עבור לתוכן

Battlefield 3- אשכול הבעיות הטכניות של המשחק

Featured Replies

פורסם

גם לי קורה דבר כזה, אבל בכמה סיבובים

• תגובות 499
  • צפיות 76.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק (קנוי) קורס לי באונליין... לא מתנתק, אין אחרי הקריסה הודעה של התנתקות או משהו כזה..

פשוט באמצע המשחק (בזמנים משתנים) התמונה בשלב כלשהו קופאת ואז המשחק יוצא..

המחשב שלי חזק והריץ גם את הקמפיין על הגדרות גבוהות..

AMD X4 940BE 3.0GHZ

4GB RAM

HD4870

אני לא מבין למה זה קורה..

פורסם

יש לי את אותו כ.מסך , תתקין דרייבר חדש מהאתר של ATI , יצא דרייבר במיוחד לבאטלפילד ולא יהיה כל בעיה..

רק תקפיד שאתה מעדכן טוב תדרייבר מסיר תקיים ושהחדש אכן מחליף אותו , לי הייתה בעייה עם זה והסתבכתי קצת עד שהצלחתי

פורסם

יש אצלי תופעה של קטיעת הסאונד לפרקים של חצי דקה עד דקה, לעוד מישהו זה קרה?

פורסם

יש לי את אותו כ.מסך , תתקין דרייבר חדש מהאתר של ATI , יצא דרייבר במיוחד לבאטלפילד ולא יהיה כל בעיה..

רק תקפיד שאתה מעדכן טוב תדרייבר מסיר תקיים ושהחדש אכן מחליף אותו , לי הייתה בעייה עם זה והסתבכתי קצת עד שהצלחתי

עדכנתי לדרייברים האחרונים ולא יצא לי שהמשחק יקרוס (למרות שלא שיחקתי הרבה) אבל ממה שכן שמתי לב שהמשחק רץ הרבה פחות חלק.. הרבה מריחות כאלה שקשה להבין על מה מסתכלים.. (ההגדרות נשארו אותו דבר וגם על AUTO.. כלומר זה מה שהמשחק בחר בשבילי)..

אני לא יודע מה לעשות..?

פורסם

עדכנתי לדרייברים האחרונים ולא יצא לי שהמשחק יקרוס (למרות שלא שיחקתי הרבה) אבל ממה שכן שמתי לב שהמשחק רץ הרבה פחות חלק.. הרבה מריחות כאלה שקשה להבין על מה מסתכלים.. (ההגדרות נשארו אותו דבר וגם על AUTO.. כלומר זה מה שהמשחק בחר בשבילי)..

אני לא יודע מה לעשות..?

תשנה את ההגדרות.. תציג FPS למעלה מצד שמאל ותוריד הגדרות עד שיהיה 45 +- ..

המשחק לא תמיד בוחר את ההגדרות הכי טוב שיש.

פורסם

האא איזה עצבים עם המשחק ,קורס לוינדוס אחרי שתי דקות ..

כרטיס מסך GTX560TI . הורדתי את ההגדרות שום דבר לא עוזר :nixweiss:

למישהו יש מושג מה עושים ?

פורסם

לבטל את הOC של הכרטיס. או לעדכן ביוס.

פורסם

OC מבוטל ..

הצלחתי באמת העדכון של ביוס עזר .. בנתיים אין נפילות .

תודה .

פורסם

יש לי בעיה קצת מוזרה....

הסרטים של הסינגל פלייר, כולל הקרדיטים בהתחלה, קופצים ו"מגמגמים" עם הסאונד. לעומת זאת הגיימפליי עצמו, של הסינגל ושל המולטי, חלק כמו חמאה. לא מצאתי על זה כמעט כלום ברשת, מלבד ת'רד קטנטן בבטל לוג של כמה אנשים שנתקלו באותה בעיה. רעיון למישהו?

המערכת שלי:

E8400 @3.6 gHz

EP43-UD3L

Kingston 2GB DDR2- 800 X2

HD5850

פורסם

מחקתי שוב את הכל כולל המשחק והתקנתי מחדש ועדיין כל פעם המשחק קורס...

ממש מעצבן.. מה אני עושה??

עריכה:

המצב הרבה יותר גרוע ממקודם עכשיו! אני בקושי מצליח להפעיל את המשחק.. הוא עולה לפעמים הוא נתקע לי במסך DEPLOY.. לפעמים אני מצליח להיות במפה לדקה ולא יותר מזה..

שוב המפרט שלי מספיק טוב להריץ את המשחק ושיחקתי בכל הקמפיין אני לא יודע מה הבעיה פה..

AMD PHENOMX4 940BE 3.0GHZ

4GB RAM

HD4870 1GB

פורסם

אני מקבל את זה :

bf3a.png

באופן קבוע בטיענה של המשחק או אחרי דקה או שתיים במשחק...

יש רעיונות ??

I7-920

3GB

5870

DRIVER 11.11

עובד חלק בסינגל ותמיד נופל במולטי אני משתגע...

עוד עדכון קיבלתי שגיאה חדשה:

bf31s.png

אין לי מושג כבר מה לעשות קניתי את המחשק בגרסאת RU זה קורה גם ישר אחרי התקנה ברוסית וגם אם אני משנה את השפעה לאנגלית.

פורסם

כל היום המשחק מסרב להחתבר לכל השרתים...

מה לעשות?

זה אומר או שEA לא חיברו אותי או שסתם זה לא התחבר

פורסם

איזה הודעה אתה מקבל ?

רוב הפעם שנותקתי מהשרת של EA ולפעמים סתם אומר שנותקתי או שלא הצליח להתחבר. פעם אחת היה הודעה שנותקתי בגלל PB עקב אפס שניות או משהו כזה...

ניסיתי לנתק ולחבר את הראוטר אבל זה לא עזר

פורסם

אני מקבל את ההודעה של ניתוק מEA רק בשרתים הישראלים (היפרניה) ורק בפעם הראשונה שאני מנסה להכנס לאותו שרת.

זה היה קורה לי כמעט כל הזמן בניסיון הראשון אבל אחכ מסתבר. עכשיו זה בכלל לא מתחבר

אני אנסה בשרתים לא ישראלים

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים