עבור לתוכן

דיו של HP התייבש אחרי שעמד שנה

Featured Replies

פורסם

אני מסיק את זה כי התקנתי את הראש (צבע שחור, מלא לחלוטין, מקורי) והמדפסת לא מדפיסה שחור.

א. יש תופעה כזו, דיו מתייבש?

ב. יש דרך כלשהיא 'לחמם' אותו חזרה?

פורסם

שלום לך

על כל אריזה של דיו מופיע

תהליך תפוגה, אולי אפשר לחרוג

בחודש חודשיים, אבל בסוף זה

זה לא שמיש.

בקשר לחימום ושאר טריקים :nixweiss: ,

אבל לא נראה לי.

:xyxthumbs:

פורסם

ניסית לעשות "ניקוי מחסנית" (רגיל, ואז חזק, ואז הכי חזק) דרך התוכנה של HP ?

פורסם
  • מחבר

לא אבל תודה על העיצה, בהחלט אנסה.

פורסם

חימום מחסנית בהחלט עובד.זה מניסיון.קח קערה קטנה(של קורנפלקס) שפוך בתוכה מים רותחים מהקומקום ושים את המחסנית כמה דקות ויש לך מחסנית 'חדשה'

פורסם

לא יודע אם זה נכון, אבל קראתי פעם שלחלק מהמחסניות המקוריות יש תאריך תפוגה בצ'יפ שלהם ואם התאריך עבר אז גם אם המחסנית מלאה, וגם אם הדיו לא יבש המדפסת תסרב להדפיס..

מדפסות בקטע הזה זה פשוט איום ונורא... שבוע שעבר הייתי צריך להדפיס מסמך טקסט כלשהו, המדפסת סירבה להדפיס כי נגמר הצהוב :kopfpatsch: שום דרך לא היתה להכריח אותו להדפיס טקסט שחור לבן...

פורסם

חימום מחסנית בהחלט עובד.זה מניסיון.קח קערה קטנה(של קורנפלקס) שפוך בתוכה מים רותחים מהקומקום ושים את המחסנית כמה דקות ויש לך מחסנית 'חדשה'

לא הייתי ממליץ לעשות את זה. במחסניות דיו של HP יש רכיבים אלקטרוניים.

פורסם

מדפסות בקטע הזה זה פשוט איום ונורא... שבוע שעבר הייתי צריך להדפיס מסמך טקסט כלשהו, המדפסת סירבה להדפיס כי נגמר הצהוב :kopfpatsch: שום דרך לא היתה להכריח אותו להדפיס טקסט שחור לבן...

יש!! סוף סוף סיבה לשים לינק לoatmeal :jump: :jump:

http://theoatmeal.com/comics/printers

פורסם

לא יודע אם זה נכון, אבל קראתי פעם שלחלק מהמחסניות המקוריות יש תאריך תפוגה בצ'יפ שלהם ואם התאריך עבר אז גם אם המחסנית מלאה, וגם אם הדיו לא יבש המדפסת תסרב להדפיס..

קרה לי יותר מפעם..

הטריק הוא, לכבות את המדפסת, לנתק את הרשת, לשנות את התאריך במחשב ובמדפסת לתאריך תקף ולקוות לטוב.

והקטע עם הצהוב, זאת הדרך שלהם לגנוב לך כסף, בהדפסות שחור לבן המדפסת משחררת צהוב סתם.

פורסם

תנסה לקחת חתיכת צמר גפן עבה, להרטיב אותו מעט והניח את הראש של המחסנית עליו (גם שפתח "יושב" על האזור הרטוב) לכמה דקות. זה אמור לפתוח את המחסנית (בלי להרוס אותה).

פורסם

כל הטריקים והשטיקים יביאו בסופו של דבר להשבתת מדפסת,

שאומנם לעיתים עולה פחות ממחסניות הדיו, אבל בכל זאת.

:nono:

פורסם

אלכוהול יכול להמיס את הדיו שיש שם

הקטע של הצהוב יכול להיות שהמדפסת מדפיסה "נקדות מעקב" בדפים אם הצבע הזה (אבל זה מוכר בלייזרים ולא במדפסות דיו)

פורסם

מה זה נקודות מעקב? :-\

וזה קטע דפוק במיוחד עם המדפסות - בכל פעם שאני צריך להדפיס משהו אני שוקל לקנות מדפסת תעשייתית שתספק אותי לכמה שנים.

פורסם

קוד של נקודות צהובות (בלתי נראה למשתמש כי הוא צהוב אל לבן ופיצי, אבל כן נראה תחת UV אם זכוכית מגדלת) שמודפס לאורך הדף או הקצה שלו

הקוד הזה מכיל בדרך כלל : סיריאל של המדפסת, שעה, תאריך, נתונים נוספים ממערכת ההפעלה (שיכולים לכלול את שם עבודת ההדפסה, שם המשתמש וכו)

היוזם המקורי היה ככל הנראה ה FBI, למטרות "אנטי טרוריזם" עלק

ידוע לי אל כאלה רק במדפסות לייזר צבעוניות, אבל יתכן מאוד שיש גם במדפסות דיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים