עבור לתוכן

MYCOMP.CO.IL חוות דעת על האתר

Featured Replies

פורסם

עשיתי תיקונים מאז פעם האחרונה שביקשתי חוות דעת...

תביאו עוד הערות בבקשה

http:\\mycomp.co.il

פורסם

כמה הערות:

1. הטקסט "המחשב שלך התקלקל" וכו' נראה רע. גם הפונט שבשימוש, גם העובדה שהאותיות נראות קצת מטושטשות ולא אחידות, וגם זה שהמילים "חייגו עכשיו" משתמשות בפונט אחר פתאום, כל זה גורם לאי נעימות מסויימת בעיניים (שלי לפחות).

2. מספרי הטלפון הצהובים לא מאד ברורים על הרקע הלבן. גם הצללית שנוספה מסביבם לא מספיק עוזרת.

3. באופן כללי, זה לא רעיון טוב להשתמש בתמונה כדי להציג טקסט. זה גם לא תמיד נראה טוב, וגם סירבול מיותר כשרוצים לשנות את תוכן או עיצוב הטקסט. זה כן מקובל כשרוצים לתת לטקסט עיצוב מיוחד שקשה או לא אפשרי ללא שימוש בתמונה (כמו לוגו), אבל במקרים 1 ו-2 הנ"ל זה ממש מיותר.

4.האנשים הצועקים בתמונה ממש מפחידים אותי, אם כי זה עניין של טעם אישי.

5. שגיאות כתיב, תחביר, פיסוק ועוד, ובשפע. במקום לנסות להצביע על השגיאות, עדיף לתת למישהו מוכשר בכתיבה (או לפחות שיודע עברית תקינה) לשכתב את הכל למשהו סביר יותר.

6.העיצוב אחיד ו"משעמם" מדי. הרעיון של הרבה טקסט ממורכז על רקע בצבע אחיד נראה מאיים משהו. גם כמות הטקסט מוגזמת במקצת, כשאנשים רואים הרבה טקסט הם נוטים לא להתחיל לקרוא בכלל. במסגרת השכתוב מהסעיף הקודם, כדאי לתמצת ככל האפשר את מה שיש לך לכתוב (לדוגמה: הכלב והחתול לא ממש קשורים, ואולי גם יעליבו בעלי חיות מחמד).

7.למה אתה צריך קישור לRSS בסוף, למה הדף הזה יכול להשתמש בRSS בכלל? ואם בכל זאת אתה מתעקש על זה, אז תחליף את התמונה של הRSS לאחת בלי מסגרת לבנה (רקע שקוף אם צריך) ושהתמונה המקורית תהיה בגודל שבו אתה רוצה להציג אותה כי זאת נראית מטושטשת.

זה בתור התחלה, עוד הערות נשמור לפעם הבאה, למרות שלא תיקנת חלק מהדברים שהעירו לך עליהם בפעם הקודמת.

(נקודה לסיום: ההערות נכתבו מנקודת המבט שלי. היות שכנראה קהל היעד של האתר הם לא אנשים מבריקים במיוחד, אולי כל הדברים שהערתי עליהם לא יפריעו להם והם דווקא יתלהבו מהעיצוב. ואולי לא. מי יודע?)

פורסם

האתר נראה לא משהו בלשון המעטה ויש שם גם לא מעט "בולשיט" פרסומי.

איך אתה יכול לשפר? תן את זה למעצב שיעשה לך עיצוב ולוגו. ואם אתה באמת רוצה לקדם את האתר תשתמש ב ADWORDS.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

הכל שאלה של מהי מטרת האתר.

סה"כ אני חושב שהאתר נראה בסדר גמור , לא בדקתי אותו מבחינת SEO ו/או Code Review.

אני מציע להריץ YSLOW (תוסף של Firefox, שעובר על האתר ונותן המלצות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים