עבור לתוכן

שאלה | הסרת האפקטים מלינוקס אובונטו זה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב מיני (Netbook) ורציתי לשים עליו מערכת LINUX UBUNTU למטרות מדיה...

סרטים שירים תמונות דפדפן וכו...

אז שמתי וכשאני ניכנס אני רואה שיש אפקטים כמו צל , בלור , זוהרים כאלה ועוד.... (אבל אלה בעיקר) עכשיו אמרו לי שאם אני יוריד אותם המחשב ירוץ לי יותר מהר...וניסיתי לחפש תוכנות ב UBUNTU SOFTWERE CENTER ולא מצאתי...

השאלה שלי אם זה אפשרי להסיר את האפקטים ובמידה שכן אז איך?!

הגירסא של האובנטו שלי זה 11.10

תודה לעוזרים

פורסם

https://wiki.ubuntu.com/VisualEffects

החלון הזה (או דומה תלוי בגרסה) אמור להיות בתפריט של ההגדרות

איטיות לא בהכרח תלויה באפקטים, ואפקטים יכולים לגרום למערכת "להרגיש" מהירה יותר - למשל כשלוקח לאפקט של הופעת חלון זמן עד שהחלון מופיע אל המסך, המערכת יכולה בינתיים לנצל את הזמן הזה כדיי לעלות את התוכנה (כלומר במקום שיהיה לך לשניה חלון ריק, החלון הזה עדיין באמצע האפקט ולא רואים שהוא ריק)

מערכות לינוקס אחרות יכולות להיות יותר מהירות מאובונטו ובעיקר דסקטופים אחרים (גם בתוך אובונטו) יכולים להיות מהירים יותר מ Unity / Gnome 3, כולל אפקטים - אז תמשיך לנסות ולבדוק יכול להיות שתמצא משהוא טוב יותר

פורסם

אם יש לך Netbook, הייתי ממליץ לך על XFCE , ז"א תוריד הפצה שנקראת xubuntu זה בעצם אובנטו רק עם XFCE במקום עם Unity.

כל המילים האלה XFCE וכד' זה פשוט המערכת שמציגה לך את התפריטים וכל מה שקשור לחלונות והצגה ויזואלית (GUI), לכן מערכת כמו XFCE שתוכננה מראש בכדי להיות "קלילה" עדיפה במחשבים חלשים.

למרות ש 11010010110 בד"כ ממליץ על KDE, אני לא הייתי עושה את זה.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה רוצה מערכת _קלה_, קח LXDE - לדעתי הרבה יותר קל מ XFCE, ועובד ב GTK כלומר התוכנות שעובדות איתו "native" הן אותם תוכנות כמו XFCE ו Gnome

אם המחשב חדש, הוא יריץ ללא בעיה את כל אחד מהדסקטופים. אני מריץ KDE אל מחשב Celeron M 1.4 שנקנה ב 2006 (המחשב עצמו היה סטוק ישן מ 2005 כשנקנה), ואין איתו בעיה

ל KDE יש דרישות מערכת בסיסיות : זיכרון 1G וכרטיס מסך שמאפשר direct rendering. אם יש לך את 2 אלה בדרך כלל הוא יעבוד במהירות טובה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים