פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים אהלן חבר'ס,יש לי תקלה שחוזרת על עצמה בכל פעם שאני עובר שלב ורציתי לשתף אתכם ואולי לקבל קצת משוב טכני.כל 2-3 שלבים שיש את מסך המעבר בין השלבים שמראה התקדמות וכו', ברגע שעוברות ה-30 שניות ואמור לעלות המשחק עצמו ה-CPU טוחן על 90% ואין התקדמות.רק KILL ב-task Manager יכול להוציא אותי מהמשחק. כמו כן יש הודעה של מ"ה שהמשחק תקוע.עוד מישהו נתקל ?
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים עלית עליי ניקולאיאני לא באמת מקוויבקאבל זה לא אומר שDICE לא אנטישמייםיש מצב שהמרגמה קצת OPאבל היא לא שוברת את המשחק...הארנב לעומת זאת- זה כבר סיפור אחר ;D
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים המרגמה ממש לא OP. עובדה שאתה לא רואה אנשים ישבים ומשתמשים בזה, אולי אחד פה ושם. מה גם שלההרג ממרגמה זה נדיר. אולי פעמיים בסיבוב וגם זה במקסימום. ניסיתי לשחק עם המרגמה כמה פעמים, מעבר לזה שזה משעמם רצח, לוקח המון זמן להרוג מישהו. באיזה 10 דקות עשיתי אולי 5 הריגות.
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים אתה צריך dedicated spotter עם MAVוכל העניין זה לשבת עם יד אחת על הצינור וסנדוויץ ביד השנייה
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים דווקא כבר יצא לי לראות כמה שהרגו די הרבה עם המרגמה...(גם במשחק אחד ) בסך הכל "נועד " לעלות את הK/D שממלא אף אחד לא מסתכל .
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים דווקא כבר יצא לי לראות כמה שהרגו די הרבה עם המרגמה...(גם במשחק אחד ) בסך הכל "נועד " לעלות את הK/D שממלא אף אחד לא מסתכל .מה שאתה אומר במילים אחרות שלארטילריה אין תרומה בשדה הקרבאתה מעליב חייל שלם בצה"ל
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים אני עדיין לא מבין איך לדרוס אנשים עם ה-MAV, יש שיטה? אני מכוון למרכז המאסה של הגוף ולא קורה כלום. אותי דרסו פעמיים בסיבוב אחד אתמול עשיתי אפילו Target practice על מורטריסט ללא שום הצלחה..
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים 2 שאלות.1- בשביל מה CO OP? זה SP עם מישהו? והאם יש שמה משהו אקסקלוסיבי לפתוח?2- מישהו מוכן לעשות טובה בבקשה ולתת לי את הEOD רובוט בשביל התיקונים?
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים מכל הנשקים האלה שפרסמו יש לי רק את T88 LMG ועוד איזה DAO12 משהו כזהאבל את כל הנשקים האחרים לא ראיתי שיש לי..
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים כי אלו הנשקים היחידים שיש. השאר זה accessories. העיקר עשו מזה מהומה.2 שאלות.1- בשביל מה CO OP? זה SP עם מישהו? והאם יש שמה משהו אקסקלוסיבי לפתוח?2- מישהו מוכן לעשות טובה בבקשה ולתת לי את הEOD רובוט בשביל התיקונים?1. כן. ואפשר לפתוח 6 נשקים למולטי רק דרך COOP.2. EA\DICE כבר איפסו למשתמשים שהם תפסו את ה-stats.
פורסם 2011 בנובמבר 1313 שנים 2. EA\DICE כבר איפסו למשתמשים שהם תפסו את ה-stats. לא לכולם... http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/mishax1/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.