פורסם 2011 בנובמבר 213 שנים שלום רב.היום רכשתי כרטיס מסך Point of view 560 GTX לאחר ההרכבה והתקנת הדרייבר נעלמה האפשרות לשינוי הרזולוציה מ1920 על 1080, ל1600 על 1024. כתוצאה מכך המסך של SAMSUNG P2770HDאינו מאפשר תצוגה של Full HD ומשחקים לא עולים או שלא עולים בתצוגה נכונה. כאשר נכנסתי להגדרות התצוגה בWindows מצויין כי generic non-pnp monitor.אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.ראוי לציין כי כל הדרייברים ומערכת ההפעלה מעודכנים.מערכת ההפעלה היא Windows 7 ultimate 64bitתודה
פורסם 2011 בנובמבר 213 שנים הוא יתכוון שהוא לא יכול לעבור את הרזולוציה 1600X1024, במסך שמאפשר FHD(תקן אותי אם אני טועה).
פורסם 2011 בנובמבר 213 שנים מחבר אני רוצה 1920X1080 וזה לא מופיע יותר לאחר התקנת הכרטיס (בעבר הכל היה בסדר, היה לי Nvida 250).אגב החיבור הוא אנלוגי.
פורסם 2011 בנובמבר 213 שנים בזמן מחשב עובד תוציא מסך מחשמל בקיר ל 2 דקות ותחבר שוב.לא עבד ? תבחר מה שצריך לפי תמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 213 שנים באיזה מסך מדובר? ייתכן שהתקנת "דרייבר" למסך תעזור. (המרכאות הן כי זה לא באמת דרייבר אלא רק קובץ inf שמגדיר באיזה מסך מדובר ומה ההגדרות שהוא תומך)אגב החיבור הוא אנלוגי.למה, לא חבל? אם יש אפשרות לחיבור דיגיטלי, תשתמש בו. זה יכול לפתור את הבעיה, אבל עדיף גם בלי קשר לזה.
פורסם 2011 בנובמבר 213 שנים מחבר בזמן מחשב עובד תוציא מסך מחשמל בקיר ל 2 דקות ותחבר שוב.לא עבד ? תבחר מה שצריך לפי תמונה.עשיתי את שניי הדברים זה עובד רק בשולחן העבודה; כאשר אני מפעיל משחקים הרזולוציה משתנה ולא ניתן לבחור ב1920X1080
פורסם 2011 בנובמבר 313 שנים מחבר רכשתי היום כבל HDMI כאשר אני מנתק את הכבל VGA ומותיר רק את הHDMI על המסך כתוב לי Check the cable כאשר אני מחבר את שניהם המסך הופך אוטומתית לרזולוציה גבוהה (1920X1080ׁׂׂׂׂ) אך כל האייקונים נעלמו ותמונת שולחן העבודה נמתחת.אשמח אם תסייעו ליתודה
פורסם 2011 בנובמבר 313 שנים תנסה לכבות את המחשב ולהעלות אותו עם חיבור הHDMI בלבד. יש סיכוי לא רע שהמחשב יזהה בעצמו את החיבור והכל יעבוד.אם לא,תחבר את שניהם. תעביר את המסך למצב VGA. תיכנס להגדרות התצוגה. אתה אמור לראות שני מסכים.תבחר את זה שמחובר דיגיטלית (בHDMI) בתור ראשי, ותנתק את השני. תעביר את המסך לHDMI, אם הוא לא עובר לבד.אז אתה אמור לראות את שולחן העבודה ברזולוציה מלאה דרך HDMI. תנתק את הVGA.
פורסם 2011 בנובמבר 313 שנים מחבר עבד אך ברגע שגדרתי חדל הסאונד במחשב וברגע שאני מנתק את הכבל יוצא לי הודעה Check the cable והמסך מחשיך.
פורסם 2011 בנובמבר 313 שנים כנראה המחשב מנסה להעביר את הסאונד דרך HDMI.את זה אתה יכול לשנות בהגדרות האודיו של מערכת ההפעלה.
פורסם 2011 בנובמבר 313 שנים מחבר הצלחתי להתגבר על בעיית הסאונד (תודה!). אך עדין איני יכול לנתק את הכבל הVGA.
פורסם 2011 בנובמבר 313 שנים תעביר ידנית את המסך באמצעות הכפתורים שעל המסך שיעבור לקבל אות מכניסת הHDMI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.