פורסם 2002 במרץ 1523 שנים כל פעם שאני מפעיל משחק זה רושם לי את הדבר הזהואני חייב לעשות איתחולהמערכת: אקס פי. בעיה:מסך כחול בכל הפעלת משחקפתרון:????? מי יכול בבבקשה לעזור?
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מה המפרט המלא של המערכת שלך, באילו דרייברים אתה משתמש (צ'יפסט, כרטיס מסך וכו')?
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר מערכת:פנטיום 4 1800לוח: Asus p4tכרטיס מסך: Asus Geforce3 delux v8200זיכרון: 512 rdramקשיח: 100GB WDכרטיס קול: Creative live 5.1דריברים של כרטיס מסך:2.3.1.2מה עוד לבדוק?
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים תנסה להוריד דרייברים עדכניים יותר לכרטיס שלך.אתמול Prototype נתן לינק לדרייברים 27.50, תעשה חיפוש קצר בפורום.זה הלינק המדויק.אגב, כשכתבת 2.3.1.2, התכוונת במקרה ל23.11 ?
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר כן התכוונתי לזה...אבל מיקרוספוט הוציאו דריברים מאושרים גם על ידםלפני יומיים שהם 23.12יותר חדשים כביכולועידכנתי ....מwindows updateכרגע הסרתי אותם והחזרתי את ה 23.11נראה אם זה יסדר...
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר טוב זה סופי...ומוחלט...אני אובד עצות.... לא עבד...החזרתי את הדרביברים הישנים והמקוריים של נבידה 23.11 לא עזר... אני מת שום משחק לא עובד ורק לפני שבוע פירמטתי באמת שאין לי כוח שוב לפרמטטטטטטט הצילו!! (((
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר עוד דבר...כל קריסה כזו יצרה אצלי במחשב קובץ minidumpאם משהו יודע איך להסיק מהקבצים האלה מה הבעיה .....זה יעזור .....ואני יכול לשלוח אותם. מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים בסך הכל לפי המפרט שנתת יש לך מחשב חדש וטוב (אמנם פנטיום ארבע השנוא כל כך על ידי חברי הפורום האחרים ) כך שקשה לי להאמין שמדובר בבעית חומרה. אני אתן ניחוש פרוע שזה קורה באשמת הכרטיס קול. היה לי לייב 5.1 וב-XP הוא עשה רק צרות וממש לא הייתי מרוצה. היו בעיות עם הדרייברים כל הזמן, גם של קריאייטיב וגם של מיקרוסופט. אני לא משחק במחשב אז אני לא יכול לומר אם היו קריסות בגלל זה. מציע לך שתנסה להוציא את הכרטיס קול הזה ושים במקומו אחר (או שאולי יש לך אחד ONBOARD על הלוח אם אז תנסה איתו).
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר טוב אז המחשב חדש יחסית....ואני לא מחליף 512 זיכרון rdramוהכרטיס קול צריך להיות תקין ...ואין לי אחד על הלוחאבל ניסיתי להעיף את הדריברים שלו ...אולי זה יעזוריש עוד הצעות??
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים טוב אז המחשב חדש יחסית....ואני לא מחליף 512 זיכרון rdramוהכרטיס קול צריך להיות תקין ...ואין לי אחד על הלוחאבל ניסיתי להעיף את הדריברים שלו ...אולי זה יעזוריש עוד הצעות??שים לב שלא אמרתי שאולי הכרטיס קול שלך לא תקין. מה שלא תקין בו זה הדרייברים הגרועים שיצאו עד היום לחלונות XP. פשוט תעשה לו DISABLE ב-DEVICE MANAGER ותפעיל משחק. אם המחשב לא יקרוס אז כבר יש לך כיוון.
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים גם יכול להיות, אני זוכר שהייתה לי את הבעיה בתקופה שלא היו דרייברים יציבים לgtxp.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.