עבור לתוכן

צריכה המלצה לכרטיס קול/לוח אם לסראונד

Featured Replies

פורסם

טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן -

[glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow],

אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי..

אין לי תמיכה בסראונד.

אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530.

עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2.

עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות.

אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר]

תקציב -

כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום.

לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת חייב. אני מעדיפה ב-300.

מצאתי את זה, ורציתי לדעת עם זה מומלץ -

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=26978

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם
  • מחבר

שכחתי את השם שלו, אבל הלוח הכי מינימאלי של GIGABYTE לAMD.

בכל מקרה, מצאתי לוח אם כבר, אני מדעיפה עכשיו המלצות לכרטיסי קול! ^^

פורסם
  • מחבר

מבחינתי כרטיס קול מובנה הוא בסדר גמור, משמע לא יפריע לי כרטיס קול.

רוב הסיכויים שפשוט אלך על הלוח אם עם הקרוספייר והUSB3 עם תמיכה בסראונד וזהו, פשוט רציתי איזה כרטיס קול נורא זול שאוכל להשתמש לבנתיים בX530 עד שארכוש את הלוח אם.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

כן, אבל הבעיה בX530, שבשירים, הם נשמעים מזעזע בלי כרטיס תומך 5.1. הCENTER, שיש עליו כ"כ הרבה תגובות טובות, לא עובד כי אין תמיכה בסראונד.

וכרגע במחשב אין לי תמיכה בסראונד, לכן רציתי כרטיס קול זול שאשתמש בו לבנתיים. אבל עדיף כבר לחסוך את הכסף ללוח אם החדש.

תודה רבה.

פורסם

למה את משוכנעת שאין לך כרגע תמיכה בסראונד? איזה לוח אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

למה את משוכנעת שאין לך כרגע תמיכה בסראונד? איזה לוח אם יש לך?

אני משוכנעת מכמה סיבות,

1. אני מכירה את המחשב שלי, הוא נבנה חלק חלק ולכן אני יודעת בדיוק מה יש בתוכו.

2. אין לי את החיבור לסראונד מאחורה בלוח.

3. וזה הלוח הכי בסיסי לAMD, שכחתי את השם.. בקיצור, אין סראונד, אחרת לא הייתי טורחת לשדרג את הלוח.

פורסם

תבדקי את דגם הלוח עם cpu-z. גם בלוחות הבסיסיים ביותר ישנו כרטיס קול נורמאלי שתומך לפחות ב-5.1.

פורסם
  • מחבר

וזה לוח יישן יחסית ובסיסי מאוד, אין לו תמיכה בסראונד.

אני לא בטוחה, אבל זה הלוח אם -

GIGABYTE GA-MA74GM-S2

פורסם

אני חושב שאת טועה. אם יש שם כרטיס קול מובנה, הוא תומך בסראונד.

פורסם
  • מחבר

הקישור ששלחת הוא לא הלוח שיש לי. לשלי יש קירור כתום, וסלוטים של זיכרון צהובים. ובדקתי, ואני כן יודעת לעבור ממצב של 2.1 ל5.1.

http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ma74gm-s2h_30/

זה הלוח. טעיתי בדגם.

אין לו תמיכה בסראונד, בדקתי.

ותראו, אם אני טועה, למרות שבדקתי מאחורה ואין לי חיבור לסראונד בכלל ולפי מה שהבנתי מאנשים שיש להם את הלוח אין תמיכה בסראונד,

אז אשמח למידע איך להפוך את זה לתומך סראונד.

ולא דרך הדרייבר, כי את זה אני יודעת. ואם זאת הדאך.. אז זה יהיה פשוט..

והלוח החדש שאני רוצה לקנות הוא הרבה יותר מתקדם מזה. עם USB3 וקרוספייר.

פורסם

כתבת שבדקת מאחורה ואין חיבור לסראונד - זה כי הMIC IN והLINE IN מתחלפים כשעוברים למצב של 5.1 ומעלה.

נכון. זה בדיוק ככה במרבית הלוחות הבסיסיים. התוכנה של realtek מזהה חיבור לשקע מסוים ומאפשרת להגדיר אותו תוכנתית לתפקד כיציאה מסוימת או כניסה מסוימת.

פורסם
  • מחבר

בסדר. אולי אתם צודקים, פשוט אני רגילה שחיבור שחור זה חיבור לסראונד. וההגדרה שלי לסראונד? זה שכמובן כל ה-5.1 רמקולים יעבדו, ולא רק 2.1.

אנסה ואעדכן אתכם אם זה עובד.

עריכה : בדקתי עכשיו את החוברת של הלוח אם, ומה אתם יודעים, הוא באמת תומך בסראונד. הבעיה שלי שלמדתי מחשבים על ידי אחרים, אז מה שאומרים לי, כה מה שלמדתי. ולפי מה שהבנתי - גם מאחי - אין ללוח הזה סראונד. אבל עכשיו אני מבינה שהוא טעה. אנסה לחבר את כל הרמקולים ואראה אם זה עובד.

תודה רבה לכם!! אני באמת צריכה להיות פחות עקשנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים