עבור לתוכן

יש המלצה לאנטי וירוס שלא יאט את המחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לכם המלצה לאנטי וירוס שלא יאט את המחשב?

אני שואל כי היה לי את הAVG החינמי. והוא ממש האט לי את המחשב. סכ"ה מחשב עם ליבה כפולה ו2 ג'יגה. הסרתי אותו וזה מרגיש כמו מחשב חדש ממש. הרבה יותר מהיר בלי הAVG. ממש מהיר!

אבל צריך גם אבטחה מינימלית. אז...יש המלצה על אנטי וירוס שלא יאט את המערכת?

תודה

פורסם

Microsoft security essentials

צורך מעט משאבי מערכת ומומלץ באופן כללי למי שמחפש אנטי וירוס פשוט ויעיל להגנה מפני מזיקים אקראיים.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הוא מתחיל להתעסק לי בקבצים ברקע

כי שמתי לב שיש כל מיני אנטי וירוסים שפשוט עובדים להם ברקע ומתחילים לעבור לי על קבצים בלי שביקשתי.

שזה מוזר מאד.

לא מדובר בסריקת וירוסים או משהו.

שמתי לב שהמערכת מתחממת בלי ששום דבר קריטי רץ... אז פתחתי resource monitor וראיתי שיש הרבה קריאות הארדיסק מהתוכנה... ככה סתם תפסה יוזמה :P

אגב, הAVG החדשה דיי חזירה.

הוסיפו לה איזה performance monitor בילט אין בתוכנה. אם אתה פותח יותר מידי לשוניות דפדפן למשל היא מודיעה לך שהמשאבים נגמרים או משהו...

החזירות היא שהאנטי וירוס עצמו מבזבז לך את משאבי המערכת :screwy:

פורסם

רוב האנטי וירוסים מתזמנים לצד משימות עדכון גם סריקה (בדרך כלל שבועית) אוטומטית. פשוט תכנס ותבטל/תגדיר את המשימות שאתה צריך או לא צריך בהתאם להעדפות שלך.

לא ממש הבנתי מה הכוונה ב"התעסק לי בקבצים ברקע". לאנטי וירוס יש רכיב קבוע בזכרון שבין היתר אחראי על בדיקת קבצים במבצים שונים (לדוגמה, דוא"ל, מסרים מיידיים ועוד). לא לכל אנטי וירוס יש את כל הרכיבים הללו (לא כולם בודקים קבצים מדוא"ל בחיבור POP3, מתוכנות מסרים מיידיים וכן הלאה), אבל כולם בודקים את הקבצים שנכתבים לדיסק. אם תבטל את זה באותה מידה אתה יכול להסיר את האנטי וירוס לגמרי ולהריץ רק בדיקות יזומות.

פורסם

האנטי וירוס המוצלח ביותר בעולם: שכל. שים לב למה שאתה מוריד, לא יהיו וירוסים.

פורסם

nod32 פשוט מצויין!

משתמש בו ולא מאט כלל את המחשב. עושה סריקות מדי כמה ימים שאתה מגדיר (ואתה אפילו לא מרגיש שהם מתרחשות), וסורק כל קובץ חדש שנוצר במחשב כדי למנוע וירוסים בצורה מושלמת, בקיצור ממש מומלץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים