פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATEDhttp://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים 1. זו שאלה למדור ניידים, לא מדור צרכנות.2. לפי החלקים סביר להניח שהמחשב בן אכן כשנה, או לא הרבה מעבר לכך.3. האם המחיר סביר? אם המחשב היה חדש, אז כן. כמשומש (ולא בהכרח תחת אחריות שמישהו יהיה מוכן לכבד), אני לא בטוח.4. על השאלה "איך המחשב" לא ניתן לענות בלי לדעת מה הדרישות שלך ממנו.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים מחבר 1. זו שאלה למדור ניידים, לא מדור צרכנות.2. לפי החלקים סביר להניח שהמחשב בן אכן כשנה, או לא הרבה מעבר לכך.3. האם המחיר סביר? אם המחשב היה חדש, אז כן. כמשומש (ולא בהכרח תחת אחריות שמישהו יהיה מוכן לכבד), אני לא בטוח.4. על השאלה "איך המחשב" לא ניתן לענות בלי לדעת מה הדרישות שלך ממנו.מבחינת המפרט אני מכיר את החלקים והכל. אני מודע לביצועים שהוא יכול לתת.האיך זה ביחס למחיר זה הכל
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים השאלה עם אתה צריך מסך 13 או יותר גדול או פחות גם הכרטיס מסך חלשלוש מה שכן מפרט כזה סביר להניח שיותר קל להתקין אקינטוש עם זה מענין אותך יש שיקולים שלך כצרכן -עם זה תחליף שולחני אפשר למצוא חדש טוב באיזה 2500 שקל ועם מסך גדול יותר אבל לנידות מסך 13 עדיף לאומת זאת עם אתה מעונין במשחקים -זה גרוע
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים מחבר השאלה עם אתה צריך מסך 13 או יותר גדול או פחות גם הכרטיס מסך חלשלוש מה שכן מפרט כזה סביר להניח שיותר קל להתקין אקינטוש עם זה מענין אותך יש שיקולים שלך כצרכן -עם זה תחליף שולחני אפשר למצוא חדש טוב באיזה 2500 שקל ועם מסך גדול יותר אבל לנידות מסך 13 עדיף לאומת זאת עם אתה מעונין במשחקים -זה גרועאני קונה את זה כמתנה לחברה שלי,יש לה יום הולדת. בעיקרון משחקים היא לא בעניין.אתה יודע מה שבנות אוהבות, גלישה באינטרנט קצת סרטים קצת מסמכים. אולי OFFICE וכאלה.וזהו ברגע שימוש ברגוע. אולי איזה משחקים בקטנה אבל יותר בכיוון של משחקי web ולא התקנה לגמרי.השאלה אם הוא שווה את המחיר.מסך 13 זה לא קטן מדי אבל?אלא אם כן יש לכם המלצה למחשב טוב יותר
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים מתנה יד 2 ? ועוד לחברה שלך ? -אני לא בדיוק המומחה לבחורות בפורום -אבל עם אתה אוהב אותה מספיק לזרוק אליה 2500 שקל תעשה לעצמך טובה ענקית -ואל תיקנה לה מתנה יד שניה -זה לא איזה גור של כלב או משהו זה מחשב אני לא מכיר את החברה שלך אבל עם היא מעדיפה אלקטרוניקה על איזה תכשיט או בגד -רק יד ראשונה כמתנה אתה יכול לקנות לה איזה טבלט שבדרך כלל לא היתי ממליץ -אבל זה מתנה לחברה -ככה שזה לא באמת חיב להיות שימושי
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר מתנה יד 2 ? ועוד לחברה שלך ? -אני לא בדיוק המומחה לבחורות בפורום -אבל עם אתה אוהב אותה מספיק לזרוק אליה 2500 שקל תעשה לעצמך טובה ענקית -ואל תיקנה לה מתנה יד שניה -זה לא איזה גור של כלב או משהו זה מחשב אני לא מכיר את החברה שלך אבל עם היא מעדיפה אלקטרוניקה על איזה תכשיט או בגד -רק יד ראשונה כמתנה אתה יכול לקנות לה איזה טבלט שבדרך כלל לא היתי ממליץ -אבל זה מתנה לחברה -ככה שזה לא באמת חיב להיות שימושינכון אתה לא מומחה לבחורות,אני רוצה לקנות לה מחשב נייד אם יש לך הצעה למחשב נייד חדש עד 2500₪ זה יהיה נחמד.הצעות למתנות אחרות לא מעניינות אותי אחי.אני פשוט רוצה לממוא לה את הנייד הכי טוב שאפשר ב2500 היא קצינה בצבא ומתחילה ללמוד אם יש לך רעיון זה יהיה טוב
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר במחיר כזה לך על נטבוק -זה גם יותר מתאים לצבא וגם תוכל לקנות חדשלקחתי את המחשב הזה ב2000₪ חחיצא בסדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.