עבור לתוכן

מה ההבדל בין GeForce ל-Quadro?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת. אני יודע שה-Quadro הוא כרטיס לגרפיקאים, אבל מה ההבדלים באופן העבודה שלהם(עיבוד שונה, מבנה שונה ועוד...).

פורסם

גם אני רוצה לדעת?

פורסם

מדובר בכרטיסים זהים חומרתית פלוס מינוס. מבחינת ביצועי חומרה, Geforce עולה הרבה פחות מ Quadro מקביל לו. רק בכרטיסי ה Quadro הסופר גבוהים ויקרים שמתחילים ממחיר של אלפי דולרים, אין אלטרנטיבה ל Quadro בגרסאות ה Geforce.

לפי מה שהבנתי בעבר, ההבדלים נמצאים בדרייברים. שב Geforce , חסרה בהם תמיכה בתכונות שישומים מקצועיים בתחום עושים בהן שימוש. אבל ניתן לפרוץ את זה, וישנם מדריכים באינטרנט כיצד.

פורסם

אני לא יודע מה ההבדלים היום

אני יודע שפעם הקורדו הגיעו עם יותר זיכרון וכמו שאמרו הביוס שלהם היה שונה מה שאפשר להם לעבוד טוב יותר עם תוכנות גרפיקה מסוימים

היום הרבה כרטיסים רגילים תומכים חומרתית בלי צורך בשינוי בתוכנות גרפיקה

פעם היה צורך לצרוב ביוס של קורדו שזה יפעל

בכל מקרה בניגוד למה שאפשר לדמין לקורדו אין תועלת יותר טובה במשחקים -היתרון היה בתוכנות גרפיות בלבד

פורסם

ההבדל הוא בעיקר בממשק. בעוד כרטיסי geforce עובדים עם directX שנחוץ למשחקים, כרטיסי quadro עובדים עם openGL לחישובי פיסיקה

דו מימד ותלת מימד.

ההבדל החומרתי קטן יותר ומסתכם בעיקר בכמות מעבדי CUDA וזיכרון.

כמובן שכל אחד יתאים יותר לצרכים אחרים. יש לציין שבמקרים רבים כרטיסי geforce יכולים לתת עבודה מעולה גם בתחום של ה-quadro.

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

מה דעתכם לחפש NVIDIA Quadro בגוגל, למצוא את האתר שלהם ולהכנס לקרוא אודות מוצרי Quadro? אני שואל בשיא הרצינות כי נראה כאילו אנשים לא טורחים לעשות את המינימום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים