פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים דיברתי רק על כרטיס מסך, אבל אם אפשר לחכות אז עדיף גם להתאפק עם שדרוג כרטיס מסך. סדרת HD 7000 אמורה להביא קפיצה במהירות וחסכוניות של כרטיסי מסך בזכות הקטנת ה שבב. זה מה שאני תכננתי לעשות, אבל המשחק לא עובד אצלי אפילו ב LOW
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים סימתי היום את הסינגל ,לא משחק במולטי ... יתרשמתי מאוד מהגרפיקה למרות הגדרות נמוכות על ה8800GT שלי יש משהו בגרפיקה שנותנת למשחק להרגיש מאוד מציאותי מעבר לזה זה עוד COD קלון בסינגל ודי נימאס לי מהסוג הזה למרות שאני בטח יתן גם כמה שעות בודדות לCOD החדש ...
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים סימתי היום את הסינגל ,לא משחק במולטי ... קיימתי יחסי מין היום, נתתי לה לעשות לי ביד, נראה לכם שאני אדחוף את הזין שלי לתוכה?!זה בערך מה שאתה אמרת...
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים כמו כן הלכתי לרק בשר ואכלתי אחלה עוגת שוקולד... מסעדה מעולה אבל אני לא מבין מה עושים רעש מהבשר שלהם..
פורסם 2011 בנובמבר 1113 שנים לא לוקחים מפתח של חביתוש בלי רשות של רגע ודודליאגב, כדאי לכם לשחק (באופן חוקי) בסופ"ש הקרובhttp://www.battlefield.com/battlefield3/1/saysthanksזה כל מה שצריך לעשות...הפרס הראשון ביקור בDICEהפרס השני 5000$והשלישי מערכת משחקים חדשה[אני בונה על המקום השני או השלישי]
פורסם 2011 בנובמבר 1113 שנים מחבר קורה לא מעט שהפרסים המשניים טובים יותר מהפרס הראשי (:שיחקת במשחק בלי לעשות לו unboxing ?שמעתי שBF3 זה אחלה פריסבי
פורסם 2011 בנובמבר 1113 שנים רוני היה תענוג לשחק איתך, בהתחלה לא הבנתי מאיפה כל פעם הכוח של הטנק שלי מתמלא בערב עושים עוד משחק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.