עבור לתוכן

מפרט גיימינג\עבודה 10000K

Featured Replies

פורסם

בקשר לספק עדיין עדיף מעל 600 בשביל הOC לדעתי.

זה ספק של 625

כלומר

יש תמימות דעים, הוא הציע ספק מעל 600W...

:xyxthumbs:

• תגובות 46
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חחחחח, אבל אני עדיין אומר שצריך 700 ומעלה אם עושים OC רציני.

אפשר לקבל תגובה על:

אני לא יודע בקשר למעבדים החדשים שיוצאים בעוד שבוע, כי סדרת ה2700 שיצאה לפני חודש עדיין לא נמכרת פה, כך שיכול להיות שזה יקח עוד חודש פלוס וזה המון זמן בשבילי פלוס ההבדל במחרי יהיה לפחות 800 שקל אז לא נראה לי שווה כרגע.

אה ואני כל הזמן שוכח להוסיף מסך, אז הנה אחד לדוגמא:

DELL ULTRASHARP 23" U2311H -REV A03

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829

תודה.

פורסם

ספק 620W איכותי יספיק ל-570 + מעבד ב-OC כבד.

המעבדים צפויים לצאת בעוד קצת יותר מחודש, הם אמורים להיות זמינים כמה שבועות אחרי בארץ, אל תתפוס אותי במילה.

המסך טוב אם כי לא סביר כי הוא קיים במלאי. חוץ מזה מחליפו כבר בחוץ והוא משתלם מאוד - U2312HM

פורסם
  • מחבר

במפרט שהרכבת לי השתמשת בספק של 760, עכשיו אתה ממליץ על 620 זה לא קצת מוזר?

ובקשר למסך דווקא DELL 24" S2409W נראה יותר טוב כי זה משתמש בפאנל של TN ולא של IPS.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6777

פורסם

אתה מודע לזה שTN פחות טוב מIPS כן?

לך על ה2412, רק 200 שקל יותר וגם קצת יותר גבוה וגם IPS

פורסם
  • מחבר

צודק IPS יותר טוב.

אני לא מוצא דיסקים קשיחים בIQPC.

מאיפה זה:WD BLUE 1TB SATA3 ₪467

פורסם
  • מחבר

טוב משהו שמתקרב לסופי:

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - זמין במלאי ₪1133

מעבד:

[..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1433

לוח אם:

[..] ASROCK Z68 PRO 3 - זמין במלאי ₪672

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123

כמות:4

כרטיס מסך:

[..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1579

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] ANTEC P183 V3 FRONT USB 3.0 w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪775

ספק כוח:

[..] HEC WIN+ POWER 700 - RETAIL ₪425

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪198

דיסק קשיח:

[..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB - זמין במלאי ₪600

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪7418

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פלוס כונן קשיח של 1 TB

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6248&CatCode=399

בעקרון מתקרב לסופי, ספק עדיין לא יודע אם צריך יותר אבל לקחתי באמצע, והלוח אם עשה מלא בעיות לאנשים עד שלא הוציאו עדכון BIOS.

פורסם

הספק מיותר והרבה פחות איכותי מהסיסוניק\אנטק\אנרמקס. תעשה לעצמך טובה ותקשיב לנו. 620W זה יותר ממספיק למערכת כזאת גם ב-OC!

הקשיח, נו, לא מבין אותך. 1TB מומלץ של סמסונג עולה בחנות 645 ש"ח לעומת 725(!!) מחנות נפרדת.

פורסם

הלן חבר לא קראתי את הכל אבל אני יגיד לך לפי הסיכום האחרון שלך המלצה שלי וזאת דעתי

כרטיס מסך ממליץ לך לקחת [table][tr][td]‎HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E‎

אותו מחיר כמו הגי פורס אבל הקירור פה מטורף זה פחות חם ואחלה ביצועיים הכרטיס שכתבו לך בהמלצה זה אחד הרעים לדעתי מהסדרה החדשה הוא עם שני ליבות עליו והוא ממש ממש ממש חם ופולט חום מה שיצריך תקירור שלך לעלות RPM אבל זאת החלטה שלך

לגבי לוח אם המלצה שלי לקחת גיגבייט כאחד שיש לו מחשב אקסטרים עם קירור מים אולי הכי כבד שהיה פה בגלל אוברקלוקים אני חושב ש ה UD7 של גיגביט קצת יקר אבל אין ויכוח על האיכות והעמידות שוב דעתי

לגבי הספק אני ממליץ לך בחום על הספק הזה או אם תרצה כבר לקחת לקרוספייר אז את זה הכל בהתאמה

CORSAIR 650HX

הספק הזה יספיק לך מעל ומעבר עם אבורקלוקים עם כרטיס אחד אם תרצה מערכת של קרוספייר ממליץ על אותו דגם רק 850HX והספקים האלו הכי טובים בעולם באים עם אחריות של 5 שנים המלצה חמה דבר כחובה לדעתי ......

קח בחשבון שהכרטיס מסך 6950 צורך פחות חשמל אחלה ביצועיים ופליטת חום הרבה יותר נמוכה ממה שאתה עכשי ורוצה לקנות.....

עוד משהו קטן לגבי קירור למעבד אם אתה רוצה שקט וביצועיים הכי טובים שאפשר בקירור אויר ואף כמה מהקירורי מים זה כמובן NTUCA-D14 עולה 300 שקל אבל באמת אין על מה לדבר אמממ זהו מקווה שעזרתי[/c][/td][/tr][/table]

פורסם

אז זהו, לא עזרת בכלל. עצות אחיתפל תשאיר בבית.

למערכת גיימינג הרכיב החשוב ביותר זה כרטיס המסך. לכן GTX570 יהיה עדיף. דרך אגב, הוא בעל ליבה אחת ואין בו שום דבר רע והאמת, לא כ"כ חם.

המלצת על לוח של ג'יגהבייט. אמנם חברה טובה, אך מציעה יחס עלות אל מול תועלת נמוך. לוח מקביל של ג'יגהבייט בפיצ'רים ויכולות ה-OC יהיה

יקר יותר. ה-UD7 אמנם לוח נהדר אך יקר מאוד ולא מומלץ כלל למשתמש הממוצע.

הקורסייר ספק מצויין, אין עוררין. הכי טובים בעולם? לא. ישנם ספקים שנמצאו יציבים יותר, בעלי נצילות גבוהה יותר (גולד\פלאטינום), מודולאריים

ושקטים יותר. האם בדקת את מחירו לאחרונה? במחיר של מעל 600 ש"ח אתה מקבל ספק באותה רמה של הסיסוניק שעולה כ-400 ש"ח.

פורסם

mj23:

- HD6950 חלש הרבה יותר מ-GTX570. לא הייתי משלם עבורו יותר מכ-1150~ שקלים.

- רוב ספקי קורסאייר מיוצרים בפועל ע"י סיסוניק (והיא גם מייצרת לעוד חברות כמו אנרמקס ואנטק) לכן אין סיבה בעולם להעדיף אותם כשאפשר לרכוש דגם דומה באיכותו אך בכמה עשרות (ואף מאות) שקלים פחות.

- הנקטואה מקרר מעט טוב יותר מהמוגן, ונחשב לשקט יחסית, אך עדיין רועש מהמוגן. אין שום סיבה לשלם פי 1.5 על קירור שממילא לא תרגיש בהבדלים.

- לוחות ג'יגבייט פחות טובים מלוחות אסרוק/אסוס בדור הזה, בעיקר לאוברקלוק. בטח ובטח שאין שום סיבה ללכת על ה-UD4- יקר לשווא.

ASDAS:

- די ללכת ראש בקיר. אתה מרכיב מפרט שלדעתך מתאים, אנחנו מרכיבים לך תוך התבססות על עובדות (כלומר אין צורך בקירורים כה קיצוניים, ספק אוברקיל, מארז כה חרישי וחומרה קיצונית).

- יש לך 10 אלף? קנה עכשיו בכ-6~ אלף מחשב כולל מסך, את שאר הכסף תחסוך לשדרוגים עתיידים. ההבדל בין מחשבים במחירים האלה הוא נמוך מאוד.

- תחליט סופית מה אתה רוצה- מפרט עכשיו או לחכות לחומרה החדשה. כבר 4 עמודים שהדיון הזה הולך סחור סחור כאשר אתה מנסה לבלבל את עצמך.

- באמת לפה להתייעץ עם אנשים שמבינים. אם אתה קבוע ונעול בדעתך- חסוך מאיתנו את המאמץ בבקשה.

פורסם

^^

סיכום לעניין.

אני גם ממליץ על ה570,

בעזרת מפת קירור נכונה, ומארז סביר, בהחלט ניתן להישאר בטווח של טמפרטורות נמוכות ורעש סביר. (ולכן, האפטרברנר מאוד מומלצת לדעתי בנושא הזה),

לעניין הספק, כל מילה בסלע. גם לTT וקורסאייר יש דגמים שהם פחות מומלצים.

פורסם

לא עזרתי בכלל?? שמת לב שאימתת כל מה שהמלצתי לו? וברור שזה פחות חזק מהגי פורס הוא עולה גם ב 400 שקל פחות אז תקנה קרוס פייר ותראה שזה יהיה מעולה ולידעתך מה שהיה כתוב פה TWIN בהתחלה זה שני ליבות אבל בקטנה אתה צודק לא רוצה להתווכח וספסציפית שני הספקי כוח שהבאתי לו 850HX 650HX נחשבים הכי טובים בעולם בהספק כוח שלהם ... אבל בטח אתה גם פה צודק בגלל זה כתבתי לדעתי זה ברור שאתה הכי חכם ורק לך צריך להקשיב אבל הבן אדם ביקש המלצה זאת ההמלצה שלי הוא ביקש איכות אמרתי לו מה לדעתי איכותי לוח אם זה לדעתי האישית הרכיב הכי חשוב יחד עם הספק כי כל השאר תמיד אפשר לשדרג לוח אם בדרך כלל צריך לקבל את כל העומסים והספק אז עדיף לקחת משהו איכותי גם אם זה אומר להשקיע 500-700 שקל יותר שוב דעתי אתה לא צריך להגיב איש צוות שכמותך זאת המלצה לאדידס כאחד שיש לו SLI 470 אני יכול להגיד לך שהכרטיס מסך 6950 יספיק לך למשחקים אני משתמש בכרטיס אחד ומספיק לי להכל והם בערך זההים בביצועיים אבל ה 6950 הרבה פחות חם וזולל פחות חשמל ועם זה פחות רועש כי הקירור נשאר בLOW RPM בלי קשר הקירור אויר שהבאתי לך יש לי אותו כרגע ואני אומר לך בוודאות שזה אפילו יותר טוב מהקירורי מים של קרויסר סדרה H

פורסם

מסתובב לי הראש מהשאיפה המטורפת שלקחתי כדי לקרוא את כל זה ברציפות. נסה לרשום בבקשה עם סימני פיסוק.

אין צורך להתעצבן- חילוקי דעות זה דבר בריא ;)

תראה:

- אני לא רואה כיצד אני אימתתי את מה שהמלצת לו.

אתה רשמת בבירור, ואני מצטט:

HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E‎

אותו מחיר כמו הגי פורס אבל הקירור פה מטורף זה פחות חם ואחלה ביצועיים

אתה רשמת שהוא עולה אותו מחיר כמו GTX570- ואתה צודק. בגלל שהוא חלש משמעותית, לא הייתי ממליץ עליו.

כעת, רשמת שהוא עולה 400 שקל. אם התכוונת לגרסא הרגילה של HD6950 אז אתה צודק. אז למה לא המלצנו לו על CF של זוג כרטיסים כאלה כמו שאתה מציע- זה רעש. אחד הדברים הכי מרעישים במחשב זה כרטיס המסך- לשים שניים כאלה למישהו שרוצה מחשב שקט זה לא הולך.

כמו כן, בכלליות, לקיחה של זוג HD6870 עם ביצועים קרובים שעולה כ-400~ ש"ח פחות, זה יהיה הרבה יותר חכם.

כמו כן, לא יודע מה קטע עם ה-TWIN שרשמת (לא יודע היכן ראית את זה), אך אם ראית את זה כחלק משם של הכרטיס/רכיב, אז ככל הנראה זה מכוון לזוג מאווררים ולא ליבות שכן פרט ל-HD6990 אין ל-ATI כרטיס עם שני מעבדים.

- בנוגע לספק- יש ספקים איכותיים בהרבה מהקורסאיירים שציינת- לדוגמא, סדרת "X" של סיסוניק שמתהדרת בנצילות 80+ תקן זהב והם עוד לא כוללים מאוורר- מה שמצויין לפתוח הדיון, אך עולים הרבה יותר מספקים איכותיים אחרים שמבחינת רעש ממילא לא יהיה הבדל. הקורסאיירים לא שוים את המחיר כיום כי יש הרבה ספקים אחרים עדיפים, וזו עובדה ולא דעה.

- הלוח-אם צריך להיות איכותי ואני מסכים איתך- לכן אני המלצתי מההתחלה על האסרוק כי הרבה אנשים שאני מכיר התאכזבו מהדור הנוכחי של ג'יגבייט. זה שלוח-אם יקר יותר, לא אומר שהוא איכותי יותר. לרוב זה אומר שהוא כולל יותר פיצ'רים, שממילא בד"כ אין בהם שימוש לרוב המוחלט של האנשים (כמו ה-UD4 ואקסטרים-4).

- עניין הקירור משתנה מרכיב לרכיב. קירור הסטוק (הסטנדרטי) של GTX570 גם כן שקט, מוציא את האויר החוץ אל מחוץ למארז.

לעניין זלילת החשמל- יש לך את GTX560 בעל ביצועים דומים ל-HD6950 שיותר חסכוני בחשמל ממנו- אז גם פה סגרנו פינה.

- קירור המים, כמו האויר, תלוי מאוד בטמפרטורת החדר. לא איכפת לי מי חזק יותר- ה-H או נקטואה- אין לו שום צורך בהם.

המוגן זול יותר, שקט יותר ומספיק מעל ומעבר לאוברקלוק גבוה.

- אתה בא בגישה נכונה- ממליץ לרכוש חומרה איכותית. אך לשים איכותית מדי זה גם לא טוב- מאות, אם לא אלפי שקלים הולכים פה לאיבוד לשווא. מדובר פה על כסף של אנשים- וגם אם יש לו את התקציב, אין צורך לשים לו חומרה שהיא אוברקיל ולא משתלמת. ההבדל בין מפרט איכותי לאיכותי מאוד הוא אפסי, אך מסתכם באלפי שקלים הפרש- לא מדובר פה על מפרט לא איכותי לאיכותי שכן ההשלכות כאן הן רציניות הרבה יותר.

רשמת את דעתך והמלצתך ולי יש דעות והמלצות אחרות. אני רושם למה אני חושב שאתה טועה בהמלצותיך, בעיקר תוך התבססות על עובדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים