פורסם 2002 במרץ 1523 שנים נכון סמסונג 959,הוא מסך מצויין.אבל הוא יכול ליקנות גם מסךCTX או MAG,גם אלה מסכים מצויינים.אני ליפני שקניתי את ה CTX PR960F שלי,בדקתי את המסך של SAMSUNG 959NFלא היה לי כיף להיסתכל עליו,אחר כך בדקתי את ה CTX עליו ממש היה לי כיף להיסתכל.זה שונה מאחד לאחד,המלצה שלי...תיראה את שני המסכים,מה שיותר נוח לך תיקנה.
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים אם חשובה לך בריאות העיןתקנה רק סמסונג 959NFהמחיר הכי זול תמצא באלכס מחשבים רחוב מוריה 58 חיפהתגיד לאלכס שיאיר שלח אותך ותקבל כל מוצר של סמסונג במחיר הכי זול בארץ . באחריותתפסיק כבר, ספאמר!יש לך אחוזים באלכס מחשבים שאתה ממליץ על החנות הגרוזינית הזאתי שלך? אתה מקבל אחוזים ממנו? זאת נראית לי כמו איזה חנות קברים מקומית, לא כמו חנות מחשבים מקצועית. אתה בכלל לא מפרסם פה הודעות בפורום, רק לפרסם כמה תותח אתה שאתה מוכר 20 מחשבים ביום(או שאני צריך לומר קובר?) או שאתה מפרסם את האלכס מחשבים הרקוב הזה.
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים לא צריך להתקיף ככה דודאם כבר מדברים על אלכס מחשביםתשאל אותו (ברצינות) אם הוא רוצה לפרסם פה בתשלוםגם ככה האתר הזה בקושי נושם...
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים איך אני קובראם אני מראה לכל הלקוחות את האתר שלכםוממליץ לקנות לפי הרשימה.תשאל את מינימיזר(דני) עלי ותבין תשאל את תומר גבל ותבין עוד יותר כי זה לא בית קברותיש לי חרוז חדשמחשב קונים עם אבא (ולא סבא).סבא= שוק קברים
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים קודם כלזאת אולי הססמא הכי לא יפה ששמעתי בחיים שלידבר שניאל תתן פה כתובת ופרסומים בגלל שאתה עובד שםיש פה גם אנשים מפלונטר ומזיגזג ואפילו הבעלים של ספקטרוםואתה לא רואה אותם מפרסמים את עצמם בחינם... הם מפרסמים למעלה בבאנר, איפה שהמקום של זהבגלל שאנחנו רוצים לשמור על אוביקטיביות
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים אני הלכתי על ה-L.G 995FT PLUS והוא ממש מצוייןבלי עיוותים ואייכות ממש טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים philips 19" 0.24 רק 1650 ש"ח - אצל חבר שלי עומד כזה וכשתשחק medal of honor : allied assault העיינים שלך יצאו מהמקום!!!!
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים philips 19" 0.24 רק 1650 ש"ח - אצל חבר שלי עומד כזה וכשתשחק medal of honor : allied assault העיינים שלך יצאו מהמקום!!!!אתה מתכוון כתוצאה מבריחת הפוקוס בצדדים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.