא נמצא בתואם מק.

גם מה שאתה אמרת עכשיו זה חלק מהחרטא הבינלאומית שאפל מנסים לדחוף לאנשים שאין להם שמץ של מושג במחשבים. מקווה שזה נאמר בציניות.

פורסם

נאמר בנימה של ציניות. כמובן ששום דבר לא מושלם וגם לאפל יש בעיות ובאגים אבל באופן כללי, בדומה לקונסולות האופטימיזציה בין תוכנה לחומרה

טובה יותר כאשר החומרה מצומצמת.

פורסם

במקרה של אייפון כן, אבל לא במקרה של מחשבי אפל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז בוא נגיב ברצינות.

במק אין וירוסים,

מק אף פעם לא נתקע,

הייתי 15 שנה עם וינדוס וחצי שעה על מק, וההבדלים במהירות ובממשק פשוט מטורפים - במק הכל עף

הכל נוח וזמין ומהיר, וגם השוואות שנעשו במחשבים זהים בוינדוס ומק, במק הם תפקדו יותר טוב.

הייתי עשרות פעמים עם וינדוס, וזה פשוט לא זה, לא משנה מה המפרט המערכת הזאת לא מתפקדת כמו מק,

יש לה וירוסים, בעיות, תקיעות, שום דבר לא רץ חלק כמו במק.

בקשר לזה שהתקציב יותר מידי יקר, אני פתוח לשמוע הצעות מה אפשר לשנות שיהיה יותר משתלם ?

פורסם
במק אין וירוסים

לא נכון.

מק אף פעם לא נתקע,

גם לא נכון

בקשר לזה שהתקציב יותר מידי יקר, אני פתוח לשמוע הצעות מה אפשר לשנות שיהיה יותר משתלם ?

ה-2600K למשל די שווה בביצועיו ל-990X במיוחד אחרי OC כבד. לרוב הוא מעט מאחור אך לפעמים הוא טוב ממנו. משום שהוא עולה פחות משליש

הוא משתלם הרבה יותר. אופציית ה-quicksync תועיל מאוד בקידוד.

ה-SSD לא הבחירה הטובה ביותר.

הזכרונות יקרים ומיותרים מאוד. זכרונות 1600 פשוטים יעלו חצי מחיר.

מארז+ספק בחירות לא חכמות.

6970 יקר מאוד, חלש יותר מ-570 שכולל ליבות CUDA שיועילו לך מאוד.

פורסם

ללכת על מערכת מבוססת Sandy Bridge כמו שהציע Gil28?

ויהיה נחמד מצידך אם לא תציף את הפורומים, בינתיים אני נועל ואחר כך מוחק את העתק האשכול הזה שפרסמת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516877.0

פורסם
  • מחבר

לא נכון.

גם לא נכון

ה-2600K למשל די שווה בביצועיו ל-990X במיוחד אחרי OC כבד. לרוב הוא מעט מאחור אך לפעמים הוא טוב ממנו. משום שהוא עולה פחות משליש

הוא משתלם הרבה יותר. אופציית ה-quicksync תועיל מאוד בקידוד.

ה-SSD לא הבחירה הטובה ביותר.

הזכרונות יקרים ומיותרים מאוד. זכרונות 1600 פשוטים יעלו חצי מחיר.

מארז+ספק בחירות לא חכמות.

6970 יקר מאוד, חלש יותר מ-570 שכולל ליבות CUDA שיועילו לך מאוד.

תודה על התגובה.

בקשר לכך שיש וירוסים או אין - לא נכנס לזה מכיוון שאני רוצה להתקין גם מק וגם וינדוס וזה דיון בפני עצמו, אז בוא נתמקד לחומרה שפשוט תתאים למק.

1.מה שאמרת לגבי המעבד מעניין מאוד, נכנסתי לכאן ובאמת ה I7-2600K יותר טוב, אך החיסרון שלו הוא בקידוד ורינדור ועריכת וידאו וזה למעשה

מטרת המחשב - לכן אני חושב אולי לקנות את ה I7-2700K מחו"ל ? מה דעתך?

1.1בקשר ל OC אף פעם לא נכנסתי לתחום הזה שנשמע קצת מפחיד אבל אין לי בעיה לבצע אותו, מה כדאי יותר לעשות 990X/2600K OC ?

2.ד"א מה ההבדל בין Sandy Bridge ל Gulftown ?

3.מדוע ה SSD היא לא הבחירה הטובה ביותר ? התכוונת לדגם הספציפי או ל SSD בכללי ? זה הולך לשמש רק למערכות הפעלה ולתוכנות.

4.בחרתי בזכרונות הנ"ל כי התזמונים שלהם היו הכי נמוכים - זה לא הפרמטר שאני צריך להסתכל עליו ? אם תוכל להוזיל אולי אוסיף עוד זכרונות,

ועוד שאלה האם זכרונות 1600 ינוצלו במלואם במהירות הזאת כי הבנתי שהמעבדים האלה מוגבלים עד 1333 זה נכון ?

5. מארז - אני די נעול עליו ואהבתי את העיצוב שלו אבל אני פתוח לשמוע על מארזים אחרים.

6. גם פתוח לשמוע על ספקי כח אחרים.

7.תודה על ההצעה, אשנה ל nVidia רק אני צריך למצוא דגם שמתאים למק.

מה כדאי לקחת 590X או שזה אפשרי לחבר שני כרטיסי מסך שיעבדו במקביל במחיר שלו, אני לא מבין בזה כלום..?

אני מעריך את הזמן שלך ומודה לך על העצות, אשמח לתגובה.

ללכת על מערכת מבוססת Sandy Bridge כמו שהציע Gil28?

ויהיה נחמד מצידך אם לא תציף את הפורומים, בינתיים אני נועל ואחר כך מוחק את העתק האשכול הזה שפרסמת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516877.0

פורסם

כרטיסי מסך של Nvidia הם בהחלט בחירה יותר טובה מATI לעבודה עם תכנות של Adobe בגלל תמיכתם במנוע Mercury, אבל לצערינו לא בסביבת OSX בגלל כל הבעיות שיש לכרטיסים האלה במק. למעשה לרוב כרטיסי Fermi יש את בעיית "Freeze" הידוע, בנוסף לבעיות אחרות פחות משמעותיות. הייתי ממליץ ללכת על סדרת ה2XX של Nvidia או בכלל לקחת כרטיס 5770 של ATI שעובד עם הדרייברים של אפל אפילו ללא Graphics Enabler.

פורסם

או להשתמש בסביבה של ווינדווס לצורך פיתוח עם תוכנות של אדובי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אפשר תגובות על הדברים שציינתי ?

פורסם

לגבי לוח ל990X הייתי ממליץ על GA-X58A-UD3R או GA-X58-UD5, שניהם עובדים אצלי מצוין עם OSX.

ולגבי שאלות אחרות - אני באמצע עבודה עכשיו, אשתדל לענות בהמשך היום או שמישהו אחר יענה לך.

פורסם
  • מחבר

לגבי לוח ל990X הייתי ממליץ על GA-X58A-UD3R או GA-X58-UD5, שניהם עובדים אצלי מצוין עם OSX.

ולגבי שאלות אחרות - אני באמצע עבודה עכשיו, אשתדל לענות בהמשך היום או שמישהו אחר יענה לך.

תודה על התגובה.

אני כנראה אקנה את המעבד I7-2600K או 2700K ואעשה OC או שלא אבל בכל מקרה נראה לי שאלך על אלה מאשר על ה 990X.

אתה עובד עם האקינטוש או מק מקורי ?

פורסם

ברגע שהמחשב שלך הוא לא מק מקורי, הוא האקינטוש בהגדרה.

מכיוון שהוא ציין את דגמי לוחות האם עליהם הוא מריץ OSX, סביר להניח שלא מדובר במחשבי מק (אחרת היה אומר).

פורסם
  • מחבר

ברגע שהמחשב שלך הוא לא מק מקורי, הוא האקינטוש בהגדרה.

מכיוון שהוא ציין את דגמי לוחות האם עליהם הוא מריץ OSX, סביר להניח שלא מדובר במחשבי מק (אחרת היה אומר).

חברים, אתם סתם מטעים. יש מחשבים שהם תואמי-מק שמריצים את מערכת ההפעלה של מק המקורית.

ראה כתבה על חברה שעושה זאת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3540189,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים