פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים נראה לי שאצלי זה הכי פשוט.מאסטרכארד של ישראכארד משלם בפייפל בשקלים ולא לוקחים לי עמלה בבנק,רק את העמלת המרה של פייפאל.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים הכי פשוט אולי, אך לאו דווקא הכי זול.לרוב העמלה של פייפאל גבוהה מהעמלות של חברות האשראי.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר ניסית לבצע חיפוש? אני פרסמתי הסבר מפורט לפחות 3 פעמים בפורום.ניסיתי לבצע חיפוש גם בגוגל. יש כל כך הרבה נושאים שכמובן לא קראתי את כולם אבל קראתי את רובם. שלך לא קראתי. הרצתי עכשיו חיפוש ויש לך הרבה נושאים שמילת המפתח "PAYPAL" נמצאת שם.יש לך קישור/ים רלונטי/ים?נראה לי שאצלי זה הכי פשוט.מאסטרכארד של ישראכארד משלם בפייפל בשקלים ולא לוקחים לי עמלה בבנק,רק את העמלת המרה של פייפאל. מאסטרכארד של ישראכראד הוא כרטיס חוץ בנקאי? יש עליו תשלום חודשי?
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים ניסיתי לבצע חיפוש גם בגוגל. יש כל כך הרבה נושאים שכמובן לא קראתי את כולם אבל קראתי את רובם. שלך לא קראתי. הרצתי עכשיו חיפוש ויש לך הרבה נושאים שמילת המפתח "PAYPAL" נמצאת שם.יש לך קישור/ים רלונטי/ים?http://tinyurl.com/64e43rl
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר מעולה.אז ההצעה שלך היא לבקש בבנק שלי כרטיס אמריקן-אקספרס (AMEX).השאלות שעולות הן:- כרגע עד שאזמין, המענה הזמני זה המרה של חברת האשראי שעומדת על 2.5%? - האם יש דמי מנוי עבור הכרטיס? זה משנה אם אני חייל או לא? כרגע יש לי VISA של כ.א.ל. ואיני משלם אג' עבור דמי מנוי.- במידה ואזמין, בתשלום בפייפל עדיף שהם יעשו את ההמרה או גם שהחברת אשראי תעשה את ההמרה? מה גובה עמלת ההמרה?- מישהו יודע מה עמלת ההמרה שPaypal גובים?
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים איפה קראת שאני מציע להנפיק אמקס?זה לא מעני זמני. בכל מקרה העמלה של פייפל גבוהה יותר מהעמלה של הכרטיס האשראי. פשוט מגדירים בפייפל שהחיוב יתבצע במטבע המקורי ושהכרטיס יבצע את ההמרה, הסברתי איך עושים זאת.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים מחבר לא אתה זה שיצאת בהמלצה לעבור אליהם, אך המשכת לייעץ לעבור אליהם כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513811.msg4392949#msg4392949חישבתי כרגע את העמלת שלוקחים בPayapl והיא עומדת על כ3.7%. אכן עמלה דרקונית.בחברת האשראי שלי שמתי לב שהעמלה לא קבועה, אומנם רשום שהם לוקחים 2.5%. אך פעם זה יותר ופעם פחות. הזוי .פעם הבאה שאזמין דרך paypal אגדיר לחייב את החשבון בדולרים ואעדכן כאן על גובה העמלה הנגבת.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים אני ביצעתי קניה דרך פייפל בתאריך 19/10 בסכום של 43.33$ וחוייבתי בסכום של 163.13 ש"ח כלומר שער ההמרה הוא 3.765שער העברות והמחאות גבוה בבנק לאומי לאותו התאריך הוא 3.6655כלומר העמלה של פייפל היא בסביבות 2.7% ולא המספר שיצא לך
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים http://club.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.-100~threadid.232856מחיפוש בגוגל.כנראה שצריך לשנות הגדרות עבור כל קנייה בצורה פרטנית.
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים ממש לא משנהבבדיקה שערכתי ראיתי שאין הבדל משמעותי בין פייפל בשקלים ופייפל בדולרים(מותנה בכך שזה לא כרטיס כאל)מישהו כבר יקח לך עמלה. או פייפל (בשקלים) או חברת כרטיסי האשראי (דולר=>שקלים) או הבנק שלך (דולר =>דולר)
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים למה אנשים חושבים שהם חייבים לכתוב תגובה למרות שהם בקושי קראו משפט אחד בכל הדיון? בטח שמישהו יקח לך עמלה.. השאלה היא רק כמה חברות יקחו לך עמלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.