עבור לתוכן

נפח מומלץ ל-swap file?

Featured Replies

פורסם

שלום,

איזה נפח מומלץ להגדיר ל-swap file?

ברירת המחדל של Windows הגדירה אותו לכ-50% מעל הזכרון הפיזי, שזה נראה לי לגמרי מיותר.

המערכת היא כזאת:

i5 2500 3.3GHz

8GB DDR3

1TB HDD

Windows 7 64bit

המחשב משמש לגיימינג, אך ספק שהוא אי-פעם הגיע לשיא בשימוש בזכרון הפיזי, גם כאשר העומס עליו היה מקסימלי.

מה תגידו, רבותי? כמה להגדיר ל-swap file?

תודה מראש.

פורסם

ולמה בכלל לשחק אם זה ?

תגדיר לחלונות לנהל - וזהו.

פורסם

יש לי מערכת דומה לשלך עם 2500K ו-8GB פנימי.

כיביתי את ה-SWAP לחלוטין, עובד מעולה ומהר.

אם אתה שם, תשים לא יותר מ-1GB, כי יש תוכנות שפשוט לא יודעות לעבוד בלעדיו.

פורסם
  • מחבר

יש לי מערכת דומה לשלך עם 2500K ו-8GB פנימי.

כיביתי את ה-SWAP לחלוטין, עובד מעולה ומהר.

אם אתה שם, תשים לא יותר מ-1GB, כי יש תוכנות שפשוט לא יודעות לעבוד בלעדיו.

יש אפשרות להגדיר לכל כונן.

מה עלי לעשות אם אני בסה"כ רוצה 1GB, כמו שהצעת?

פורסם

אתה יכול לשנות, לבטל ולבחור כמה אתה רוצה לכל כונן, נגיד יש לך 2 קשיחים (פיזיים, לא מחיצות) ואם תפצל את ה-SWAP לשניהם (לדוגמה 500 ל-C ו-500 ל-D), בתאוריה זה יעבוד יותר מהר (בהנחה המערכת שלך בכלל תצטרך SWAP...).

נכנסים להגדרות המחשב -> הגדרות מתקדמות -> שוב בוחר במתקדם -> הגדרות -> בוחר במתקדם :-) -> למטה יהיה כתוב "לשנות" -> מוריד V מתוך ניהול אוטומטי -> בוחר כל כונן ומחליט לגביו מה אתה רוצה שיקרה, בסוף בוחר "החל" ומפעיל מחדש את המחשב.

תעקוב אחרי הקישור הזה, יש שם תמונות:

http://tweakhound.com/windows7/tweaking/7.html

כדי להגיע להגדרות (זה מתוך האתר)

To adjust page file settings:

Press the Windows + Pause Break keys > in the left pane click on Advanced system settings > click on the Advanced tab > in the Performance section click the Settings... button > click on the Advanced tab . click on the Change... button. Highlight the drive you wish to work with.

לגיל:

למה צריך להתעסק עם ה-SWAP? אין צורך במחשב מאוד ישן, אבל במקרה הזה המערכת מחליטה לקחת מהקשיח 1.5 על כל ג'יגה של RAM, בחישוב מהיר זה יוצא 12 ג'יגה - כאשר יש לי 8 ג'יגה RAM כשיותר מחצי ממנו לא בשימוש רוב הזמן - בנוסף אם יש לך SSD מאוד מומלץ להעביר אותו מהכונן הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים