פורסם 2002 במרץ 1523 שנים במחשב של אחותי מקבלים כל הזמן מסך כחול לוחצים הנטר והכל חוזר לעבוד כאילו לא קרה כלום!VXD VREDIR(6) זה בערך מה שכתוב שםהחלפתי את הקובץ vredir.vxd בקחוץ חדש שהוצאתי מהדיסק של חלונות 98 אבל הבעיה ממשיכה...מישהו יודע מה תפקידו של הקובץ הזה בכלל??????????.
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים לא יודע לא נתקלתי בקובץ הזה אף פעם !!!אבל יאללה חלס הדור של windows 98 נגמר כבר !!! ;D ;D ;Dאני אומר שעם אתה רוצה עדיין להשאר עם ה 98 לפחות את ה second edition !!
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר א. המחשב שלה הוא P2 350 ולכן XP לא בא בחשבון...ב. מותקן אצלה ה Win98 SE
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים א. המחשב שלה הוא P2 350 ולכן XP לא בא בחשבון...ב. מותקן אצלה ה Win98 SEקודם כל, המחשב הזה כן עומד בדרישות המינימום ל-XP. אתה תמיד יכול לבטל את כל האפקטים שמכבידים על המחשב. אם אין במחשב של אחותך לפחות 128 מ"ב זיכרון אז תוסיף.ומה בקשר לחלונות 2000 ? גם היא מערכת הפעלה יציבה וטובה.
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים זה קורה כשהיא מחוברת לאינטרנט?יש ADSL או רשת מקומית בסביבה?מאשבי מערכת, על כמה אחוזים?אחרי המסכים הכחולים יש שינוי?
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים תופעת המסכים הכחולים נגרמת בדר"כ ע"י רכיב חומרה לא תקין ,מודול זכרון לא תקין ,דרייבר לא תואם .למערכות 9x התרופה בדר"כהיא פירמוט.
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים תופעת המסכים הכחולים נגרמת בדר"כ ע"י רכיב חומרה לא תקין ,מודול זכרון לא תקין ,דרייבר לא תואם .למערכות 9x התרופה בדר"כהיא פירמוט.במערכות מבוססות NT זה די בטוח שזאת הסיבה. בווינדוס 98 SE מסך כחול זה כמעט בטוח שלא בעיית חומרה כי זאת מערכת מאוד מאוד לא יציבה.כדי באמת לשקול להחליף מערכת. XP אמור לסחוב במחשב הזה.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים מחבר ישנה רשת מקומית שדרכה היא גולשת באינטרנט...אני לא חושב שיש טעם להתקין אצלה XP כי זה סתם יאיט לה את המחשב שהוא איטי גם ככה....(למרות שהוא עם 128 מגה זיכרון)אולי אולי..אני אשדרג לה את המחשב לסלרון 900 או 1000 בעזרת מתאם פאוןור לאפ.אף אחד פה לא יודע מה תפקידו של הקובץ?!?!!?!?אני חושב שזה קשור לסידירום איך שהוא....אולי אני אפרמט ואתקין הכל מחדש....נראה כבר...
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים הקובץ vredir.vxd זהו קובץ של רכיב רשת שלא הותקן כמו שצריך ,תעשה חיפוש ב-registry של windows לקובץ הנ"ל ותמחק אותובכול פעם שתמצא רשומה לאחר מכן תסיר ותתקין את רכיבי הרשת כמו שצריך זאת אומרת שכאשר תתבקש להכניס תקליטור של windowsתדאג שהוא יהיה זמין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.