עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

הסתדרתי, תודה.

• תגובות 832
  • צפיות 72.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אישרתי אותך דגדגן...

מקווה שתישאר במשחק ולא תפרוש כמו שעשית עם BC2. ;)

אני ומישה כבר מכורים. :)

פורסם

עכשיו גם אני מקבל את ההודעה You were disconnected from EA Online

wellcome to the club, סבלתי מהבעייה במשך כמה ימים, יש הרבה עם הבעייה הזאת מכל העולם, מופיע בפורומים של EA, אצלי מה שפתר את הבעייה היה פשוט החלפת הספק, עברתי מCCC ל 018, לא ניפתר, עברתי לבזק בינלאומי והבעייה ניפתרה. לפני כן ניסיתי מה שראיתי בפורומים שהציעו לעשות (ביטול UpNP ועוד כל מיני שטויות) ושום דבר לא עזר. דיברתי גם עם התמיכה של EA וכמובן שאין להם מושג.

אתמול אגב לא שיחקתי, אני מקווה שאני לא אגלה היום בערב שהבעייה חזרה.

פורסם

אני בבזק בין לאומי :silly: . אני עדיין לא יודע אם זה עכשיו בעיה תמידית.

פורסם

בקשר לניתוקים גם קרה לי אבל הבנתי שזה בגלל שיוטורנט עבד והפריע

תנסו לסגור כל מה שמשתמש ברוחב פס לרבות הורדות

מישהו יוכל להסביר לי אם משתמשים בvoice ואיך? מדברים רק עם הסקווד?

אשמח להסבר קצר כי אני שחקן חדש יחסית

תודה מראש

פורסם

הסתדרתי, תודה.

מה היוזר?

פורסם

איזה תענוג... רק ב BF3 אפשר לאכול מנת פלאפל ביד אחת ולמרטר לקבוצה השניה ת'תחת ביד השניה, ולסיים ראונד 22-0 בגרענד בעזער. :cool2:

פורסם

אני בבזק בין לאומי :silly: . אני עדיין לא יודע אם זה עכשיו בעיה תמידית.

צודק ,היום הבעייה חזרה, שיחקתי 3 דקות בערך ועפתי.

עפתי גם מהאוריגין, ועכשיו אני לא מצליח להתחבר, כותב לי שהסיסמא לא נכונה. הסתכלתי בפורום הרישמי של התמיכה הטכנית, וראיתי שהרבה אנשים כרגע מקבלים מאוריגין את ההודעה שהסיסמא לא נכונה.

הודעה רישמית מ EA:

We´re getting reports that players are not being able to log on to Origin. We´ve picked up the issue and are investigating.

We currently got no information about the length of the downtime or what caused it, but we are working on it.

לינק:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/forum/threadview/2832654347750520870/

פורסם

איזה תענוג... רק ב BF3 אפשר לאכול מנת פלאפל ביד אחת ולמרטר לקבוצה השניה ת'תחת ביד השניה, ולסיים ראונד 22-0 בגרענד בעזער. :cool2:

עשית לי חשק לפלאפל ... :cwm39:

פורסם

צודק ,היום הבעייה חזרה, שיחקתי 3 דקות בערך ועפתי.

עפתי גם מהאוריגין, ועכשיו אני לא מצליח להתחבר, כותב לי שהסיסמא לא נכונה. הסתכלתי בפורום הרישמי של התמיכה הטכנית, וראיתי שהרבה אנשים כרגע מקבלים מאוריגין את ההודעה שהסיסמא לא נכונה.

הודעה רישמית מ EA:

We´re getting reports that players are not being able to log on to Origin. We´ve picked up the issue and are investigating.

We currently got no information about the length of the downtime or what caused it, but we are working on it.

לינק:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/forum/threadview/2832654347750520870/

היום נכנסתי לשחק 20 דקות והכל היה בסדר.הבעיה הזאת קופצת מתי שמתחשק לה :hat:

פורסם

איזה חוסר מזל עצבני...חצי מהמשחקים שאני נכנס אליהם, לאחר 10 שניות נגמר הסיבוב בהפסד...

פורסם

די באימא שלי כמה אפשר! מי האידיוט שחשב על הפנס המזדיין הזה?! מה גרם להם לחשוב על זה?!

פורסם

פשוט עשו אותו הפוך :kopfpatsch: ... בקושי נותן לך בתור שחקן תאורה אבל לאוייב זה יותר מידי נותן לפרצוף .

אבל כפי שאמרו יסודר בפאץ.

פורסם

כמה זמן אפשר לחכות לפאץ'? המשחק שבור כל כך.

פורסם

חוץ מבעיות טכניות. ממש לא שבור... המצב נהדר לעומת כל כותר בעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים