עבור לתוכן

הקמת רשת פנימית

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין להתקין מערכת חדשה לרשת הביתית שלי.

היום, אני משתמש בראוטר ישן של בזק (לא מחובר לקו הטלפון, רשת פנימית בלבד), אליו מתחבר דיסק קשיח חיצוני אחד (לא תומך ביותר מזה).

יש לי אפשרות לקבל ללא תשלום את המכשיר הזה:

http://orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel/Edimax_EW7416/

שיכול אולי לפתור לי את הבעיה הקיימת: סרטים 'קלים' לעיתים נתקעים לשנייה מידי פעם, סרטים 'כבדים' (HD) לא ממש עובדים (התעבורה של המידע כראה לא מספיקה).

העניין הוא כזה:

לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר לראוטר הזה מאורנג' שום USB, אך יש לי חיבור רשת.

האם יש מתקן כלשהו או משהו שאני יכול לחבר אליו (רצוי תומך USB-3, לא חובה) דיסק קשיח חיצוני ואותו, בכבל רשת, אני אחבר לראוטר? או אולי, לחילופין, איכשהו לחבר דיסק קשיח חיצוני לראוטר מאורנג' בכבל רשת? (המכשיר הנוסף לא צריך להיות בעל יכולת 'לקרוא' מתוך ההארד דרייב, רק להעביר מידע. אם זה עובד כיום יופי עם ראוטר מבזק, אין סיבה שזה לא יעבוד.)

תודה מראש :yelclap:

פורסם

מה שאורנג' מציעים אינו נתב אלא נקודת גישה.

פורסם
  • מחבר

מה שאורנג' מציעים אינו נתב אלא נקודת גישה.

המטרה היא רשת ביתית ללא אינטרנט

אני רוצה 'לתת' לדיסק קשיח חיצוני WIFI כדי להתחבר אליו בצורה אלחוטית.

היום אני משתמש בראוטר (שלא מחובר כלל לאינטרנט) ישן של בזק, אבל סרטים באיכות גבוהה (4GB פלוס) נתקעים כל שלוש שניות.

חשבתי שנקודת הגישה הזו של אורנג' (או איך שלא קוראים לזה) תוכל לפתור לי את הבעיה, במיוחד אם יש דרך לחבר את זה דרך מפצל USB (ובכך לחבר כמה דיסקים קשיחים) ואת המפצל לחבר למכשיר של אורנג' בכבל רשת (בנתב של בזק זה בלתי אפשרי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים