פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים האם יש דרך לפתור את זה?? המשחק עובד במחשב אחר.... האמת, זה פשוט נראה לי כמו artifacts שיכולים להופיע שמשהו דפוק בכרטיס.. זה קורה רק במשחק הזה? ש לי חבר עם אותו כרטיס ואצלו הכל סבבה.. תנסה אולי להריץ איזה BENCHMARK חזק כדי לבדוק את הכרטיס תחת לחץ. אם גם שם זה מופיע, אז תפעיל אחריות אם זה לא עוזר, תנסה להסיר ידנית את כל הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש
פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים מעניין : http://visually.visually.netdna-cdn.com/BattlefieldvsCallofDuty_4eb7d7922619c.jpg
פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים בקרוב ... Battlefield 3™ Back To Karkand Premiere Trailer [HD] Back to Karkand - Gulf of Oman - Gameplay Back to Karkand - Strike at Karkand - Gameplay
פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים מה ההבדלים בין הגרסא הרגילה ל- limited edition?,אני מתלבט לרכוש את המשחק בשביל המולטיפלייר למרות שתמיד אהבתי את סידרת Cod הבנתי שאין מה להשוות הפעם ,אם יש למשהו סירטון התרשמות של הגיימפליי באונליין אני מאוד אשמח אם תפרסמו.
פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים האם יש פה כאלה שמחוברים דרך CCC ויש להם היום בעיות התנתקות קשות?רוב הזמן אני לא מצליח להתחבר לשרתים עם ההודעה "you were disconnected from EA server online", ואם אני כבר מצליח לשחק איזה 5 דקות אז יש לאגים מטורפים.
פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים מענין למה... אפשר בקלות לעלות איתו את היחס ה K\D ובכלל לצבור נקודות, יש לי הרגשה שיסרסו אותו ב PATCH העתיד לבוא.
פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים אם יש נשק שזקוק לסירוס במחוזקת זה ה Mortar הבזיוני. אפשר פשוט להתקמפר איתו בבסיס האם ולעשות איזה 40 הריגות בראונד, בלי שום סקיל, בלי שום דבר.
פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים אם יש נשק שזקוק לסירוס במחוזקת זה ה Mortar הבזיוני. אפשר פשוט להתקמפר איתו בבסיס האם ולעשות איזה 40 הריגות בראונד, בלי שום סקיל, בלי שום דבר. צודק. זה פשוט יותר גרוע מ KILL STREAKS של COD. KILL STREAKS לפחות צריך להרוויח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.