פורסם 2011 בנובמבר 1113 שנים טוב אני גם מעוניין לעשות את הקטע תיקונים עם ה-BOT מי יכול לעזור? ולו רק בשביל לקבל את מדליה שמזה לא ניראת באופק! כמובן אחזיר באותו מטבע במידת הצורך... אפרופו צריך להיות פעיל איתו או למשל לא למות כדי שלא יעלם או משהו? או שזה שגר ושכח?
פורסם 2011 בנובמבר 1113 שנים רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION במחיר טוב (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל
פורסם 2011 בנובמבר 1213 שנים חרא חרא חרא של משחקאני התקנתי אותו, אני בהתחלה כשקופצים למחוץ לרכבת כדי להתחמק מהפצצה ואז מישהו יורה עליך מבפנים ואתה נאחז במדרגה , כתוב ללחוץ ספייסלוחץ על ספייס (גם רצוף וגם לא) אבל הוא לא מצליח להתקדם לאן שרצה ואחרי 3 פעמים נופל ומתאיך אני עובר את החרא הזה
פורסם 2011 בנובמבר 1213 שנים מענין האם כל הנשקים שיש כרגע יהיו זמינים גם ב DLC של Back to Karkand.אם הבנתי נכון, אז ב KARKAND יהיו לך נשקים אחרים, גם שריון ואוויר יהיו מBF 2. זה יהיה בדיוק כמו ב VIETNAM של BC 2 שקיבלת נשקים ורכבים אחרים שתאמו לתקופה.
פורסם 2011 בנובמבר 1213 שנים אז זה הולך מיני גיים כמו ויאטנם שנכנסים אליו בנפרד מ BC2?כי יותר הגיוני שמדובר באותה תקופה ופשוט יוסיפו את חבילת המפות
פורסם 2011 בנובמבר 1213 שנים Sorry about earlier B2K related confusion - B2K and BF3 maps can/will be part of the same rotations. Not like BC2 Vietnam.— Battlefield (@Battlefield) November 11, 2011 למזלנו.
פורסם 2011 בנובמבר 1213 שנים אז זה הולך מיני גיים כמו ויאטנם שנכנסים אליו בנפרד מ BC2? כי יותר הגיוני שמדובר באותה תקופה ופשוט יוסיפו את חבילת המפות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.