פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים יש ברשותי שני נתבים של TP LINK מדגם TL-WR841N התומך ב WDS.נתב אחד ממוקם בקומה התחתונה וברצוני לחבר אלי וכ REPEATER נתב חדש נוסף שימוקם בקומה העליונה.פעלתי לפי המדריך הבא:http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htmהכל הוגדר כמו במדריך, אבל בדיוק לאחר השלב האחרון במדריך (שבו מגדירים את ה MAC של הנתב החדש בנתב הקיים) לפתע לא ניתן להתחבר לאינטרנט. בנוסף לא ניתן לגשת לתפריטים של שני הראוטרים והתקנים אלחוטיים מזהים רק את הנתב החדש.רק איפוס של שני הנתבים פותר את הבעיה . ניסיתי פעמיים והתקבלה אותה תוצאה.
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים עשית את זה כאשר שני הנתבים נמצאים אחד ליד השני? ההצפנה מבוטלת?תעלה צילומי מסך של הגדרת האלחוט וה-MAC בשני הנתבים.
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים מחבר http://ufu.co.il/files/krfghidl3v5tb47ah6no.jpgאלו ההגדרות. בשני הנתבים ההגדרות זהות (כמובן שכתובת ה MAC שונה). בתצלום ההגדרות מאופסות כי רק אני יכול לגלוש. כשניסיתי לקשר בין הראוטרים כמובן שההגדרות היו מכוונות כמו במדריך- ה WDS היה על ENABLE בשני הנתבים וכמובן ה MAC של כל נתב מקושר ומוגדר בשני.שני הנתבים לא היו נמצאים אחד ליד השני. כל אחד היה במיקומו (אחד בקומה התחתונה ואחד בעליונה). ההצפה הייתה מבוטלת.
פורסם 2011 בנובמבר 914 שנים תעבוד ממש לפי המדריך - בשלב ראשון תמקם אותם אחד ליד השני.למה זה חשוב שיהיו אחד ליד השני?הרי החיבור בין שני הנתבים אמור להיות אלחוטי והבחור ציין כבר שהם מזהים אחד את השני, אלא שברגע שנוצר החיבורלא מתאפשרת גלישה באינטרנט.אני גם מתכנן לחבר WR841ND מול WR941ND באופן הזה, ומניח שאתקל באותה הבעייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.