עבור לתוכן

Battlefield 3- אשכול הבעיות הטכניות של המשחק

Featured Replies

פורסם

קרה לי כמה פעמים, בעיקר במפות חשוכות, שכמעט לא רואים כלום. אבל ממש.

אם למישהו זה קורה הפתרון הוא לשנות רזולוציה, לאשר את השינוי ואז לשנות חזרה.

אצלי לפחות זה עובד. מקווה שיתקנו את זה כי זה ממש מציק.

• תגובות 499
  • צפיות 76.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אולי לא משחק באטלפילד, אבל יש אתר עם דרייברים שהם בטא- גם של נוידיה וגם של amd

אתר מאוד טוב בכללי יכול לפתור לכם חלק מהבעיות ולשפר ביצועים. מה שכן השינוי דרייברים על אחריותכם בלבד, אני אישית מוריד דרייברים שהמון אנשים הורידו.

www.guru3d.com

תקראו את הפירוט ופשוט תשימו לב שיש תיקונים לבאטפילד בפירוט או שיפור ביצועים

פורסם

nucleo

פתרון מהיר יותר זה ALT +ENTER ואז שוב חזרה למסך מלא .

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

המשחק קורס בלי הפסקה... עכשיו הוא גם לא עולה, נתקע בLOADING ויוצא אחרי כמה דקות

פורסם

שלום חברים!

צריך את עזרתכם. אני פשוט בסבל נוראי. לא יכול לשחק. היום ניסיתי שוב והיה פשוט זוואה. כמה פעמים הרגו אותי כי פשוט המשחק מגמגם ואני לא מספיק לכוון.

מדדתי FPS עם FRAPS ואני מקבל בין 20 ל30. בפורום כרטיסי מסך היו כמה חברה שטענו שהם עם המעבד כמו שלי וכרטיס מסך או כמו שלי (אצל אחת) או HD 6850 (אצל בחור השני) והמשחק רץ טוב אפילו על הגדרות יותר גבוהות משלי (אני שמתי הכל על LOW).

אבל הם משחקים ברזולוציה נמוכה. אני גם ניסיתי להוריד רזולוציה וזה לא עזר לי. אז הם טענו שבעיה במחשב שלי.

מצידי, אני בטוח שאין לי בעיה במחשב, כי רק BF 3 לא עובד לי ( בבטא עבד לי טוב על LOW).

שאר המשחקים עובדים טוב, שיחקתי BC 2 על MEDIUM עם FPS סביר.

אודה מאוד על עזתכם.

פורסם

יש לי גם ואפילו FPS גבוה אבל כנראה פחות מורגש ממך אתה עוד על 20/30 FPS איך אשר לשחק ככה.

פורסם

היום בערב התחלתי להתקל בהתנתקויות תוך כדי משחק

ה game manager

אומר

You were disconnected from EA Online.

התחלנו שוב עם הבעיות בבזק בינלאומי ?

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מחשב חדש לפני שבוע,המחשב נרכש מלכתחילה כדי להריץ את המשחקים החדשים במקסימום רזולציה.

הבעיה שלי היא כזאת ,אני הפעלתי את המשחק על ULTRA כולל מקסימום בפילטרים והמשחק אחרי 5 דקות קורס,כלומר יוצא החוצה.

בהתחלה לא הבנתי שזה קשור לכרטיס מסך אבל שהתחלתי לשחק עם ההגדרות אז המשחק כבר לא יצא החוצה.

מה שעשיתי היה לבטל את הפילטר הבא:

ANTIALIASING DEFERRED

ברגע שביטלתי המשחק לא יצא יותר החוצה,השאלה שלי היא כזאת למה זה קורה? רכשתי מחשב בהרבה כסף האם הוא לא מסוגל להחזיק את המשחק על הפילטורים הכי גבוהים?

המפרט שלי הוא כזה

I7 2660K

GTX580 EVGA SC

ASUS P8Z68 DELUX/GEN3

SEESONIC 850 X SERIES

G.SKILL SNIPER 2X4 GB

כמובן שהתקנתי את הדרייבר העדכני האחרון (לא הבטא).

קצת התאכזבתי מזה ,האם הכרטיס מתחמם יתר על המידה ואם כן איך אוכל לראות זאת?

האם יש תוכנה שדרכה אוכל לראות את חום ליבת הכרטיס מסך?

תודה מראש לעונים.

פורסם

בדקת טמפ בזמן שהפילטר פועל ? תוריד GPUZ ותשאיר אותו ברקע בזמן המשחק.

ותעדכן גם לדרייבר של הבטא האחרון, לי זה פתר את כל הבעיות ואני גם עם GTX 580 (היו לי בעיות שהמשחק פשוט לא נכנס -> עם מסך שחור ורק בפעם השניה זה נכנס כמו שצריך, הדרייבר פתר את זה).

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מחשב חדש לפני שבוע,המחשב נרכש מלכתחילה כדי להריץ את המשחקים החדשים במקסימום רזולציה.

הבעיה שלי היא כזאת ,אני הפעלתי את המשחק על ULTRA כולל מקסימום בפילטרים והמשחק אחרי 5 דקות קורס,כלומר יוצא החוצה.

בהתחלה לא הבנתי שזה קשור לכרטיס מסך אבל שהתחלתי לשחק עם ההגדרות אז המשחק כבר לא יצא החוצה.

מה שעשיתי היה לבטל את הפילטר הבא:

ANTIALIASING DEFERRED

ברגע שביטלתי המשחק לא יצא יותר החוצה,השאלה שלי היא כזאת למה זה קורה? רכשתי מחשב בהרבה כסף האם הוא לא מסוגל להחזיק את המשחק על הפילטורים הכי גבוהים?

המפרט שלי הוא כזה

I7 2660K

GTX580 EVGA SC

ASUS P8Z68 DELUX/GEN3

SEESONIC 850 X SERIES

G.SKILL SNIPER 2X4 GB

כמובן שהתקנתי את הדרייבר העדכני האחרון (לא הבטא).

קצת התאכזבתי מזה ,האם הכרטיס מתחמם יתר על המידה ואם כן איך אוכל לראות זאת?

האם יש תוכנה שדרכה אוכל לראות את חום ליבת הכרטיס מסך?

תודה מראש לעונים.

שלום גיל!

חבל מאוד שלא התייעצת בפורום מפרטי מחשב לפני שעשית קנייה.

באיזה רזולוציה אתה משחק?

כעיקרון GTX 580 לא מספיק כדי לשחק בהגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים. אם היית מתייעץ אז אני בטוח שהיו מציעים לך מערכת יותר מאוזנת עם כוח גרפי יותר חזק. אבל מה שנעשה כבר נעשה.

פורסם

GTX 580 כן מספיק.. (ברזולציה של 1920X1200) הוא מקבל באתרי הביקורות בין 42-60 FPS בהגדרות MAX , אבל כרגע זה לא קשור לבעיה שיש לו.

ומספיק זה בעיני המתבונן, יש כאלה ''שמספיק להם'' מינימום 60 .

הגדרות מומלצות:

BF3HardwareGuide-PreliminaryOPS.png

פורסם

אם היה לי 40 קבוע על ULTRA, אז הייתי שמח מאוד ;D

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולכם על התגובות.

שהתקנתי את המחשב בהתחלה מערכת ההפעלה הייתה WIN7 32 BIT ,החלפתי אותה עכשיו למערכת הפעלה 64BIT מקורית ושיחקתי קצת אתמול וזה נראה הרבה יותר טוב,לא הייתה שום קריסה (רבע שעה 20 דקות בערך).

בדקתי עם תוכנה שהגיעה מ-EVGA שהראתה שהטמפ' בערך בין 65-69 מעלות וה-GPU ב-98%

בנוסף יש באפשרותי לעשות OC נוסף לכרטיס מסך לקבלת כוח עיבוד נוסף למרות שהכרטיס הגיע מומהר מהחברה על 797MHZ

אני אמשיך לבצע מעקב אחרי זה ואם הבעיה תחזור אני אחזור לפה להתייעץ איתכם.

Zeus710

למה לא התייעצתי לפני קנייה אתה שואל? אז כן התייעצתי ודווקא אמרו לי שמספיק ה-GTX570 ואני החלטתי להוסיף עוד 800 שקלים ורכשתי את את ה-GTX580 ,עוד נאמר שלא לכל אחד מתאים מערכי כרטיסים וצריך סבלנות להתעסקות איתם אז החלטתי שלא אקנה מערך כזה כרגע אבל השארתי את האופציה בעתיד ע"י קניית ספק של 850W

ישנה איזו תוכנה שתאמר לי כמה פריימים לשניה אני מקבל תוך כדי המשחק? באמת מעניין אותי לדעת כי נראה לי שדווקא גבוה לפני שהמשחק קורס.

תודה מראש על העזרה

פורסם

אני מקבל D/C אחרי כמעט כל סיבוב. ברגע שנגמר הסיבוב והמפה הבאה נטענת אני מתנתק. למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים