פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים 1. אחרי מחיקת תיקייה שנקראת :Dc54 עם התוכנה unlocker כל פעם שאני מנסה למחוק קבצים מסל המחזור אני מקבל את השגיאה בתמונה . Uploaded with ImageShack.us 2.אחרי שימוש ב-combofix יש לי צללית ירוקה מתחת לאייקונים .כבר ניסיתי ללכת לביצועים במאפייני המערכת ולהוריד את הוי וזה לא עזר . Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר הבעיה השנייה עם האייקונים נפתרה לי אחרי שהעברתי את וינדוס ממראה קלאסי למראה של וינדוס אקס פי . אבל עדיין הבעיה הראשונה נשארה . :s05:
פורסם 2013 בדצמבר 711 שנים שלום לך.אולי אצלך תפעל השיטה הבאה:לדוגמא:ספרייה שנקראת abcdeבכונן לדוגמא C:אם כך,הצורה המלאה תיראה כך: C:\abcde כדי למחוק את הסיפרייה,אפשר לנסות את הדרך הבאה:להקיש את הפקודה הבאה ב in the Run the command CMDC:\>rmdir /s /q C:\abcdethats remove the directory (abcde) from disk (C:) yesכדי שזה יצליח צריך להיכנס למחולל הדוס בוינדוס CMDושם להקיש את פקודת ההסרה,לסיפרייה , בספרייה הראשית של הכונן שהספרייה למחיקה נמצאת שם או לחילופין,להגיע לתת הסיפרייה שברמה אחת מעל לתת הספרייה המיועדת למחיקה.בהצלחהRobitusinm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.