עבור לתוכן

עזרה בתיקון כונן של XBOX

Featured Replies

פורסם

ערב טוב

הגיע אלי לתיקון XBOX עם כונן שהפלסטיקים היו שבורים והגלגלי שיניים לא החזיקו, הזמנתי כונן חדש וקיבלתי ממש חרא- כונן משומש במאובק עם פלסטיקה שבורה מסביב אבל עובד, החלפתי בין שני הלוחות ככה שהכונן ה"חדש" יעבוד כמו הישן רק המכניקה הוחלפה .

לוחץ על פתיחה והמגש לא מצליח לצאת החוצה , הורדתי את המכסה והמגש יוצא החוצה יופי, לפי דעתי המגנט מחזיק אותו ואין לו מספיק כוח לצאת החוצה , יכול להיות שהמנוע חלש ?

ניסיתי כבר לעשות מיליון ואחד ניסיונות של לסדר את זה אבל ללא הצלחה , אשח לשמוע לדעתכם - תודה :)

פורסם

המכסה מפריע לו ??? הוא בקושי שוקל משהו, יותר נשמע שהוא מתחכך בצדדים.

בכל מקרה כונן חדש עולה רק כמה עשרות דולרים אז חבל שתתעסק איתו יותר מידי... אני החלפתי את שלי לפני כמה חודשיים והמשחקים עובדים יופי. (אל תשכח שהרבה משחקים טוענים תוך כדי ריצה כך שכונן גרוע יצור חוויה גרועה)

פורסם
  • מחבר

הזמנתי כונן - זה מה שקיבלתי שבור ודפוק , למה הכונה מתחכך בצצדים, צדדים של מה , כשאין מכסה המגש זז חלק, שמתי גם גריז על גלגלי השיניים והצירים ככה שתיהיה תנועה חלקה , הכונן זה לתיקון ככה שאני לא יזמין עוד אחד , אני צריך את זה .

האופציה של המנוע הגיונית לדעתך ? הכוונה הייתה שהמגנט מחזיק אותו ככה שאין לו כוח לצאת

פורסם

הכונן זהה במקרה לכונן CD / DVD של מחשב (המכאניקה) ? אתה יכול להחליף ?

יתכן שהמכסה נתקע קצת (המגש דוחף אותו לצד וכו)

פורסם

אין לי ניסיון בתיקון כוננים (מלבד החלפת עינית) ככה שאין לי תשובה קונקרטית.

נשמע כמו בעיה בפלסטיקה אם אני מנחש נכון, אז תנסה למצוא על גבי מה הפסלטיק לוחץ כדי לראות איפה אין/יש יותר מידי מגע.

עוד משהו שאתה יכול לנסות שנזכרתי פתאום, יכול להיות שהגלגלי שיניים לא במקום הנכון. נסה לתפוס את המגש ולשנות את מיקום השיינים בין אם בכח או בפירוק של המגש.

פורסם
  • מחבר

הכל יושב פיקס כאילו טוב , ניסיתי גם לסגור את המכסה ולהשאיר קצת משוחרר והגעתי למצב שזה עבד כמו שצריך רק שאחרי שכבר סגרתי הכל זה פתאום הפסיק לעבוד , הכסה או לוחץ או שהוא צמוד מיד וככה המגנט מפריעה.

המכאניקה דיי זהה למכניקה של כונן רגיל- יש לי גם את הכונן הישן ככה שאני יכול לפרק את המנוע והכל השאלה האם זה יעזור והכונן החדש יתפקד כמו שצריך או שלא

פורסם
  • מחבר

הגומיה הישנה והחדשה אותה גומיה בדקתי שתיהן באותו המצב .

פורסם

זה לא אומר שהן תקינות.

כשמנוע לא מצליח לדחוף מגש ברגעים הקשים, לרוב האשם בגומיה. גם אם היא נראית תקינה ואף עובדת לפעמים.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להחליף גומיה - כל גומי מכונן אחר תתאים נכון ?

פורסם
  • מחבר

עדכון

אז ככה : החלפתי גומיה - דבר ממש ששמתי לב - בזמן שיש דיסק בפנים הכונן נפתח ונסגר, הכונן מסרב להיפתח כאשר אין דיסק בפנים.

מה יכול לגרום לכך , כאילו כבר אין לי רעיונות נוספים.

תודה

נ.ב: שמתי גריז על כל גלגלי השיניים ועל כל מקום בערך שבו יש תנוע מכאנית של צירים וכו.

פורסם

החלק התחתון נכנס לחור של הדיסק ומושך חלק עליון מגנטי שתופס את הדיסק במקום

כשאין דיסק יתכן שהחלקים המגנטיים מגיעים קרוב יותר אחד לשני ואז למנוע של המגש אין מספיק כוח לנתק אותם (למשוך את 2 המגנטים אחד מהשני)

פורסם
  • מחבר

יש מצב חשבתי על זה כבר רבות - טוב נו הפיתרון של לדחוף מברג לחור של הפתיחת חרום עובד מצויין או שפשוט לדאוג לכך שתמיד יהיה דיסק בכונן זה גם פתרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים